הלווו יש פה מישהו????

kobbar

New member
לא דיברתי על אהבה

אני במקרה שלי דיברתי על חברים שהתרחקו ממני ונעלמו לי. חברים שהייתי מאוד קרוב אליהם, ועם הזמן הלכו להם לחברים אחרים, ולא היה אכפת להם יותר ממני. הפכתי לידיד שלהם, למרות שרציתי להישאר חבר... ו.... זהו, הם עם החבר'ה שלהם, ואני מתגעגע לימים ההם. לא ממש אכפת להם מה קורה איתי עכשיו, לא שואלים אפילו מה נשמע כמעט. נשכחתי. ולפני כמה זמן היו כמה נסיונות לחידוש מצדם, אבל אני כבר לא מוכן, כי אני כועס ומאוכזב ופגוע, ואין לי כוח להיכנס לזה שוב כדי שזה אולי יקרה עוד הפעם.. בזמן הזה הם גם השתנו, בגלל החבר'ה החדשים שהם שונים ממני, ואין לי איתם כל כך שפה משותפת כמו פעם, אני מרגיש ממש בחוץ. כשניסיתי להתלוות אליהם, ראיתי שהם ממש לא כמו פעם, השתנו מאוד, שונים ממני. וזה חבל שאיבדתי חברים כל כך קרובים וטובים. בקיצור, יש בפורום הזה אנשים שלא נפגעו רק מבחינה רומנטית, אלא גם חברתית.

מבינה אותך

זה לא תמיד אהבה זה ברור.... מצטערת לשמוע את שהיה אבל מציעה לך לאסוף כוחות ולהתחיל מחדש, זה קשה אני יודעת, גם אני לא נשארתי עם הרבה חברים כי התנתקתי מכולם מסיבות שונות, גם אני מרגישה שאי אפשר לסמוך על אף אחד אבל יקירי, זה מה יש ועם זה ננצח!!! פה בשבילך...

אני כאן../images/Emo124.gif

לצערי לא אוכל לבוא איתך לטבריה כי בטח יפתיעו אותי ואם זה לא יקרה אז אני סתם אהיה מבואס

kobbar

New member
לא תמיד.

יש מצבים שבהם אדם נפגע עד כדי כך, שהוא לא רוצה שתהיה עוד פעם, וזה נגמר לתמיד.

מותר לי

New member
יש לך רכב?

יש לך עצבים לקחת אותי מכאן? יהיה לך כח להחזיר אותי היום הביתה או מחר לעבודה? אם אחת התשובות היא "לא" ראה את הזמנתך כמבוטלת
<גלי שעוד שניה מטפסת על הקירות משיעמום ועצבים על כל העולם>

למעלה