הלוחש לסוסים

פרסה

New member
הלוחש לסוסים

השכרנו מהכפר את הסרט (חינם) הסרט הזה מהמם!!!!!!!!!! תגידו לפי דעתכם הסוס היה באילוף על אמת או שהוא היה חתיכת סוס מאולף.... והילדה באמת עם רגל קטועה?

ברור שסוס מאולף../images/Emo28.gif

או ליתר דיוק לפחות 3 סוסים מאולפים.. כן הסתכלתי טוב טוב ויש שם 3 סוסים לכל אחד סימנים שונים

פרסה

New member
האאאא יענו

סוס אחד שקט לתינוק סוס שני קצת דפוק סוס שלישי מוסטנג משוגע

או../images/Emo28.gif

סוס אחד שנראה טוב שהוא חופשי, סוס אחד שנראה משוגע וסוס אחר שנראה טוב בכל מצב. כל אחד לסצנה אחרת... כי צריך לחשוב, בטוח כולם מאולפים אף אחד לא היה מתחיל להתעסק עם מוסטנג משוגע, ומה יותר חשוב בקולנוע מאשר איך שהסוס נראה?

פרסה

New member
פשששש

וואלה אם הצליחו לאלף ככה סוס הם אלופים והפצעים גם נראים אמיתייים. הבחור המאלף שבסרט. הוא באמת מאלף?

../images/Emo6.gif מה פתאום!!

זה שחקן מפורסם שלא יודע שמוץ על סוסים!! חוץ מזה, ראיתי תוכנית על אילוף סוסים...אחד הדברים הכי מדהימים שהמאלפים עשו, זה לגרום לסוס ליפול בצורה דראמטית וכואבת-למראה בלי לפצוע את עצמו בכלל.. אני נותרתי פעורת פה ממש...(ככה יענו
) ולמרות שזה נראה כל כך אמיתי...אני חושבת שזה נעשה בזהירות רבה.

shaililo

New member
לדעתי...

אני חושבת שזה חתיכת סוס מאולף! וברור שהילדה לא עם רגל קטועה - דבר ראשון בגלל שזה סרט דבר שני בהתחלה היא רצה וזה... וגם אני לא חושבת שהמאלף הוא באמת מאלף... לא לשכוח שזה סרט

איזה שטויות!

לכחו כמה סוסים דומים (אין להם את אותו הפס או הכוכב על הפרצוף) את הפצע עשו בעזרת פסים של איפור שהדביקו לסוסים. לילדה שמו על הרגל "רגל פלסטיק" חלולה וחיברו אותה עם רצועות לגרל האמיתית שלה. והמאלף? טום בוקר? פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא הבחלט לא מאלף אמיתי. אבל הסרט לא מספר את כול הסיפור (!!!) אני קראתי את הספר (תוך ככה... אממממ כמה שבועות טובים) ובסוף הילדה חוזרת עם אבא שלה לניו יורק והאמא עוזבת ומגלה שהיא בהריון מתום בוקר (כניראה) ותום בוקר (לא יודע על הילד) עומד מול סוס פראי ומתאבד ככה כי הסוס נותן לו מכה והורג אותו. ואז אחרי שנה נולד לאנני תינוק. זהווווווו ועכשיו אני עושה על זה בוקריפורט!
ספר מדהים שווה לקרוא!

בללע לא יצא טוב-

לכחו כמה סוסים דומים (אין להם את אותו הפס או הכוכב על הפרצוף) את הפצע עשו בעזרת פסים של איפור שהדביקו לסוסים. לילדה שמו על הרגל "רגל פלסטיק" חלולה וחיברו אותה עם רצועות לגרל האמיתית שלה. והמאלף? טום בוקר? פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא הבחלט לא מאלף אמיתי. אבל הסרט לא מספר את כול הסיפור (!!!) אני קראתי את הספר (תוך ככה... אממממ כמה שבועות טובים) ובסוף הילדה חוזרת עם אבא שלה לניו יורק והאמא עוזבת ומגלה שהיא בהריון מתום בוקר (כניראה) ותום בוקר (לא יודע על הילד) עומד מול סוס פראי ומתאבד ככה כי הסוס נותן לו מכה והורג אותו. ואז אחרי שנה נולד לאנני תינוק. זהווווווו ועכשיו אני עושה על זה בוקריפורט! ספר מדהים שווה לקרוא!

למעלה