הלוו

rockchick5

New member
הלוו../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

אממ.. היי אני נטע אני חדשה פה... ווהווווואוווו לימי חיינו.. אני חולה על הכוכב הזהה
וגם על המילה קקי..
ווהואואוהווווו

rockchick5

New member
אה רגעע עצרוווו

יש לי שאלה אממ איזה מספר פרק זה באהרב?..

אצלינו שודר היום פרק 1760../images/Emo8.gif

חשבון פשוט מראה שאנחנו בפיגור של 7982 פרקים! אוףףףף....מתסכל...

PinkyRaSta

New member
לא

ממש זוכרת ממתי התחיל... אבל איך זה שאצלנו התחיל ב96, אצלהם ב65 ונחנו עכשו בפיגור של איזה 3 שנים? צריך לשות חישוב. אני זוכרת ש1 העלילות ה1 שראיתי הייתה עם קרי ואוסטין שהשתילו לה צמחים בכרית... זה היה משו בהתחלה. באיזה רחוב כזה אני זוכרת שהראו אותם, ממש במעורפל.

rockchick5

New member
חישוב עוד יותר פשוט מראה ../images/Emo70.gifשחחח../images/Emo6.gif

שנגיע לפרק מספר 9742 בדיוק עוד 4 שנים וקצת... חיחיחי

PinkyRaSta

New member
אולי.

אבל צריך להבין שהפרקים ש'לנו לא מתאימים לש'להם במספר. נחנו בפיגור רב. הם התחילו לשדר בשנת 65. ואצלנו התחילו בשנת 96 ולא מהפרק הראשון של'הם אבל אצלנו זה נקרא פרק 1. איניט? ככה שפרק 9742 אצלנו לא יכיל את אותה העלילה של פרק 9742 אצלהם. איניט?

מה את רומזת...../images/Emo6.gif

איך זה שלא תהיה לנו אותה עלילה...זה בילתי אפשרי... מעבר לזה שאצלינו הפרק הראשון היה הפרק שאצלהם היה מספר 1000 ומשהו.... לא יכול להיות שאצלהם ואצלינו לא תהיה אותה עלילה... אני לא הבנתי למה התכוונת.. אפשר הסבר?

PinkyRaSta

New member
ברור

שתהייה אותה עלילה. אבל לא תהייה התאמה בין מס' הפרק ש'לנו לש'להם... כי כמו שאמרת שאצלינו הפרק ה1... היה פרק מס 1000 ומשו אצלהם. כי אצלנו זה לא התחיל מחדש.. ומאיפה שזה התחיל נתתו לפרק את מס' 1... כאשר במקור זה בכלל לא פרק 1... אבל בשביל הסדר הטוב עשו את זה ככה. וטוב שכך. דוגמא פשוטה: אם תקראי ספויילר מארה"ב על פרק מס' X נגיד... אז כשפרק X יגיע אצלנו תשודר שם עלילה שונה לגמרי <ומוקדמת> מהעלילה של הפרק שקראת. יש מבינה? <חח לעולם לא יבינו אותי>

שלזי1

New member
זה הולך ככה

בשנת 96 התחילו לשדר את אצלינו פרקים משנת 93 בארה"ב התחילו לשדר ימ"ח בארץ שארה"ב הגיעו בערך לפרק ה8000 והיום אנחנו בפיגור של 3 שנים ושמונה חודשים מארה"ב

shanyz

New member
חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

קקי?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ברוכה הבאה

rockchick5

New member
היי לכולםם... ../images/Emo70.gifתודה ואממ../images/Emo70.gif

זה.. אה.. רציתי לשאול גם מי זה בריידי?.. מה הוא יצא עם קלואי?

CityGirl9

New member
../images/Emo58.gifתשובה

בריידי יגיע בקרוב אלינו... האח למחצה של בל בעתיד לצערי "יגנוב" את קלואי לפיליפ ויהייה בינהם רומן.....

rockchick5

New member
תודה../images/Emo70.gif אבל רגע..

איך פיליפ יהיה עם קלואי? היא תעשה "מייק אובר"?

למעלה