הלו הלו...

Hieros Gamos

New member
הלו הלו...

חדשה
הגעתי למסקנה שזו סידרה ממכרת להפליא (אמרה מי שראתה את כל 32 הפרקים בשבוע האחרון). זה ועוד משהו שאני אחסוך מכם
שלום

Nushi G

New member
בסוף כל פורום ג'אג יהיה פה...../images/Emo190.gif

היי, אני נעמה... עוד נעמה
האמת שאני קוראת בסתר בפורום כבר הרבה זמן, אבל עוד לא יצא לי לפצוח בהופעת אורח. אז היי לכולם...

Nushi G

New member
תודה כולם...../images/Emo99.gif

ואני לא מאמינה שסוף סוף תפוז התאפסו על עצמם והבינו שבמדינה כמו שלנו חייבים אייקון
!!!

Hieros Gamos

New member
במי את כל כך מאוהבת על הבוקר גברת?!

זה לא כאילו ראית איזה שטורדל או משהו

Hieros Gamos

New member
אחחח זה מזכיר לי את הימים העליזים

של הפורום... כשהיו מפגשים ועוד היו לנו פרקים לראות שלא ראינו!

Hieros Gamos

New member
ניצלו"ש מוחלט של השירשור של עצמי

לא יודעת אם ראיתם את זה כי זה עוד לא הגיע לספוילרפיקס...המניאקים לא מפרסמים הרבה על האוס
ידוע שסטייסי עוזבת (פפאאקק הם ממש חמודים ביחד...אני בטח בין היחידים שרצו אותו עם סטייסי ולא עם קמרון...), כנראה בפרק הקרוב לפי SF.COM... Ausiello: House's heartbreak over Stacy's imminent departure will manifest itself in other ways. "We didn't just want to have him crying," David Shore explains. "That just didn't feel like him. So, we decided to do it in a subtextually way, where he's in additional physical pain rather than emotional pain." (Hint: On the set visit, we were told House will soon undergo an MRI on his leg.) And regarding a possible return from Stacy (Sela Ward)? "We played that out. We dealt with that and I think people will be satisfied with the ending. It's not what you'd expect, but I think it makes sense."

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif הסבר-

סטייסי עוזבת והאוס heartbroken כאילו..נשבר לו הלב, שוב, וה"שיברון לב" הזה יתבטא בדרכים אחרות. דייויד שור (היוצר של הסידרה) אומר שהם לא רצו שהוא יבכה כי הם פשוט הרגישו שזה לא האוס לבכות אז הם החליטו שהכאב שלו יתבטא בדרך עקיפה- הוא יהיה בכאב פיזי גדול יותר במקום בכאב ריגשי. ואז הבחור שמספק את הספוילרים אומר שכשהוא ביקר בסט של האוס אמרו לו שהאוס יעבור בדיקת MRI לרגל שלו. אחרי זה הוא שאל לגבי חזרה אפשרית של סטייסי ודייויד שור אמר לו שהם כבר עשו את זה והתמודדו עם העניין והוא חושב שאנשים יהיו מרוצים מאיך שכל הקטע איתה יגמר. זה לא יהיה מה שציפינו אבל זה יהיה הגיוני. קאפיש?

למעלה