הלוו

לפעמים

חברי הפורום בוחרים לא להגיב, לדוגמא במקרה שלך, בהודעה הראשונה שלך בפורום ביקשת שיצרו איתך קשר. מדוע שירצו ליצור קשר עם ניק שאינם מכירים אפילו וירטואלית? אין צורך לכתוב הרבה הודעות או הרבה מסרים, אתה יכול לספר על עצמך, להשתתף בדיונים, ואולי לאחר שחברי הפורום יכירו אותך, הם יענו למסרים, ואולי לא. תכבד את ההחלטות שלהם!

nini132

New member
כי אתה לכל הפחות עצלן

בוא נראה את ההודעה שלך למטה: ״מישהו מוכן ליצור איתי קשר שאני יבין מה זה הפורום הזה גם אני חרדי בעל כורחי״
&nbsp
גם אם נתעלם מכך שההודעה לא מושקעת, לא מנוסחת, חסרת כל פרטים ומשעממת, תישאר העובדה שאתה בפורום. אתה רוצה להבין על מה הפורום? לך תקרא! כנס להודעות נבחרות, לקישורים, לארכיון... תקרא תבין לבד.
&nbsp
אחרי זה תוכל לנסח הודעה לגיטימית יותר. למשל מי אתה רוצה שיצור איתך קשר, למה שיעשה את זה, מה אתה רוצה בעצם, מי אתה בכלל ומה מטרת הקשר?

מאירן1

New member
אין לי מושג

אני בכלל לא ידעתי שיש כזה פורום הייתי בטוח שכמעט אין אנשים כמוני בעולם החרדי חשבתי שאני המוזר והשלמתי עם זה אמרתי בינתיים אני יחיה ככה עד שיבוא הפיצוץ, שיכול לבוא כל הזמן אני גם לא יודע מתי !
ולא מזמן ראיתי ביוטיוב פתאום כתבה של אמנון לוי על הפורום הזה אז נכנסתי לראות זה הכל!

מאירן1

New member
אין לי מושג

אני עד לפני קצת זמן בכלל לא ידעתי שיש עוד אנשים כמוני בעולם החרדי הייתי בטוח שאני בין היחידים והמוזרים וכבר השלמתי עם המצב שאני יצטרך לחיות ככה לבד עד שיבוא הפיצוץ ,שיכול לבוא כל רגע אני גם לא יודע מתי!
ולא מזמן ראיתי כתבה ביוטיוב של אמנון לוי על הפורום הזה אז נכנסתי לראות מזה זה הכל!

למעלה