הלו אנשיםםםםםםםם

הלו אנשיםםםםםםםם

מישהו מוכן לעדכן אותי בבקשה במה שקורה פה? רק היום נכנסתי לפורום מחדש ואני לא מבינה את כל הרישרושים והאמת או חובה שאתה כותבים פה.... אז בבקשה אני ישמח אם תעזרו לי...... נ.ב משה איפה אסתר...התגעגעתי לילדה....למה היא לא בפורום?... שלכם בברכת תל-חי רחלי לבקו נציגת גרעין עול"ם!!

האמת או חובה זה רעיון לפעולה

בשביל דרור. שיעביר את המסר זכות וחובה לחניכים שלו .

רחליייי

רישרושים...בטח בתכוונת לשירשורים..לא? יש מספר פינות בפורום שעולות מידי יום, כמו "שרשורשיר"- שבפינה הזאת כל משתתף כותב שיר שאהב או ששמע השבוע. או פינת "הליגה האידיאולוגית" שבה מעלים שאלה אידיאולוגית והכותבים מנסים לענות עליה... כנסי מידי יום ותעקבי אחר הפינות ואת תביני מהר.. שפשוף נעים

דרורי ../images/Emo13.gif

תודה רבה מותק.... אהבתי את הרעיון עם השירים....מאוד מתאים לי :)))) יש לי שאלה אחרונה.... לכל אחד מכם יש ציטוט קבוע בכל פעם שאתם שולחים הודעה....איך אני כותבת את זה ואיפה?

אוקי, לא בעיה

את לוחצת על השם שלך ונכנסת "לעולם שלי" מצד ימין יש טור, כנסי ל- "עוד על עצמי" ולמטה יש מקום לכתוב חתימה... בסוף תעשי שמור...ויש לך חתימה...

../images/Emo45.gif כל הכבוד

הצלחתייייייייייייייייייייי תודה רבה דרורוש.... שבת שלמה לקח לי למצוא את זה....טנקייוווווווו

אסתרושששש מה המצב??.

אחותי תציפי בד"שים לעיתון אל תתביישי.... וכנ"ל גם לגבי כולם...חבר'ה אל תתבישו תשלחו ד"שים

ASTAR3

New member
אוקיי...

ד"ש לרחלי לבקוביץ......אוהבת אותך מלא מאסתר... ד"ש לכל מעו"ז בית-שמש....אוהבת אתכם מלא....

ASTAR3

New member
הדר את כלולה בבית שמש../images/Emo3.gif

רחלי מסרי גם להדר ביטן מאסתר...:)

בנוסף...

אם למישהו בא לפרסם בדיחות, אבל מצחיקות בעיתון, לכתוב כתבות לספר על המעו"ז או על חוויות בתנועה יכול לפנות אלי באיי סי קיו של הגרעין או במסר פרטי לאחד מחברי הגרעין. תל חי רחלי לבקוביץ' עורכת עיתון בית"ר

אני רוצה ד"ש לנתי כרמי D; ../images/Emo23.gif

סתם . :) @# רחלייי, המעוז זה לכול בית"ר אותו דבר ? הכוונה.. הד"ש חייב להיות , בית שמש לבית שמש. או שאפשר גם למעוז אחר ?

רחלייייייי :)

במובן שמבית"ר הוא גם מנגן מאוד יפה בנוסף לזה שהוא בבית"ר חחחחחחחח סתם

רחלללי :) !?

אני בטוחה שאת יודעת . אבל אל תרשמי דשי"ם בשמי - אין לי מילים לתאר את חיבתי ... ובטח שלא בד"ש :)

למעלה