התגובה שלי לא עסקה בציור?
ואני לתומי חשבתי שרשמתי תגובה לציור שלך. תנסי לקרוא שוב פעם את התגובה שלי, היא נוגעת אך ורק לציור שלך. אם האפקטים היו פרט שולי, אז לא הייתי טורח להתייחס אליהם, או לפחות לא ברמה הזאת. האפקטים מהווים בעיה מאד רצינית בעבודה שלך. הם תופסים את כל תשומת הלב של הצופה ולא משאירים הרבה מקום להתרשם מהעבודה עצמה. אז אם היית מנסה לעשות אפקטים, הייתי אומר לך שתמשיכי ללמוד ויום אחד תצליחי לעשות אותם כמו שצריך. אבל את לא מנסה לעשות אפקטים. את מנסה לצייר. אז אני אחזור לציור שלך- השימלה עשויה יפה ברובה, ההצללות נראות די טוב, הפנים מאד פשוטות וחסרות ייחודיות, אבל הן לא רעות באופן מיוחד. השרוולים, או לפחות הקצה שלהם עשוים בצורה ממש רעה, גם הירח והאדמה עשויים בצורה ממש רעה. אהבתי את הבטן שעשית לה, זה פחות או יותר הדבר היחיד שמכניס קצת חיים לציור שלך, זה הדבר היחיד שהוא אנושי, אמיתי, לא מנסה לחקות ציורים אחרים, אלא מנסה להראות את החיים עצמם. חוץ מהקצה שלו גם השיער עשוי מאד מוקפד. יש לך בעיה חמורה של קונטרסטים ושל צבעוניות, כדאי לעבוד על זה. הכוכבים מאד שבלוניים, אין הקפדה של קומפוזיציות. פחות או יותר זהו. מה שכן, יש כאן פוטנציאל רב ואני מציע לא להתייאש ולא לקחת את התגובה שלי בצורה קשה או אישית, תזכרי שאת רק עכשיו מתחילה להתעסק עם זה ואני כבר נותן לך (על פי בקשתך) ביקורת שלרוב הייתי שומר לאדם שלמד איור/אומנות ועוסק בזה שנים רבות. אני לא שמעתי אף פעם על אומן טוב שאמר שהכל בא לו מכישרון- כולם אומרים שזה הרבה עבודה קשה, "כשהתחלתי הייתי רע ועם הזמן ועם העבודה, למדתי עוד ועוד ונעשתי טוב יותר ויותר" פחות או יותר כולם אומרים את זה. אם את נהנית לעסוק בתחום, קחי את הדברים הקשים שאמרתי לך ותנסי לשפר אותם. תנסי לשים לב לקומפוזיציות של אומנים שונים, לצבעוניות שלהם, לקו, לסגנון של הדמויות ושל הרקע, תתענייני ובסוף תגיעי לגדולות. הכי חשוב- תהני מהעיסוק הזה. הוא פשוט כיף.