הלוו ו ו ו ו ו. . . .

שלוק29

New member
הלוו ו ו ו ו ו. . . .

יש פה עוד מישהו עם נדודי שינה כמוני? יש פה בכלל חיים בפורום הזה? דברו איתי הלילה... אולי נעשה מרתון של שירים עצובים או משפטים יפים? שיט... יכול להיות שאני מדבר כבר עם עצמי? בגילי? זה לא קצת מוקדם. . . . .

שלוק29

New member
שנדבר על אהבה?

אתם יודעים. . . לפעמים נראה לי (במקרים מסוימים) שאנחנו מאוהבים באהבה, ברומנטיקה, במיחושים שבלב וכו` ולא ממש ב"מושא" אהבתנו, באדם שאיתנו, בדמות... אלא יותר בתחושות, ברגשות...

שלוק29

New member
חשבתי פעם. . .

להיות שדרן רדיו, אני חזק במילים, בלהבין אחרים וגם בסתם צחוקים ודיבורים. . . אבל אז הבנתי שהחיים הרבה יותר גדולים ממילים ודיבורים... ועברתי לתחום המעשים. . . ות`אמת אני חושב שלא טעיתי, אני דיי שלם עם הבחירות שלי אפילו שלא כולם קלות. . . . כי מי אמר שהחיים קלים.

שלוק29

New member
ואם כבר מדברים על החיים. . .

אני חושב שהכי מפחיד זה להתעורר כעבור 80 שנה, להביט לאחור ולהבין שבעצם חיינו רק ליד החיים האמיתיים שרק עברנו קרוב. . . שלא ממש מימשנו את עצמנו, את היכולות שלנו, את היעוד האמיתי שלנו! פחדדדד. . . .

JudyWn

New member
אני תמיד מסתכלת על האנשים האלה

שהגיעו ל"הארה" ומנסה להבין מה שונה בהם? מה הם עשו שאני לא עשיתי? אני חושבת שהגעתי לתשובה - להם יש את האומץ לרדוף אחרי החלומות שלהם
. כנראה שכדי לממש את היכולות שלך לפעמים צריך לקבל החלטות קשות - לעזוב בית
, להחליף עבודה, לפרק קשר
שלא עובד.

שלוק29

New member
שנשיר?

רוצה לרקוד, רוצה לשיר, לפרוש כנף, לעוף מעל העיר ולשוב אל חושי. שוב להדליק את נשמתי ולבדי לדעת מה איתי, להציל את חיי. . . אתה יקר לי איך אסיים, הדף נגמר והקוו מתעקם... אוהבת אותך עוזבת אותך ממשיכה בחיי. . . .

שלוק29

New member
באמת אין פה חיים...

לילה קסום לכולם... (או אולי רק לכולי)

drnaji

New member
אתה מוזן לדבר איתי בלילות ../images/Emo26.gif

אם תרצה אפשר להחליף מסרים או אפילו לדבר במסנגר. בכיף. המשך אחלה יום ושבת שלום

שלוק29

New member
יייוווו המון תודה...

ודרך אגב. . . אם בלילות נדבר יחד זה אומר שביום נישן יחד? ? ? סתתתם...

למעלה