הלו הלו

הלו הלו../images/Emo43.gif

אהבתי את הקטע של הקובה..היא נראית לי סבבה כזאת =) בכלל שהיא תעשה שמיגל וקיי יהיו ביחד..! יייששש נמאס לי מצ'ריטי הזאת ווואאיי!! אבל טאביתה וטימי גם חומד כאלה..חיח ודוגלת ברעיון שמיגל צריך להיות עם קיי ולא עם צ'ריטי הדפווקה! (היי אני חדשה כאן..נעים מאוד)

I n n u e n d o

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

אבל יש כבר שרשור לפרק למה לפתוח חדש והקובה בהחלט שולטת

אז זהו ש..

אני עדיין לא לומדת איך משרשרים.. אתם יכולים לשנוא אותי על זה!! כן כן או לחליפין מישו נורמלי שיידע איך להסביר לי..! לא קלטתי את הקטע של כל העניין עדיין סוורי...

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

האמת לא שמתי לב וחשבתי שאת תפוז אנשים בגלל הסמל.... חחחחח אבל ראיתי שדורין רשמה ברוכה הבאה אז הבנתי..... ועכשיו: ברוכה הבאה שוב ומקווה שתהני בפורום
קבלי
וכמובן תמונת פתיחה
השתלבות נעימה

תוודה, שכחתי לרשום

(סילי מי) חח לא..התחשק לי לשים ת'סמל סתם ככה היה נראה לי מתאים =0 תודה על התמונת פתיחה..כבוד

crazystav

New member
ברוכה הבאה!!!

אבל סורי מאמי אין פה כנסיה אלא עם כן את: | @.שתיינית כמו גוליאן @.בכיינית כמו תרזה @.מוזרה כמו צ'ריטי @.עשירה כמו אליסטר @.מניפולטיבית כמו רבקה אם את אחד מאלא אז ברוכה הבאה.... ואם לא תרדי שתי שורות למטה עוד שורה אחת ברוכה הבאה לפורום השולט של תשוקות!! אני סתיו ואני בת 14.6 מהמרכז מובטלת (היום חיפשתי עבודה חיחיחי) וקצת מחורפנת אז אל תתיחסי! שרשור:במקום לעשות למטה הוסף הודעה את יכולה להגיב לאותה הודעה שאת רוצה בדיוק.... נגיד אם משהו רשם על הפרק היומי וגם את רוצה לרשום על הפרק או להגיב את לוחצת--- הוסף תגובה ורושמת מה שאת רוצה! הבנת?! אם לא אני יסביר לך שוב סבבי?!

חחח סתיו..

תודה את ממש מתוקה! והאמת ..למדתי להסתדר בעצמי היום..חיחי נעים להכיר!

למעלה