הלום, שלו...

swirrrly

New member
הלום, שלו... ../images/Emo118.gif

אני חייבת להודות שהסדרה נראית לי מאוד מעניינת, והייתי צופה בה בכיף. הבעיה היא שהשחקנים כל כך גרועים שאני לא יכולה לעבור 5 שניות בלי ... לא יודעת בלי להרגיש רע! זה כל כך מעצבן שהשחקנים כאלה מסריחייים, כי הסדרה נראית לי כל כך מעניינת, וכיפית לעקוב אחריה.. וזה מפיה של מישהי שצפתה באדיקות בלחיי האהבה! השחקנים כל כך גרועייייייייייייייייייייייייייייייייים!!!!!! זה כל כך הורררררררררררסססססססססססססססססססססססססססססססססססס!!!!!1

swirrrly

New member
ושיר הפתיחה מאוד מאוד מאוד ../images/Emo118.gif

מאוד מאוד מאוד טוב (בלהיות גרוע..)

תאמיני לי שבלחיי האהבה היו שחקנים

יותר גרועים ועוד בתפקיד הראשי במיוחד רונה אוי היא היתה כל כך גרועה!! הרסה את הסידרה!

shirakl

New member
ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo24.gif

אני לא ממש מסכימה איתך... דוקא יש הרבה שחקנים שמשחקים ממש טוב (ריקי, ארז, ועוד). נכון שיש גם שחקנים ממש גרועים (יעל...) אבל דוקארוב השחקנים טובים עד מעולים אפילו...

אני לא מסכים איתך

בקשר ליעל, לפחות
נראה לי שפשוט אמורה להיות לה דמות מעצבנת שכזאת. והיא משחקת אותה אפילו טוב (נראה לי, או שהיא באמת הורסת את הדמות?) בכל מקרה ל-swirrrly, יש מצב שראית קטע עם סוניה או בתיה או אולי באמת עם יעל (שאפשר לחשוב שהיא גרועה) או אפילו זיו במקרים מפגרים שלו? כי אותי אישית השחקנים נורא הפתיעו. גם אני חשבתי שהשחקנים גרועים וגם חשבתי לעצמי שהסדרה גרועה (בעיקר בגלל הפרומואים המפגרים האלה) עד שראיתי את זה. לפי דעתי תראי פרק אחד שלם ואז תחליטי, יכול להיות שתשני את דעתך
בכל מקרה ברוכה הבאה

../images/Emo142.gif תראי באמת עוד איזה 2 פרקים,

אולי הדיעה שלך תשתנה. כנראה שבאמת ראית קטעים לא טובים. והערה לפרינס: לפי דעתי (בלי קשר לזה שזיו נורא חמוד) זיו עושה את הדמות שלו טוב. הוא משחק את החולמני מהאהבה שלו לשירן, את הבנאדם הלא הכי חכם בעולם (הוא מלצר והוא לא לומד או משהו), הומופוב ואחד שהולך לו לא רע עם בנות ולא כזה בנאדם גאון. נראה לי שהוא עושה טוב את הדמות.

יש בתנועות שלו משהו מעצבן

לא יודע בדיוק להסביר את זה אבל התנועות שלו וגם קצת המשחק שלו בכלליות מעצבנים אותי.

../images/Emo142.gif שחקנים טובים

הרבה יותר מאלה של "לחיי האהבה". ראיתי גם את זה ואני רואה גם "משחק החיים" ואין בכלל מה להשוות את הרמה של המשחק!! השחקנים ב"משחק החיים" כל-כך הרבה יותר טובים. רואים שהם למדו משחק ולא הגיעו דרך דוגמנות או משהו כזה. והמשחק של רוב הדמויות אמין והתכונות של הדמויות באות בצורה טובה מאוד. דוגמא לשחקנים מאוד טובים זה: קובי, ריקי, ארז, שירן, רותם, ויש עוד הרבה.

yuli c

New member
לדעתי...

רוב השחקנים ב"משחק החיים" ממש טובים ובכלל הסדרה לקחה צעד גדול קדימה גם מבחינת השחקנים וגם מבחינת העלילה מ"לחיי האהבה". ובכלל אני חושבת שיעל משחקת מצויין נתנו לה תפקיד להיות כזאת מוחצנת וקצת פרחה והיא משחקת ממש טוב.

למעלה