הלווו!

תגיבי להודעות... ../images/Emo9.gif ../images/Emo168.gif

מממ ואגב.., אנ לא כל כך מכיר אותך.., את חדשה??

אאאאאאאאאווףףףףף ../images/Emo10.gif ../images/Emo168.gif

התמונות מרוק עצמאות יצאו באיכות על הפנים!!!

ענבר D

New member
בעיקרון...

נכנסתי לפה לפני המון זמן (אני מגזימה :) ויצאתי כי המחשב לא עבד. אז בעיקרון אפשר להגיד שאני חדשה פה, הי, קוראים לי ענבר, אני חולה על מוניקה- כמו כולם
עוד מעט אני בת 17 וזהו...

אז בכל מקרה.... ../images/Emo168.gif

ברוכה הבאה
אני חן הוכמן (אמרתי כבר
) ואני מאוד מאוד מאודש מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מקוולה לראותך כאן ה-מ-ו-ן וגם מאוד מחאודש מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מקווה כמובן שתהני מאוד מאוד מאוד פה...
את מוזמנת לאמץ לך אייקון, ולעיין במרחבי הפורום..
אוהב כבר המון!!!
חן הוכמן איי סי קיו - 154979156 אי מייל - [email protected]

ענבר D

New member
טוב אז, בחרתי לי אייקון, והוא:

טה דה!
לא משהו מיוחד אני יודעת, סתם בגלל שאני נורא אוהבת חתולים ...

ווואייייי ../images/Emo12.gif ../images/Emo168.gif

אף פעם לא ראיתי את האייקון הזה....
הוא חדש

the king 25983

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo66.gif

היום פעם ראשונה הייתי בביצפר אחרי יום העצמאות ולא ידעתי שכמעט כולם יודעים שנסעתי לרוק עצמאות כי כמעט ולא דיברתי על זה. אז היום כולם באים אליי ושואלים אותי איך היה ועוד לפני שאני עונה אז שואלים אותי איך מוניקה היו וזה ממש כל מי ששדיברתי איתו היום ודווקא מההופעה של מוניקה לא נהנתי כמו מההופעה של היהודים למשל אבל כבר שיגעתי לכולם את השכל עם מוניקה ומוניקה אז חושבים שאני מקשיב רק לשירים שלהם...

"ולעיין במרחבי הפורום"....

חחחחחחחחחחחח
אתה כזה חן.... התגעגעתי! מה המצב?! מחר יש פעולה לא לשכוח! ורק שתדע וכולכם שמוניקה היו כאלה מעולים ברוק עצמאות...נהנתי המון הם כאלה ענקיים!!!! ולענבר-מאיזה שיר החתימה שלך? (מוכר לי בטירוף שכחתי מאיפה זה מוכר לי...)

סתם אור

New member
טוב שירשורון קטון ../images/Emo32.gif

טוב, אז ככה, ממש נחמד לי אתכם פה (guys) ולמרות שאני לא מ-ת-ה על מוניקה סקס פשוט יש להם סטייל ממש טוב ומוסיקה (זה הזמן לסקול אותי באבנים) וחשבתי אולי אפשר לשתף אתכם במשהו קצת אישי (כמובן לא את כל הפרטים) ואולי תוכלו לעזור לי טיפה... יש לי יום שלישי מבחן נורא נורא נורא נורא חשוב, שייתכן ויקבע את עתידי שנה הבאה (לא ניכנס לפרטים) ועזבו את הקטע שיש לי באותו יום טיול שנתי ל-3 ימים, אני נורא נורא לחוצה ומפחדת שאני לא יעבור וכולם חושבים (אפילו אתה חן) שזה קטן עליי ואין סיכוי שאני יכשל, אבל יש לי מעין ספקות בלב... ואני נורא פוחדת... אני כל כך פוחדת ואפילו לא סיימתי ללמוד את כל החומר שאני צריכה לדעת... מה אתם יכולים להגיד כדי להרגיע אותי טיפה?? או אולי איזה עצה טובה להירגע?? וואו.. יצא ממש ארוך לא?!

בואר

New member
הכי כדאי../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

זה לשבת עם החומר (לא, לא החשיש
... החומר למבחן
...) ועם מוזיקה (הכי עדיף אם זה מוניקה סקס כי הם הכי שולטים!!!!!!!!) ועם עוד מישהו (הכי נחמד עם ללמוד עם חברים אבל בתנאי שממש לומדים...) ופשוט ללמוד והרבה!!!!!! בהצלחה... אני לא מחזיקה לך אצבעות כי אני מאמינה שזה עושה מזל רעעעע... אז בהצלחה לך!!!!!!!!!!!

חח באמת זה עושה מזל רע ../images/Emo9.gif ../images/Emo168.gif

ואני גם לא מבין עוד משהו.., למה דתיים שמים כיפה?!?
.... כי מה., התפילה אמורה לצאת בהראש כלפי השמיים והכיפה חוסמת את התפילה חחחחחחחחחחח...,.

בואר

New member
חיחיחי../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

מצחיק שכמותך!!!!

למעלה