סוס אחד שנראה טוב שהוא חופשי, סוס אחד שנראה משוגע וסוס אחר שנראה טוב בכל מצב. כל אחד לסצנה אחרת... כי צריך לחשוב, בטוח כולם מאולפים אף אחד לא היה מתחיל להתעסק עם מוסטנג משוגע, ומה יותר חשוב בקולנוע מאשר איך שהסוס נראה?
זה שחקן מפורסם שלא יודע שמוץ על סוסים!! חוץ מזה, ראיתי תוכנית על אילוף סוסים...אחד הדברים הכי מדהימים שהמאלפים עשו, זה לגרום לסוס ליפול בצורה דראמטית וכואבת-למראה בלי לפצוע את עצמו בכלל.. אני נותרתי פעורת פה ממש...(ככה יענו
) ולמרות שזה נראה כל כך אמיתי...אני חושבת שזה נעשה בזהירות רבה.
אני חושבת שזה חתיכת סוס מאולף! וברור שהילדה לא עם רגל קטועה - דבר ראשון בגלל שזה סרט דבר שני בהתחלה היא רצה וזה... וגם אני לא חושבת שהמאלף הוא באמת מאלף... לא לשכוח שזה סרט
לכחו כמה סוסים דומים (אין להם את אותו הפס או הכוכב על הפרצוף) את הפצע עשו בעזרת פסים של איפור שהדביקו לסוסים. לילדה שמו על הרגל "רגל פלסטיק" חלולה וחיברו אותה עם רצועות לגרל האמיתית שלה. והמאלף? טום בוקר? פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא הבחלט לא מאלף אמיתי. אבל הסרט לא מספר את כול הסיפור (!!!) אני קראתי את הספר (תוך ככה... אממממ כמה שבועות טובים) ובסוף הילדה חוזרת עם אבא שלה לניו יורק והאמא עוזבת ומגלה שהיא בהריון מתום בוקר (כניראה) ותום בוקר (לא יודע על הילד) עומד מול סוס פראי ומתאבד ככה כי הסוס נותן לו מכה והורג אותו. ואז אחרי שנה נולד לאנני תינוק. זהווווווו ועכשיו אני עושה על זה בוקריפורט!
לכחו כמה סוסים דומים (אין להם את אותו הפס או הכוכב על הפרצוף) את הפצע עשו בעזרת פסים של איפור שהדביקו לסוסים. לילדה שמו על הרגל "רגל פלסטיק" חלולה וחיברו אותה עם רצועות לגרל האמיתית שלה. והמאלף? טום בוקר? פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא הבחלט לא מאלף אמיתי. אבל הסרט לא מספר את כול הסיפור (!!!) אני קראתי את הספר (תוך ככה... אממממ כמה שבועות טובים) ובסוף הילדה חוזרת עם אבא שלה לניו יורק והאמא עוזבת ומגלה שהיא בהריון מתום בוקר (כניראה) ותום בוקר (לא יודע על הילד) עומד מול סוס פראי ומתאבד ככה כי הסוס נותן לו מכה והורג אותו. ואז אחרי שנה נולד לאנני תינוק. זהווווווו ועכשיו אני עושה על זה בוקריפורט! ספר מדהים שווה לקרוא!