הלוויה

הלוויה ../images/Emo58.gif

אתם יודעים מה הכי ריגש אותי הפרק? לא המילים החמות של ויקטור (הפעם הוא לא טעה ואמר may god bless her
), ניקי וניק. גם לא האשמות שהטיחה בעצמה שרון על כך שאיכזבה את בתה. גם לא ההתייחדות ליד הארון והקולאז' שלה, או נוח שמניח את סינדי הבובה הראשונה שלה לזכרה, ולא השיר שקרא דניאל עם לילי במחסן הנטוש. הריגוש הגיע ממקום בלתי צפוי לחלוטין בלוויה הזאת... פיליס סאמרס! כשנכנסה, כשישבה בסוף.... המבט שעל פניה היה כ"כ עצום. הכיל הכל. סימפטיה ורחמים, פחד ובהלה.... אני אגזים אם אומר שזה היה הקטע הכי חזק ממישל שראיתי? כשניק דיבר בגנות "הרוצחים" ואמר לה להסתלק... שוב, נסיון המלמול לחלוק כבוד והפרצוף הנבוך מלא אשמה וחרדה.... לא זוכר פרצוף כזה שעשה לי את מה שעשה לי היום.

אור2221

New member
תרשה לי לא להתפעל

ביקשו ממנה לא לבוא, נכון? הרעיון בלוויה זה להיות שם בשביל המשפחה או לחלוק כבוד למת. פיליס לא הכירה את קאסי, משפחת ניומן ביקשה שהיא לא תהיה שם וג'ק חזר על הקונספט. למה היא היתה שם? רק כדי להקל על עצמה. כמובן שכואב לי עליה לאור העובדה שדניאל חף מפשע, אבל אף אחד לא יודע את זה (ואפילו עם ניקולס טכנית יודע, ברור כשמש שהוא לא עיכל כלל את מה שנאמר לו), מבחינת משפחת ניומן ומבחינת פיליס ודניאל - דניאל הרג את קאסי. דניאל נגע לליבי, כי הוא כיבד את זכרה של קאסי בדרך נוגעת ללב, שהתאימה למצב האומלל בו הוא נמצא. פיליס לא היתה צריכה להיות שם, היא לא עזרה לאף אחד.

את ראית את הפרק?

היתה צריכה להיות או לא - זה לא רלבנטי. ראית את המבט שלה? מבט שהכיל הלם, פחד, חרדה, הצטערות, בלבול. הכל במבט אחד! הפרצוף שלה היה מאוד חזק שאי אפשר שלא היה להתרשם ממנו. דניאל נשמה טובה, זה לא חדש... אפילו היה מוכן להתחלף עם קאסי... ואת באמת חושבת שקאסי לחשה לניק שהיא נהגה והוא פשוט הדחיק? ממש לא נראה לי. זה לא היה מתאים לסצינה (אם כי תמיד יכולים להגיד שקאסי ידעה שכל שנייה היא עוברת לעולם הבא ורצתה לנקות את דניאל) ולתגובה של ניק. במיוחד שהוא נטפל לדניאל בעוצמה רבה, אם הוא היה יודע, אולי הוא לא היה מספר - אבל גם לא נטפל למשפחה בכזאת תקיפות.

Dawn12

New member
ביקשו ממנה לא להיות שם?

אף אחד לא ביקש ממנה כלום לדעתי. הבקשה היחידה שאני זוכר היתה של ניקי שביקשה (או יותר נכון - דרשה) שפיליס תתפטר מ-NE אחרי שהיא מתעופפת לה מהחווה. בכל מקרה - זה היה אמור להיות מובן מאליו ואין ספק שפיליס לא היתה צריכה להיות שם. יכול להיות שהיא באמת רצתה להקל על עצמה אבל אני ממש לא יכול להאשים אותה בזה. מעניין מה תהיה התגובה של הניומנים כשיתגלה שקאסי היתה זו שנהגה באוטו. אני מוכן להתערב שאף אחד מהם לא יבקש ממנה סליחה, והאמת? גם את זה אני יכול להבין. קשה לי לבוא בהאשמות אל מישהו בעלילה הזאת. מאוד התאכזבתי לראות את הנוכחות הדלה שהיתה בלוויה. דרוסילה מוצאת את הזמן לאחר ומתמהמהת עם מלקולם שבכלל "חלק כבוד לפני כן" (מה??). לארי לא יכל להגיע, ואיפה גרייס? ואיפה אליס? ואיפה מילי? היה כל כך קשה לשלם לעוד שלוש שחקניות על יום צילומים כדי שהן יבואו? בוז גדול.
ג'ושוע היה היחיד שהשפיע עלי היום במה שהוא אמר, וגם אחרי כל הפרקים האחרונים עדיין קצת קשה לי להאמין שאני אומר את זה. זה לא שהוא היה שחקן גרוע, אבל לעומת שחקנים אחרים בסדרה הוא אף פעם לא התבלט ואני לפחות לא זיהיתי אצלו כישרון משחק יוצא דופן. מה שהוא עושה עם העלילה הזאת זה פשוט מדהים. בניגוד לשרון (שאותי לא ממש מרשימה בינתיים) הוא ממש נותן מעצמו בכל סצינה ואם עדיין יש לפעמים "בונגלעך" - זה רק בגללו.

