הלוווו... חברה
א אליקו27 New member 30/5/03 #2 אחותי מה זה הקישקוש הזה בחתימה שלך אפשר פעם אחת להבין כפרות עלייך ?????.
ש שובבי המקורי New member 30/5/03 #3 כפרה תסביר קודם את שלך... אגב אני שוקל להחליף את החתימה שלי אני כבר לא כל כך מאושר אני מאוד"------"
א אליקו27 New member 30/5/03 #4 טוב גם שלי צריכה להתחלף ל : אם תביטי עמוק בתוך ליבי את בטח לא תשרדי אבל שלך שובבי שובב שובב אבל ????????????????? יש לי הצעה שובב שובב אבל משוכלל ????!!
טוב גם שלי צריכה להתחלף ל : אם תביטי עמוק בתוך ליבי את בטח לא תשרדי אבל שלך שובבי שובב שובב אבל ????????????????? יש לי הצעה שובב שובב אבל משוכלל ????!!
H hatul New member 30/5/03 #5 מתוך "רומיאו ויוליה" Two of the fairest stars in all the heaven, Having some business, do entreat her eyes To twinkle in their spheres till they return.
מתוך "רומיאו ויוליה" Two of the fairest stars in all the heaven, Having some business, do entreat her eyes To twinkle in their spheres till they return.
S stefan10 New member 2/6/03 #7 אכן כך כל הכבוד חתול אתה מוזמן בסוף יולי לצפות בסצינה כמובן בכיכובי אבל בת"א..