``הלו גרינגו``.......

leeloo

New member
``הלו גרינגו``.......

די די די די די ועוד פעם די! נמאס לי מהפרסומות המטומטמות האלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מישהו מוכן להסביר מי האידיוט שחושב שאם הוא יגיד: ``מדליק מי שמקליק ראשון``, זה יפנה לראש שלנו ובאמת עכשיו נחגור חגורת בטיחות!? אוי נכון, אם אני מקליקה ראשונה אני מדליקה! אהההה! בוא נעשה תחרות עם אבא שלי! יאאההה! ניצחתי! אוי ואבוי... מקרה עצוב בהחלט.... ולא רק זה- ``איזה חנון יש לו פלאפון בצבע אחד``... אני לא יודעת כבר מה להגיד.... זה עצוב מידי.... כל הפרסומות העלובות האלה שמתיימרות ל``היכנס לראש`` של צעירים פשוט נכשלים ובגדול! אני לא מבינה למה באמת לא אומרים לבני נוער שיכתבו להם את הסלוגנים! אני בטוחה שהם יצליחו במידה רבה יותר ככה! לא באמת! למה אנשים בני 30-40 חושבים שהם יודעים כיצד הראש שלנו פועל ומה באמת יגרום לנו לקנות את המוצר שלהם?! בכלל כל הפרסומות האלה מציגות את הנוער בצורה כזאת חומרנית ומטומטמת כאילו אני דור האידיוטים שכל היום רודפים אחרי פלאפונים בשלל צבעים וגוונים!! בושה. לילו, למען המלחמה בפרסומות האינפנטיליות!

N0

New member
N0 וג` משחקים מדליק מי שמקליק ראשון

בכלל N0 הראשון שיתלונן על מכת הפירסומות הנוראה בארץ... מזל שיש את קוקה קולה וRC קולה שיודעות להביא פרסומות... לעזאזל ראיתם את הפרסומת החדשה של RC קולה do less live longer פשוט פירסומת גאונית... וכמובן הפירסומות של SP2 זה חזק ממך וואו! N0

MERD!

New member
בכלל לא......

יש נפילות כמו תמיד אבל הם יודעים מה הם עושים.......... את לא אוהבת תפרסומת של פלאפון צט? ויש עוד הרבה פרסומות לא חסר הזכרת נפילה אחת או 2 תזכירי תהצלחות

leeloo

New member
פלאפון צאט חביב, אבל לא עד כדי כך

אני מסכימה שהפרסומת של ספרייט הייתה גדולה!!!!!! ממש אהבתי! אבל אני מדברת על פרסומות על סלוגנים מטומטמים שחושבים שככה אנחנו באמת חושבים! שיעשו פרסומות אילמות, או רק עם מוסיקה (כמו זו עם הספרייט!)

leeloo

New member
מה הייתה הפרסומת הקודמת...

אני לא זוכרת... ניראה זה היה משהו כמו ``סמוך על עצמך ולא על פרסומות``. אבל ממש ממש אהבתי את הנוכחית! איזה גדול הדבר הזה עם הבובה! פשוט ענק! ואני גם אוהבת פרסומות של פספסי, והא! לא עושים אותן בארץ... אהבתי את הפרסומת של הנוקיה עם הזה שרוקד ומחכה את האנשים שמחפשים פלאפון! זה היה חמוד... אהבתי גם הפרסומות של סלקום עם שני הילדים שיושבים מתחת לכוכבים ויש מוסיקה ממש יפה ברקע! (לא זוכרת את השם) לפי דעתי, דבר שעושה פרסומת מוצלחת הוא המקוריות והמוסיקה! שילוב של המוסיקה עם הרעיון זה פשוט מתכון להצלחה ולא כל פרסומת עושה זאת! אז לדעתי פרסומות פשוט צריכות להשקיע במוסיקה במקום בצוות מוחות (עלק) שימציא איזה סלוגן מטומטם.

*may*

New member
קוראים לשיר

stars. באמת שיר טוב. אבל לא הכרתי אותו דרך הפרסומת..

leeloo

New member
שנים שנים

שאני מחפשת מישהו שיודע מה השם של השיר המהמם הזה! אבל יש לך מושג אולי מה השם של המבצע? אני חייבת להוריד את זה!

MERD!

New member
זה אשמתך!!

את הטעת אותי! אני לא מכיר תשיר אמרת שיר בשם stars לא star! בגללך טעיתי! אני מקווה שבעתיד תוודאי עובדות לפני שאת עושה הצהרה כזאת.....

אני יודעת ואני יודעת

קוראים לשיר STAR ומבצעים אותו DUBSTAR יש לי אותו על המחשב,אם את מחפשת אז אנא צרי קשר דרך אייסיקיו-83650663 אני

leeloo

New member
את גדולה וגם מאי! תודה רבה!

Finally, גם לא יהיה את השיר המתוק הזה! אז שוב תודה!

בתור אחד שלמד פרסום ...

אני אומר לך בוודאות, הפרסומת כלל לא דבילית, מהסיבה הפשוטה, שהיא משכה את תשומת ליבך :) ברגע שהפרסומת מצליחה כל כך, אז הפרסומאי הצליח :) אם דבר כזה לא ישפיע עלינו, אז הדבר היחיד שישפיע עלינו הוא פשוט פרסומת שבה יראו לנו את כל הסיבות למה צריך לחגור חגורת בטיחות, וברגע שתראי פרסומת כזאת, את תעבירי מהר ערוץ. אני גלעד ואני חכם.

סוסיתא בשירות השבק = אני

אני פשוט מחובר מהמחשב של אחותי, כי המחשב שלי טוען שיש כבר אינטרנט אחד מחובר בבית.

mmm

New member
הפרסומות הם...

דבר עלוב ביותר, אמנם יש פרסומות כמו למשל הפרסומת הישנה של קטשופ, שהיא שכתוב לGO WEST השיר הגאוני של PET SHOP BOYS. או של מילקי... אבל שאר הפרסומות הם עלובות ביותר. ערוץ 2 מקדיש 7 דקות לפרסומות, מממ, 7 דקות יותר ממה שהוא אמור להקדיש. עצוב ביותר. BY mE

למעלה