הלוחם בשחיתות

הלוחם בשחיתות

אתם מוזמנים להצביע באתר ווי נט לאיש שיקבל השבוע את אות הלוחם בשחיתות

srulek

New member
אני כחבר התנועה לאכות השלטון ואחד

ממייסדי עמותת "עוגן" עוד ב 1990 מצדיע לכל האנשים היקרים האלה . הלוחמים הנדירים שבגבורתם אינם נופלים מלוחמינו בשדה הקרב . אם כל הכבוד לכולם אין לי ספק שהקרבתה ופעילותה של הגב. מיה קוך יו"ר עמותת עוגן ראויה לציון מיוחד ובמיוחד הכעת היא נאבקת בגבורה עילאית במחלה קשה . אני קורא לכל המשתתפים ולעם ישראל להצביע ולזעוק כלפי השלטון המושחת שלנו : די !! נמאסתם ותיזהרו , כי היום בו גורלכם ותוצאות מעשיכם הנפשעים יהיה כגורל משטרים חשוכים כברומניה 1989 , פיליפינים 1990, נפאל 2006 , צרפת 1789 , גרמניה 1945 , אוקראינה 2005 , פולין 1981 ועוד בכל ההסטוריה קרוב !!

חברי פורום יקרים

זו שעת המבחן שלכם די קשקושים ברשת אנא קראו את הכתבות והצביעו והביעו דעה כאן בפורום. תוה שוקי

גל ים..

New member
שרוליק למי הצבעת??

כולם שם נחמדים וחוץ מזה מעולם לא הבנתי את הקטע של הפרס?? אם הוא חשף שחיתות אז כל הכבוד לו,הפרס לא צריך לעודד אותו לחשוף שחיתות אלא להיות יהודי וישראלי טוב. יש כל כך הרבה אנשים שתורמים למדינה ולא מצליחים להגיע בכלל לקטגוריה של אות ומופת וקצת מפליא אותי כל העסק הזה.

srulek

New member
א.ממודעתי לעיל ברור למי ב. בחברה

בריאה ומוסרית אכן מעשה של חשיפת שחיתות היה צריך להיות נורמה , אבל מה לעשות שבמדינת ישראל היא מהמושחתות בעולם ואזרחים שמסתכנים (ואני אומר זאת מידע אישי בהיותי גם אחד כזה ) בחשיפת שחיתות מבצעים אקט גבורה וראויים לצל"ש ממש כמו לוחמים מצטיינים בקרב !! השחיתות הציבורית והפוליטית בישראל היא הסכנה הקיומית מס. 1 !

גל ים..

New member
אמת להלחם בשחיתות זו חובה מוסרית

של כל אחד ואחת מאיתנו ולדעתי המטרה שצריכה להציב לעצמה התנועה היא לעזור לאלו שחושפים את השחיתות כדי שלא יפותרו. עצם העובדה שאנשים שחושפים שחיתות מפוטרים צריכה להיות קו אדום חזק מאוד לתנועה ולגרום לחברה שפיטרה את האיש הפסדים כבדים מאוד או לפחות לגרום לה להעלם מהמפה לחלוטין. זה שכתוב שהאישה פוטרה בגלל חשיפת שחיתות והחברה עדיין ממשיכה להתקיים כאילו כלום לא קרה אותי זה יותר מקומם מאשר שהאישה תקבל פרס או לא תקבל פרס. חייל בקרב שנלחם והורג את המחבל מקבל צ'לש או במקביל מוכן להקריב את חייו כדי להגן על חבריו לפלוגה ראוי לצ'לש אך תמיד יש איזון בין הדברים. פה אין איזון האישה מפוטרת והתנועה נותנת לה פרס ואחר כך מי זוכר אותה בכלל?? היא ממשיכה את חייה והחברה גם כן ממשיכה את חייה והגלגל ממשיך להסתובב...

גל ים..

New member
שוקי שאלה אליך ...

