הלו הלו?!

cottoneyejoe

New member
הלו הלו?!

שלום לכולכם! מזל טוב על הפורום הכניראה חדש! אני שמח לראות שגם קפוארה קיבל את מקומו, אני אומר זאת בתור אחד שתמיד רצה ללמוד, רק לא ידע איך ואיפה, בזמנים עתיקים קצת יותר לפני בערך 5 - 4 שנים היה חוסר במידע, סוף סוף יש למידע בית :) אז ככהאני דוד ג'ו(ערן) למי שעדיין לא הבין, ועכשיו אני הולך להיות אורח קבוע פה :) בעיקר בשביל ללמוד יותר על קפוארה ועל איך לבצע תרגילים (שתמיד רציתי אבל לא היה ברשותי את המידע והכסף) בעצמי, אני באמת מקווה ליראות דברים כאלה פה, זה יעזור לי מאוד ואני מאמין שגם לקהילה :) אז תשתפו אותי בידע שלכם אוקיי? שגם אני אלמד קצת! ויתרגל קצת בחוף ים שלי. תודה! :) אההה וג'ני, את ממש תותחית על! קטנה קטנה אבל שובבה, תלמדי אותי קפוארה? הלו הלו אין פה פונקציות לנשים! ושהיה בהצלחה לכולכם! יש לכם אחלה עיסוק!

thorondor

New member
ברוך הבא,

אבל ככה לא לומדים קפואירה. אם אתה רוצה ללמוד קפואירה, חפש מקום שמלמדים בו. מכאן אתה לא תצליח ללמוד משהו.

jennie 00

New member
היייייייי ../images/Emo157.gif

אז אמ קודם כול תודה אני חושבת
ו...איך אתה רוצה ללמוד קפוארה מהפורום בדיוק
לא שאני מתנגדת אבל אנטי אומרת שלא מבינים את ערך הקפוארה עד שלא מספרים לך הכול ואתה שאתה מרגיש את האנרגיה של הקפוארה... מבין
מאיפה אתה ד"א ויש פה פונקצייה לנשים וחצי

cottoneyejoe

New member
איך הייתי רוצה ללמוד...

קודם כל בבקשה, חשבתי על הדגמות של תרגילים וכדומה בצורה וויזואלית ועם מלל שמדגיש את דרך העשייה? אפשרי? אז תספרי לי על האנרגיה, אנרגיה תמיד היה. :) ותתפלאי/או אני לא יכול ללמוד עם מורים, רק לבד... יש לי ראש כזה. אני שמח שיש פה פוקציה לנשים, :). אני מאשדוד - עיר שבנוייה ממש על החוף.

jennie 00

New member
אממממ...

איך בדיוק אתה רוצה שנעשה לך הרגמות ?דרך המחשב? אנרגיה צריך להרגיש אי אפשר להסביר מזה אנרגיה... ואני לא מאמינה שאתה לא יכולה ללמוד עם מורים זה רק דבר שהכנסת לעצמך לראש... ובאשדוד אם אני לא טועה יש קבוצת קפוארה ויש לה אפילו אתר (אבל הוא ממש מתעדכן לעיתים קרובות) אני חושבת שתנסה ללכת לכמה מורים ותראה תבדוק אם מתאים לך

cottoneyejoe

New member
הלו הלו!

אין לי גרוש על התחת! ומין הסתם, גם לא כסף לשלם לשיעורים.

preguica

New member
שלום!

אני תומר... וכמו שכבר אמרו לך, בלתי אפשרי ללמוד קפוארה דרך הפורום.. ברור שאפשר להתייעץ לקבל טיפים וכאלה אבל זהו...את כל השאר בלתי אפשרי אני ממליץ לך להתאמן בקבוצה ובצורה מסודרת..

למעלה