NOAAAAA1

New member
וואו ../images/Emo70.gif

השיחה היום של שרון וניק [בפרק היומי,בישראלי] ממש אבל ממש מתקשרת לפרק המדובר והנורא, שקאסי מתה. ממש! אני אפילו לא ראיתי את הפרק האמריקאי הזה ועברה בי צמרמורת.

ועוד קטע מעניין להשוואה

באמריקאי פיליס באה עם הינומה שחורה ללוויה, ואילו הפרק לאירוע ההטבלה היתה לה הינומה כחולה. והרי נדיר שהולכים עם הינומות, ושוב יצאה הקבלה מעניינת....

34 דקות יומיות

המקליטה פספסה את 3 הדקות הראשונות. חצופה
(זה גם קרה לה כמה פעמים עם "תשוקות", צריך לדבר איתה על זה). הכי נהנתי הפרק ממקנזי וג'ייטי החמודים. היה מצחיק הקטע שהיא ניסתה ללמד אותו תרגיל יוגה, ובסאונה.... השילוב של האדים ומאק ביחד עשה את הטריק, כנראה מעבר לרצוי, לג'ייטי
אם נוציא את השבוע האיום שבו היא היתה יותר מדי כבדה במשחקי המחשבה עם ג'ייטי, מאק הפכה לדמות נורא כיפית לצפייה! אני מבין את הזעם של ניק (איך הוא השתולל על השק אגרוף!) אבל הוא צריך לזכור שיש לו אישה שצריכה אותו! אני שמח שבראד היה שם בשבילה, הוא גם עבר משהו דומה למה שהיא עברה, למרות שכמובן אי אפשר להשוות את זה ל-14 שנים של "ביחד"... ויקטור לחץ על ניק יותר מדי, הוא לא היה צריך להכריח אותו להגיד "דברי תודה" לנוכחים... יש גבול. והאם קאסי לחשה לו שדניאל לא אשם, כשסיפר, או שהכוונה לקטע שהיא התחילה לדבר עליו ביחד איתו ועם שרון והם אמרו לה לא לחשוב על זה? מיגל האדיוט. הוא לא מבין ששרון בטראומה וחייבים ליידע אותה על כל דבר שקורה עם נוח, אי אפשר סתם לקחת אותו! ויקי גם היא כ"כ "חמה" על פיליס... מה זה אשמתה? ולמה שיפטרו אותה? נכון שיהיה להם קשה לראות אותה כי זה יזכיר להם את הכאב שנגרם ע"י בנה... אבל האם זאת עילה לפיטורין? האם הם בכלל יכולים לעשות כזה דבר? מקווה שבפרק הבא העניינים בין קווין וגיטה יתחממו....

עוד קטע משעשע קמעה

כשבראד אמר שנראה כאילו קולין התבגרה בין לילה, בלי שירגישו, ושרון תהתה אם אותו הדבר יקרה לנוח. התהייה מופנת לג'ק סמית' וקיי אלדן

הפרק היומי - קליל ונעים

לא פרק must see, אבל חביב... נתנו לניומנים חופשה קלה (עבדו הרבה בימים האחרונים) ונשארנו (פרט לפיליס הלחוצה) עם עלילות קלילות מהנות: ג'ייטי ומקנזי ממשיכים בפאן שלהם (נקרעתי כשהוא הביא לה חתיכה קטנה מהעוגה... חתיכה? נקודה יותר נכון
) גם לילי ודניאל עם "ריקוד הנשף" שלהם לצלילי שיר נוסטלגי מרגש משנות ה-80 (ברח לי השם... שחר?), גיטה ממשיכה את התנועה הפמיניסטית שאומרת שאישה יכולה ליזום ולא הגבר ומנשקת את קווין המוחמא, ואפילו היה נחמד עם בריטני ובובי כשגילו שהולך להיוולד להם בן... (אני מאוד מקווה שויני וחבריו למאפיה לא יהרגו לבריטני את התינוק
)

NOAAAAA1

New member
בפרקים האמריקאיים,

מאק וג'יי טי שכבו? כי ב"רייטינג" של השבוע, היה ציטוט של אשלי באשיום , שאלו אותה איך היא מתארת את הדמות שלה והיא אמרה: "אני חושבת שהיא עדיין בתולה"

כן, היא עדיין בתולה

אבל לדעתי זה עניין של זמן עד שהם ישכבו... היא הרבה יותר "פתוחה" עכשיו (אתמול הוא פיתה אותה להיכנס ל-steam room של הגברים!) ומבינה שצריך לחיות את הרגע...

למעלה