הלו בננות ובננים

הלו בננות ובננים../images/Emo140.gif

אז זהו אנחנו כבר שבוע בארץ, מזג אויר פה חם. חטפתי שפעת, ובובו הקטן שלי ובובה שלי הקטנה גם חטפו. האמת, זה דיי מדכא, אקמולים, נזלות, שואבת, מורחת, נירות בטוסיק, אני על סף יאוש. הנחיתה היתה מאוד מרגשת, התגעגתי לאחותי מאוד בעיקר, אבל איך לאמר בלי שתעלבו לי פה, הייתי מוכנה לעלות עכשיו על המטוס בחזרה הביתה. קשה לי להיפרד מהשיגר שלי, מהבית שלי, ומהסדרים שלי. וכמובן, מהזוגיות שלי, שאין לה את הפרטיות שלה אנחנו זקוקים. נכון זה לא סוף העולם, כולה חודש, אבל קשה לי. ידעתי שכך יהיה לי, ואני לוקחת עוד נשימה, ומנסה להמשיך עד החזרה הביתה. מקווה שנתאושש מהחולי הזה, ודברים יראו באור יותר חיובי. מצטערת שאני לא נשמעת, חיובית, אבל שיש לקטנציק חום, אני לא חיובית, בכלל. חוץ מזה, אנסה להיות אופטימית למשך שבת הזותי. תגידו לי, זה רק אני, או שאני שכחתי מה זה החום המעיק פה? חם לי בטירוף. מסיימת בנימה אופטימית, משתדלת אולי. גוד שאבס לכולם/ן.

s h i r k u s h

New member
איזה כיף שאתם בארץ ../images/Emo24.gif

למרות שכולכם חטפתם מחלה, מקווה שהמחלה תעבור במהרה. ולגבי החום- ככה זה בישראל, התרגלנו...

תודה, אמן אמן ואמן.

ואני לא יכולה להתרגל לחום, זה הורסת אותי.... הולכת לתיקלחת, ריח עוד יגיע עד אליך. תודה ילדת הפרחים היפה.

ברוכים הבאים

חבל שהביקור יצא ככה גרוע, לפחות את זוכה להפגש עם מי שאת אוהבת. וזה מה שחשוב.

תודה יקירתי

יש צדק בדברייך, אכן אני רואה את מי שאני באמת רוצה לראות. וזה עושה לי טוב, למרות שהייתי מעדיפה, שהם יבואו לביקור אצלי. מקווה שזה יקרה בקרוב.

איך מרגישים שאת קרובה ../images/Emo8.gif

חבל שאת לא נהנית יותר. ואולי תהיי עדיןם בארץ בתחילת יוני ותבואי למפגש? בטוח זה יעלה את המורל
והחלמה מהירה לילדון

תודה קסי

עוד לא נחתתי ואני כבר מתלוננת, איזה פולניה. למרות שאני בכלל לא, אבל מה איכפת לי להיות, כי ככה הזוגון תמיד אומר. מתי מפגש? אשמח להיצטרף. מקווה שעד אז מורל יעלה, ואם לא, אני אשב בחושך עד שיגיע המטוס.

Tully Is Here

New member
קרמבולינה שלי../images/Emo24.gif

החלמה מהירה לכולכם. תשתדלי להנות קצת למרות הקיטורים שלך, חודש זה נשמע המון אבל אני מאמינה שזה יעבר מהר. לכי לעשות את כל הדברים שאת לא יכולה בבית. קחי את הילדים לים ותעשו כיף. ואולי פעם הבאה תבואי אלי לביקור?

קוקי טולי

אופטימיות זה מה שחסר לי, ואני שואבת את זה פה. עוד 12 שעות טיסה אליך, מהבית שלי, קטן עלי לעומת 23 שעות טיסה שעברו עלינו, נכון? שבוע הבא נרגיש יותר טוב, ונעשה גיחה לאילת, ושאר האיזורים, אם מזג אויר יהיה חביב. נשיקות.

g u r a

New member
ברוכה המבקרת../images/Emo6.gif

אויש כל כך מצער לשמוע שאתם חולים
החלמה מהירה, ומקווה שתצליחו להפיק את המירב מהביקור למרות הכל. וכן מה לעשות..כשהזאטוטים חולים אנחנו האמהות חולות מרוב דאגה..וזה לא שייך לגן הפולני
אז ביקור מולדת נעים לך ולמשפחתך. אולי נתראה

למעלה