הלוו

הלוו

אנשים אתם ערים? משעמם לי בכל מקרה אני רציתי לדבר אם מישהו שבאמת רציני בתחום הזה.. כי אני לא אוהב מיסטיקה מבחנה רוחנית יש כל מיני דברים מוזרים במיסטיקה ואני אוהב את זה... נגיד תקשור אם רוחות והרבה דברים. אז יש לי כמה שאלות אליכים: 1. איך אני יכול לתקשר אם רוחות? אבל שלא יהיה מסוכן,שלא יהיה סיאנס כי שמעתי שזה מסוכן,אני רוצה משהו פשוט... 2. ליפני כמה חודשים אחותי הניחה מין זכוכית כזאת על הסטריאו שלה, היא הדליקה את הרדיו החלונות היו סגורים וקפץ עליה פרפר והיא לקחה איזשהו ספר והזיזה אותו כי הפרפר נחת שם, הספר הייה על המיטה, והיא הזיזה אם הרגל אותו ולא היה שום דבר אבל ממש ממש ממש שום דבר שקישר בין הסטריאו למיטה בכלל לא קפץ כלום ממש כלום. וברדיו לא הייה בס והוא המשיך לפעול והזכוכית פתעום מתי שהיא הזיזה את הספר אבל ממש פתאום קפה בלי שום סיבה למחרק של בערך 2,3,4 מטר! אבל ממש אף אחד לא הייה הרדיו לא הקפיץ את הזכוכית ושום דבר לא קפץ מהספר ממש כלום! איך זה הייה יכול לקרות? היא חושבת שזה משהו שקשור למיסטיקה.. אני מאוד ישמח אם תענו לי על השאלות ואני עוד יותר ישמח אם התשובות יהיהיו בקרוב.. בתודה אלעד.
 
חוץ מהדבר הזה.. משהו עצמות...

יש עוד דברים ? לא הדבר הזה אם העצמות ולא סיאנס....? ויש לי שאלה אליכים: יש כזה דבר או משהו דומה שעוסק באנרגיות כמו כדורי אנרגיות שזה מן כדורי אנרגיות שמוציאים מכף היד ופוגעים באדם אחר לא חובה פיזי! יכול ליהיות נגיד כדורי עצב(אנרגיות) וזה עושה את הבנאדם עצבני... כדורי כעס וזה עושה את הבנאדם כועס עצב-עצבות שמחה-שמח אתם יודעים על מה אני מדבר? וגם הכדורים הפיזים.. זה כדורי אנריגה ששולחים לבנאדם שזה פוגע בו פיזית... אז בבקשה תענו לי אני יהיה בסביבות הערב או ליפני..
 
איך עושים את זה??

אני הייתי מאוד מאוד מאוד רוצה ללמוד איך עושים את זה. אם יש אתר או ספר שכתוב בו איך עושים את זה. אתה יכול להגיד לי בבקשה? נ.ב אני פיתחתי יכולת להעביר לאחרים אנרגיות אז ככה שזה יועיל לי.. אז שוב אתה בבקשה יכול לגיד לי? אני יודע לך מאוד.
 

Flame

New member
הממ.. שמעתי על זה

אני לא בדיוק בטוחה איך עושים את זה, תיעול אנרגיות אבל בפורום מאגיה וכישוף יענו לך ..
 
למעלה