הלוו יש פה מישהו???

הלוו יש פה מישהו???

אני יושבת וחושבת מה לרשום אז אני פשוט כותבת כמה שאלות טוב??? 1. יש פה מישהו? 2. מה המתקפות של דמידווימון{אם יש למישהו מושג}? 3. מה הדיג´יגדילות של דמידווימון{אם יש לכם מושג}? 4. למה לסוזי יש פה של ארנב{קלטנו שהיא אוהבת אותם}???? וזהו אז בבקשה תענו לי.....

burhtk1

New member
דמידווימון

לפי הקלפים הוא גדל לדווימון... המתקפה שלו (כמה שידוע לי) היא דמי ריקס (משהו כזה...הוא מתקיף עם המחט הזאתי..)

burhtk1

New member
ועוד משהו קטן על דמי...

דמי בצרפתית זה חצי...ככה שדמי דווימון בצרפתית זה חצי דווימון..או דמיווימון זה בצרפתית חצי ווימון...demi-חצי....demidevimon-חצי דווימון..

אני לא מאמינה שהוא דיג´יגדל

לדווימון הוא פשוט חמוד מדי למה?למה? איזה באסה... אז יש אפשרות שהדווימון שאנג´מון נלחם נגדו נולד מחדש והוא שוב עבר לצד של הרעים ועזר למיוטיסמון........{זו דעתי}

עוד משהו?????

אם זו המתקפה שלו אז איך הוא הצליח להרדים את כל הילדים בפרק שבו הסמל של מימי זהר{נדמה לי}...

burhtk1

New member
אה זה התקפה אחרת....

לדיג´ימון יכולים להיות כמה התקפות....בעיקרון לדמידווימון יש את מתקפת הזריקה ....(כמו בפרק שבירדרמון גדלה לראשונה לגרודאמון הוא התקיף את ביומון עם המחט)

Snake Bandage

New member
הוא יכול גם לדיג´יגדול לדווידרמון.

והוא גם כול לדיג´יגדול לעוד הרבה דיג´ימונים אחרים, אבל כל מי שאני זוכרת כרגע זה דווידרמון. ^^ והמתקפה שלו היא ´Demi Darts´, ´חיצי דמי´. ודמי דווימון שלנו לא היה דווימון בגלגול קודם. דווימון חזר בעונה השנייה לפרק אחד כדי לשגע את שליט דיג´ימון. דמי דווימון הרי נבלע על ידי וונום מיוטיסמון, אז הוא לא יכל לחזור בכזאת מהירות.

burhtk1

New member
"חיצי דמי"

אני זוכר שבעונה הראשונה מתי שהוא התקיף הוא אמר דמי ריקס...יכול להיות שככה אמרו את זה בעברית....(רוב הסיכויים שהם שינו משהו בעברית)

Snake Bandage

New member
אני רק תרגמתי את המתקפה מאנגלית

ברור שהוא אמר משהו אחר בעברית. אני אבדוק מחר, יש לי את כל הפרקים עם דמי דווימון על קלטת ווידאו.

burhtk1

New member
אה ועוד משהו...

בקלפים (רק בקלפים) דווימון יכול ליגדול למיוטיסמון...

למעלה