הלוו...

jast

New member
שלום:}

האם חלי מג'סי.. זאת חלי המעצבנת משומריה?

כן כן זאת אני יוסטון!!!!!!

ואת לאר צריכה להגיד שאת חלי מג'סי כי כבר יכולתי לזהות לבד לפי איך שקראת לי.... חלי אני יכולה להגיד לך שהכול ממש מוזר עכשיו!!!! ישנתי והמון! איך זה יכול להיות אין לי מושג!!!! הייתי בשוק שזהו ואתמול בכלל.... היה שלב שרציתי ממש ממש לבכות!!!!! מה קורה עם שירן???? אולי גם את תכתבי?

אל תבכי ../images/Emo24.gif!!!

שנה הבאה תבקרי שם את החניכים ויהיה טוב
(איזה לא קשורה אני
)

את קשורה מאוד!!!!

אתץ יודעת שהם אמרו לי שני את תהיי כן גם בשנה הבאה? את תדריכי אותנו גם בשנה הבאה נכון? ואני כזה לא אני מצטערת אבל מישהו אחר ידריך אותכם בשנה הבאה אז הם כזה למההה???? אז אמרתי להם כי כול שנה זה מישהו אחר אבל אני אבוא ואעזור בצוות הטכני אז הם אמרו לי אהה טוב

כן-כאן

וכן הם היו ממש מתוקים וחמודים!!!!אבל רק בסוף אפילו היה ילד ממש ממש מופרע שרק בערב הסתדרתי איתו יאוואוו כול הקייטנה הוא שנא אותי ואז בסוף אני עשה לו כזה לירון אתה רוצה להשתתף בהצגה עם כולם אז הוא כזה כן אני רוצה רק עם כולם ישתתפו ואז אמרתי לו טוב בוא איתי והוא הלך איתי ואמרתי לו כזה לירון בוא תקשיב איתנו ובדר"כ הוא היה צועק לא רוצה עזבי אותי אבל הפעם לא! הוא ממש הגזים כי הוא זרק על ילדה אחת בקבוק מים על הראש ביום האחרון אז גם אז הוצאתי אותו מסכנה היא הייתה ממש בהלם

שןשןשןשןשןשןשןשןשן../images/Emo99.gif

זאת שירן
פתחתי ניק מוהאהאהאהאהאהא אני עוד אשתלט על תפוז(בל) אנשים!! מה קורה חומד? לא הספקתי להפרד ממכ(ם) כמו שצריך

שכחתי לציין שהניק שלי ממש מקוריXD

אולי הייתי צריכה לרשום "בל בל המקורית של הצ'אט"
אבל עשיתי לך מחווה
וגם זה היה ארוך
למה יוסטון אגב?

KobIPWA

New member
../images/Emo8.gif

"Houston, we have a problem" זה המשפט שאמרו באפולו 11 לפני שהחללית התפוצצה. זה משפט מאוד מוכר בתרבות האמריקאית. בכל מקרה - הכל בצחוק, כמובן...

שירני!!!!!!!!!!!!!! שלומית!!!!!!!!!

יאואואו איזה כיף כשאת כאן!!!! הכול טוב איתי ואיתך מה נישמע???? אנחנו לא צריכות להיפרד!!!! את בסך הכול בחולון ואני בראשון וזה קרוב אחד לשני!!! אני עוד אבוא לבקר אני מבטיחה!!!!!!

שלומות שלומות../images/Emo13.gif

אממ אצלי הכל בסדר (ולא חשוב אם לא אמצא תשובה,\אצלי הכל בסדר,\היום כבר לא מתים מאהבה...) חסר לך אם לא תבואי לבקר
במיוחד שאת באה לבנג'י אהמ אהמ . נונונונו ספרי איך זה להיות בבית אחרי שזה סוף סוף נגמר!!נכון שזה נחמד לישון מספיק שעות בלילה?
והספקת להתגעגע לחניכים ולג'וקים בבנג'י (ואלי
)?

בן גוריון קודם!!! לא בנגי!!!!!

ולגוקים ממש ממש לא!!! לחניכים כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן כול כך מתגעגעת אליהם!!!!! למרות שהיו לי רק 4 בנות ו10 בנים!!!!!! ואלייך אני גם מתגעגעת ואני אבוא לבקר ואני אהיה גם בחג קן! תגידי איפה את בפורייקט????

אמן סלע

New member
סליחההההה

מזה אין לך מושג למה יוסטון את רואההה!!!!!!!!! את יוסטוןן ומי קרא לי חלי המעצבת משומריההההה!??!??? :p

למעלה