הלו הלו אמא

הלו הלו אמא ../images/Emo33.gif

כל כמה זמן אתן מדברות עם ההורים בטלפון
האם אתן מדברות עם שניהם, רק עם אחד מהם ספציפית או מי שעונה-זוכה
האם תדירות הטלפונים קשורה אצלכם לתדירות המפגשים/ביקורים משפחתיים

הלו אמא

עם אמא שלי אני מדברת מספר רק של פעמים ביום אם אבא שלי פעם בשנה .... ההורים שלו גרושים

perhay

New member
הקשר היחידי שיש לי עם אמא שלי

הוא דרך הטלפון. היא גרה בארגנטינה והיא בת 95. אני מדברת איתה לפחות פעם ביומיים ולפעמים בתדירות יותר גדולה. כשאני מדברת, לא מסתכלת אף פעם על השעון. בזמן האחרון היא מפסיקה אותי, כי היא מתעייפת. יש לה גם בעיות בשמיעה. בפעמים אחרות היא לא רוצה שהשיחה תעלה הרבה כסף, אבל כבר הסברתי לה שהעלות היא ממש לא גבוהה. לשתינו עושה טוב לשמוע את הקולות אחת של השנייה. לצערי אין לה מחשב וחבל שלא חשבנו על זה כשעוד היתה יכולה ללמוד. אני בטוחה שהייתה מאד נהנית מזה. בעבר הייתה כותבת בדייקנות מכתב כל שבוע, עד הרגישה שהיא לא מסוגלת יותר. לפעמים אני כותבת לאחי, והם מדפיסים לה את המכתב. אוהבת מאד את הפורום שלכם. צופה בהודעות, אך לא משתתפת, אבל הפעם הנושא מאד נגע בי. שבת שלום!

חני ב

New member
עונה

פעם-פעמיים בשבוע. לרוב מדברת עם מי שמרים את הטלפון אלא אם אני צריכה משהו מסוים מאחד מהם. לא, אין קשר.

dify

New member
לעיתים קרובות

אני חייבת להודות שזה קשור להרבה דברים בחיי, היו תקופות, בעיקר כשיצאתי מהבית אי שם בתחילת שנות העשרים לחיי, שדיברתי עם הורי בממוצע פעם בשבועיים... היום אני מדברת עם אמא שלי לפחות פעם ביום, לרוב יותר, שיחות קצרצרות, החל מ"את יודעת איפה הפותח סתימות?" ו"אז תקני לי שני קופסאות שימורי תירס אני כבר אקח אותם ביום שישי" ועד "אז מה את אומרת כדאי לי לעשות לגבי הבעיה עם הבנק?" "טוב אני אודיע לך פעם הבאה כשאני עושה שיתוף בחווה, אני לא יכולה לקצור הכל לבד" וכל זה רק משיחות של אתמול
עם אבא שלי זה אחרת, כי הם לא גרים יחד... וכי אבא שלי לא גר בארץ... אז כל שיחה איתו קדושה... למרות שתכלס הוא מתקשר בתדירות ממש גבוהה, וכל שיחה איתו זה שעה לפחות. איתו זה יותר התפלספויות, סקירה היסטורית של תולדות המשפחה, תכנונים ודיונים על איך לבנות דברים, סיעור מוחות לגבי דברים שונים, ועידכון כל קורותיו מאז השיחה האחרונה וגם שתיים-שלוש לפניהן
שוב
(תפסיקי לצחוק שם את!
) היום כשיש מסנג'ר ושיחת וידיאו, צריך להסביר לו שזה שאני און ליין זו לא סיבה לשיחת נפש, כי אחרת, מבחינתו, יכלנו לדבר איתו 24 שעות ביממה... בכל מקרה, אין אצלנו קשר לתדירות המפגשים המשפחתיים. ובכלל קשה להגיד שיש אצלנו מפגשים משפחתיים מסודרים. אם יש מפגש, הוא לרוב ספונטני "בא לכן לבוא לאכול איתנו? טוב אני אוספת את ..... ואז אגיע אליכם בעוד עשר דקות תהיו מוכנות"....

../images/Emo33.gifבטח ../images/Emo23.gif

הורי מבוגרים. יש להם חיים מלאים הם במרחק 100 ק"מ מכאן והטלפון הוא מוטיב חשוב בקשר למרות שכביש 6 מוביל אותי לשם מהר.........
אני מרבה להתקשר
משוחחת עם שניהם מקשקשת המון עם אמא על הכל.
אין קשר בין תדירות המפגשים לבין שיחות הטלפון.

ע נ נ ת

New member
שיחות עם ההורים...

עם אמא שלי - בערך פעם ביום, שיחה ארוכה. לפעמים יותר. עם אבא שלי - כשהוא כבר עונה לטלפון - 2-3 משפטים גג. הוא שונא לדבר בטלפון, ובד"כ כשהוא שומע שזו אני, הוא בקושי עונה ל"מה שלומך" הרגיל שלי, וישר מעביר את הטלפון אל אמא, או מסביר לי למה היא לא יכולה לענות כרגע. תדירות מפגשים - בד"כ אחת לשבוע-שבועיים (100 ק"מ מרחק בינינו) אבל מאז שהם פנסיונרים, הרבה יותר

liza26

New member
כל יום ../images/Emo13.gif

אמא שלי גרה איתי אז אנחנו מפטפטות מהרגע שאני חוזרת מהעבודה לעיתים גם מתקשרת אליה באמצע היום לבדוק מה קורה איתה

למעלה