הלוחם האחרון

הלוחם האחרון

אף פעם לא הבנתי מה כולם מתלהבים ממנו. בזמנו לא הבנתי למה ההתלהבות מהוגאן, ואז ראיתי אירועים כמו רסלמניה 9, וכשהוגאן חזר להיות טוב בWCW. אבל הלוחם חזר לWWF, חזר לWCW ולא סבלתי אותו באף אחת מהפעמים. סתם בא, מדבר הרבה, מעמיד פנים של כאילו אינטליגנטי מרביץ, מנצח את כולם בלי תחרות, והולך. ולפני PPV הוא נעלם, כי לא משלמים לא מספיק כסף לדעתו. מה דעתכם?

t-man

New member
אתה צודק

אולטימט ווריר הוא אחד המתאבקים העצלנים ביותר בזירה אני לא לתאר לך את גודל האכזבה שהיתה לי ממנו ב-96´ מתי שהוא חזר,נותן קרב של שתי דקות ואז חוזר לחדר ההלבשה,אני מקווה ש-WWF לא תחתים אותו פעם נוספת(לאחרונה היו שמועות כאילו)כי הוא אגו מניאק לא קטן

dead man inc

New member
היייי תראו.....

עם 2 ההומואים האלה הוגן ופלייר חזרו ל WWF יש סיכוי גם שאולטמט וורייר יחזור חכו חכו עוד מעט יבוא גם דאסטי רודס השמן או עוד איזה זקן מהעבר הרחוק

Frostey

New member
זה לא הלוחם האחרון...

זה הלוחם האולטימטיבי!(חרא של מתאבק דרך אגב)

lp2002

New member
למה אתם מלכלכים

אני ראיתי אותו בקרב נגד רנדי סאב´ג מצו´מן בראסל מניה 7 ניראה לי וזה היה קרב ענק! בדוגרי ממש הופתעתי הקרב פשוט עלה על הציפיות!

היה לו קרב נגד הוגאן

באיזה שהוא ראסלמניה שהוגאן היה אלוף העולם ולאולטימט ווריור היה את החגורה הבין יבשתית אז הם עשו קרב של החגורות שלהם והקרב היה בעקך 45 דקות עד שווריור ניצח את הוגאן וזכה בשני החגורות

t-man

New member
גם אני ראיתי את הקרב שלו נגד

רנדי סאבג´ ברסלמניה 7 ונגד אלק הוגן ברסלמניה 6 וקרבות היו בסדר אבל משעמים כי זה עדיין אלק הוגן ואולטימט ווריר(שאני מעדיף ליראות שעה שלמה שפונקי נגד איזי רייאוס מאשר לראות קרב של הוגן וווריר) אבל אני חייב לציין שב-90-92 הווריר היה מתאבק שנתן את כל משהוא יכול בזירה(וזה לא הרבה) ובגלל זה היתה לי צפייה לחזרה שלו ב-96´ ואז הוא התחיל להתאבק...אפילו לא 2 דקות של קרב וזה ללא ספק עצלנות לשמה וווריר לא שווה את כמות הכסף שהשקיעו בו בנוסף הוא עשה צרות לוינס מקמהון(ידעתם שוינס מקמהון פיטר את הווריר שלוש פעמיים)מאחורי הקלעים וזאת עוד סיבה למה ה-WWF לא צריכה להחתים את הווריר מחדש

כן כן, האולטימיט וורייר

כן, אליו התכוונתי הULTIMATE WARRIOR. תרגום מילולי יהיה "הלוחם האולטימטיבי" או ה"לוחם הסופי", אבל "הלוחם האחרון" מצלצל הכי יפה. וכאחד שהתעסק בתירגומים לא מעט, אז בזה אני בוחר.

למעלה