הלוו:)

hodaya96

New member
הלוו:)

אני מקווה שזה בסדר שאני פותחת הודעה חדשהP: אז אני חדשה פה.. קוראים לי הודיה בת 14 מיהוד התחלתי לראות איך פגשתי את אמא לפני בערך חודש ולא לקח לי יותר משבוע לגמור את 4 העונות הראשונות (עונה 4 גמרתי ביום אחדXD) אחרי זה עשיתי הפסקה קצרה בגלל הלימודים ועכשיו אני רואה את עונה 5:) הדמות האהובה עליי זה בארני (ברור?XD) והפרק האהוב עליי זה slapsgiving עונה 3 פרק 9 ו.. זהו אני חושבת סליחה על החפירהXD

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif לא! זה לא בסדר!

סתאאאאאאם
אני ירדן ואני אדומה ומגניבה ומתרגלים אליי בשלב מסוים (מעין - יש פירגון בקהל!). זהו, אני לא במצב רוח לשטויות אבל סתם ככה בדכ הייתי חופרת לך בטירוף אז תחפשי דברים אחרים שכתבתי כדי להבין כי אין לי כוח. ברוכה הבאה

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifאייי היי הודיה! :)

ברוכה הבאה!!!
יש עכשיו עוד שבועיים של פגרה, אז תשלימי את הקצב עד שחוזרים!!

Ayelet 363

New member
ברוכה הבאה לפורום! ../images/Emo13.gif

וואו, סיימתי עונה של HIMYM בקצב שבו אפילו אני לא סיימתי אף עונה של באפי.
(סורי על החפירה, זה פשוט אומר הרבה... כל הכבוד! :] ). גם אני הכי אוהבת את ברניואת הפרק (הוא לא האהוב עליי -שני הפרקים האהובים עליי בעונה 5, ד"א- אבל אני אוהבת את כל הפרקים XD).

elad218

New member
ברוכה הבאה!

אני תמיד נדהם מאנשים שמספרים לי שהם סיימו את כל העונות בשבוע, אני לא הייתי מסוגל. ובאמת תיזהרי מספוילרים, במיוחד ממני.
עד שאת לא משלימה את כל הפער מומלץ לא לקרוא הודעות שלי בכלל חחח

hodaya96

New member
תודה:)

טוב, היה לי הרבה זמן לראותXD הייתי חולה ככה שכל מה שהיה לי לעשות זה לראות איך פגשתי את אמאXD ואין בעיה אני אזהר

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif הלו D:

*איחור אופנתי* היושXD אני מעין (האחות המרושעת יותר, ולא לשכוח - הגבוהה
) וכולם אוהבים את בארני. הוו, בארני! D: וולקאם

למעלה