הלוו חבר''ההה

קקטוס8

New member
הלוו חבר''ההה

מה קורה אנשים קוראים לי עוז אני מפ"ת מן הסתם מגולדה ראיתי את הפסתיכון היה יפה חוץ מזה שהיה פלייבקים וזה לפי דעתי הרס את השואו של הזמרים ונגנים חוץ מזה יש לי להקה אנחנו די חדשים אבל עם הרבה חומר מקורי ועכשווי www.myspace.com/nimforia נשמח אם תשמעו ותגיבו בכל זאת כולנו פתח תיקוואים

liorhikri1991

New member
תגובתי לאחר שמיעת השיר...

אתם מנגנים ושרים ממש טוב,אך המילים של השיר מאוד מכוערות וולגריות.

NYMets Man

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איך רואים שהצד האומנותי שלך נמצא יותר נמוך משורשים של עץ דקל

liorhikri1991

New member
והם שרים ומנגנים נחמד אם לזה אתה מתכוון...

זה שאתה והלהקה שלכם שרים זה נחמד ואתם באמת שרים ממש טוב,אבל אני אהבתי גם איך שהם שרים.

קקטוס8

New member
תודה על הערה

אנחנו ניקח אותה לתשומת ליבנו למרות שאנחנו אוהבים את השיר ככה ויותר חקהל הצעיר משבינינו...

קקטוס8

New member
באמתת

הוא צודקקק תזרום בן אדם מנסים לשמח אנשים ותאמין לי אנחנו גם מצליחים זה אמור להיות שיר מהיר קליט ובלי הרבה שטויות תתכל לחיות גברר

NYMets Man

New member
מה שאני מנסה להגיד זה...

שלמרות שהוא לא משתמש במילים גבוהות סטייל ש"י עגנון וכן, יש שם ניבולי פה, עדין לבחור יש כשרון כתיבה, ומה לעשות, אתה (במרומי המקום האומנותי בו אתה נמצא) אין לך שום זכות לומר לו שום דבר אחר. כי אם עצם המילים ה"וולגאריות" זה מה שהופך את המילים למכוערות אז כנראה שמה שאמרתי נכון... אני מאחל לך באמת יום אחד לכתוב ברמה של הבנאדם שכתב את השיר הזה, או את שאר הדברים שהוא הראה לי שהוא כתב ושלא תבין לא נכון, זה שהוא חבר שלי לא הופך אותי למשוחד אני עוד זלזלתי בהם פעם, אז רד מזה

NYMets Man

New member
עוזיל'ה זה שניר

ולמרות שקצת זלזלתי בך השתפרת בטירוף, שומעים את זה בשיר החדש

קקטוס8

New member
אהה אחיימה קורה

תודה על המחמאות אבל עדיין צריך להתאמן הרבה ולתת בראש תפיץ את השיר מה איתך אין איזו להקה אחרי סול קייג' ? אולי תעשו איחוד?!:)

למעלה