הלו הלו !!!! כנסו שניה

thelightman19

New member
הלו הלו !!!! כנסו שניה

זוכרים אותי ???? מתן וזאנה ??? היתי מזמןןןןן פה בפורום התכתבתי אבל עשיתי הפסקה קטנה קראו לי חת"מ 191 .... ( אין לי מושג למה ) בכל אופן עכשיו אני לא .. בגלל שגיליתי כמה המערכת שאנחנו חיים בה .. סליחה על הביטוי הלא הכי מובן הזה ... חראית !!! ----> בכל אופן אני יושב פה תחת שם שהוא לאשלי בכלל אין לי מושג של מי זה.. זה פשוט היה פה וממש אין לי כח להרשם מחדש... אז שיהיה .. טוב סתם ניכנסתי כדי לתת לתת לכם מילה טובה ליקראת המבחנים הקרבים ובאים ( שבוע הבא יש לי : מיקרו , הנדסת אלקטרוניקה , ופיזיקה) וסתם דבר שלא קשור לעולם .. שי חבה??? זוכרים אותו ? לאילו שהיו שנה שעברה בשכבת י' ...רציתי להבהיר כמה שאני שונא את הבן אדם הזה.. זה פורום כן ? אפשר להביעה דעות באופן חופשי ...אויייי כמה שאני מתגעגע לצוות שהיה לי בט' ... איזה שינוי מגעיל הביאו לנו מכיתה י' .. השנה ניהיו כמה נקודות אור שהחליפו לנו את הממ"ח ששמו יזכר בטכני לרעות ואך ורק לרעות - שי חבה בשמעון בליתי ... ואת המפקד שכבה שהיה שגם הוא לא הכי מושלם בעולם .. בטל ביטון ...אויי כמה שהייתי משלם למעלומי שיחזור!!!

thelightman19

New member
אני מקווה...

שכל האנשים שהיו בכיתה ט' בשכבה היו משלמים כדי להחזיר את הצוות של אז..יוצא לי לדבר עם כמה שוחרים ולעלות נוסטלגיות מן העבר ..ויצא לנו כמה פעמים לדבר על החיים הטובים ועל הצוות הלא צבוע הזה שיהיה לנו בט' ...אויי כמה שאז העולם היה ניראה טוב וורוד יותר..
צוות שלא מברר כלום השנה נתנו לנו .. אבל שיהיה .. הרי ממילא אני יקבל את התגובה הרגילה והצפויה למצבים בטכני - " לא נוח לך יש קלירנס " ... קיצור אני עפתי.. שיהיה לכם שנה יפיייייפיה

למעלה