עם כל הכבוד לפרס ולאנשים אשמח פעם אחת לראות שחברה גדולה ככל שתיהיה תישא כתם על גבה על כך שהיא פיטרה אנשים שמצאו שחיתות במפעל שלה. ולכן השאלה שלי היא כזאת למה הפרס משמש בעצם? אות על פעילות של האדם לגילוי השחיתות נו ומה הלאה?.מה קורה עם אותו האיש איך התנועה דואגת לו אחרי שהוא או היא חשפו את השחיתות?? ולמה התנועה לא דואגת לסלק ולהעמיד לדין את כל אותם אלו שמשחיתים את פני הדור הזה?? הרי ברגע שהאישה פוטרה הגלגל לא נפסק מי שפשע וחטא ימשיך לייצר עוד ועוד פשעים,אז מה השתנה בעצם??

לגל ים תודה על השאלה

רק לפני שנה בעקבות עתירה של התנועה לאיכות השלטון סיים את תפקידו מנכ"ל של חברה ממשלתית שפגע בחושף שחיתויות. אז זאת התשובה.

גל ים..

New member
תודה שוקי ואכן יש צורך להפרע

ולהתחשבן עם כל אחד ואחת שינסו לפגוע בזה שחושף את השחיתות,ולזרוק אותו לכל הרוחות ובעיקר לשמור על חושף השחיתות ולא רק להעניק לו פרס אלא לזכור את פועלו ואת האומץ שלו לעשות את מה שהוא עשה. שבוע נפלא לך ידידי היקר..

אנחנו עדים,שוקי

לתהליך של דיסלגטימציה של מבקר המדינה הנוכחי. הנה דוגמא איך כל כוחות השחיתות מתאחדים לחסל "סכנה" להמשך שוד הקופה הציבורית.

ayb1

Well-known member
לא השלטון מושחת אלא יש בו מושחתים

בלי הכללות בבקשה אתה משליך את התינוק עם האמבטיה. נכון יש מושחתים בין השולטים בנו אבל לא כולם מושחתים . ההכללות שאתה עושה מסוכנים אפילו יותר מהמושחתים כי בהכללה שלך את גורם ליאוש אצל אלו שחושבים לפעול ופועלים מהסיבה שאתה מיתר את פעילותם כי הרי ממילא כולם מושחתים. לסיכום יש לטפל במושחתים אבל בלי הכללות מיותרות

srulek

New member
זו מנטרה ידועה בעקר של המטייחים

הבעיה היא שמבנה ונורמות ואי תפקוד הממשל (ולא אפרט כאן מחוסר מקום אותם) הם כ"כ לקויים שגם אנשים טובים ולא מושחתים בבסיסם ברגע שנכנסים למערכת הפוליטית נאלצים להיות מושחתים ,פשוט כדי לשרוד כפוליטיקאים ולכן איני מסכים למה שאמרת. חוץ מזה מספר המושחתים , מטייחים וסתם בטלנים חדלי אישים ומעש רב בהרבה כיום ממספר הישרים , בעלי ההשגים וראויי הכבוד . אנשי ציבור בחברה בריאה אינם יכולים להימדד רק עפ"י מילוי החוק היבש אלא עפ"י התנהלות עפ"י ערכים שמעל החוק !!

REHVOT

New member
יואב יצחק

מה שאתם לא עושים הוא עושה ,ולא על מנת לקבל פרס.

איכות השילטון של האוליגרכיה

זה ברור עם כל הגילויים של NFC ואף עיתון או אתר חדשותי שמכבד את עצמו ולא מיידע את קהל הקוראיח/הגולשים על הראיות שנחשפו בפני רבבות גולשים. לאיזה עומק חדרה השחיתות השילטונית שזה פשוט לא יאמן.. מבקר המדינה למרות מגרעותיו חייב להחזיק מעמד מפני גלי הצונאמי של האוליגרכיה הישראלית

למעלה