הלווווו מה קורה????

הלווווו מה קורה????

אפשר להיכנס לפה בפעם שבוע ולהתעדכן וגם אז לא יהיה חדש... איפה כל האנשים שפה? למה לא שומעים מהם? חסר על מה לדבר? חסר דברים בחיים שמעניינים? מה נסגר? לא לחכות אחרים יעשו את העבודה ויעניינו אותכם, תתחילו לזוז קצת....

gilad269

New member
באמת מה קורה?

הנה את שומעת מהם היום היה מבול של גשם כאן שבוע שעבר הייתי מאוד חולה ברביעי בלילה נסעתי ללימודים ואחרי הלימודים טסתי לאילת הייתי מחמישי בבוקר עד אתמול בערב היה כיף בחמישי במהלך שחיה בים הסתכלתי למטה חשבתי שההברווזה בתוך הים,ואז הסתובבתי והרגשתי את הרגל חזק חזק.כל השריר של רגל ימין האחורית נתפס כולו.מזל שהצלחתי לשחות חזרה לחוף. המיחה ברגל לא השתחררה וכל הסוף שבוע הייתי מתוח. אפילו הג'קוזי והשחיה בבריכה לא שחררו את זה. אפילו סבוב במול הים לא שחרר את זה. אפילו פעילות אירובית לא שחררה את זה. אפילו הליכה לאורך הטיילת בשישי בלילה לא שחררה את זה. בדרך חזרה בערבה היה שבירת ענן ומבול. היה מאוד קר,יותר ממה שחשבתי. חושבים שאילת אולי קצת זולה יותר כי לא משלמים מע"מ,אבל המסעדות הרבה יותר יקרות. קבלתי תאוויר שהייתי צריך לו מאילת. חזרתנו אתמול בערב עם כביש 6 הכי בטוח שיש. היום חזרנו לעבודה,ועדיין קצת חולים. קדימה תתחילי את לדבר עכשיו

מותר לי

New member
שוב היד....

וזאת מהעבודה הודיעה לי שהתשלום על ימי מחלה נגמר... אז אני לא יכולה לחזור לעבודה, אבל אני גם לא מקבלת גרוש אחד מהישיבה בבית
פיי, איך מתחשק לי לבדוק את חוקיות העניין....
אתמול והיום עשיתי מלא כביסות, סידרתי את הארון, קיפלתי ה-----כל מחדש, היד שלי הלכה סופית
עוגיות התמרים נגמרו, וגם עוגיות האגוזים, זה ממש עצוב
אני חולה על העוגיות האלה
אתמול ביקשתי שיכינו לי מלאווח אחד, אז הביאו לי חבילה שלמה של בצק
ובגלל שאין לי מקפיא הייתי צריכה לעמוד להכין 7 חתיכות, והעדפתי לא לחשוב על היד אלא על מה אני יאכל מחר ומחרתיים... (מלאווח, אם לא הבנתם)
החלב התקלקל משום מה, היום לא הספקתי לקנות, אולי אצליח להשיג מהרפת, ואני מאד מקווה שכן כי זה טעים יותר
פיתחתי פילם על תמונות ועל דיסק, אבל הדיסק לא עולה
זה תמונות ממש יפות, אני באמת לא מבינה למה המחשב מתעקש לא לקרוא את הדיסק!
אחה"צ חשבתי על איזה רעיון לכתוב בפורום, זה היה נושא ממש טוב, היה אפשר לפתח מזה דיונים שלמים
נסעתי לרופא, וכשחזרתי- שכחתי מה רציתי להעלות, רק זכרתי שזה היה נושא מאד מעניין

העיקר שזה מעניין...

מעניין לי את ה... יודעת מה! רק לך קורים הדברים האלו... [ולי...] נו תנסי להזכר איך חשבת לעניינן אותנו.... הגיל כפרה?

אצלי הכל טוב

וואו..., הרבה זמן לא כתבתי בפורום. אין לי הרבה זמן לאחרונה. התחלתי את הלימודים לפני שבוע, המערכת שלי עמוסה למדי ואני גם עובד. מה חדש איתכם???

../images/Emo17.gif../images/Emo187.gif

היום דודה שלי זרקה לי בפרצופי התמים את העובדה שכמה מהחברה של אחותי התחתנו וגם כמה מהחברה שלי ורק אני והיא לא רוצות להתחתן... שניה אחת. מי אמר שני לא רוצה? אני רוצה... אבל..... איפה הוא שרוצה? חשבתי.. אולי אקים שעשועון קחי אותי קושקושה...

סופה10

New member
../images/Emo45.gifאני עונה

אז מה לי היה בזמן האחרון...עדכון: כל שבוע שעבר עבדתי 12 ש' כל יום...שמרתי בבריכת י-ם ובחדר כושר היה קשה אין ספק אבל הכרתי אנשים נחמדים צחקו איתי הרבה ובסך הכל היה נחמד. האקס שלי שיגע אותי עם המיטה...לא נורא... הכרתי בחורה באתר הכריות...שסיפרה לי משהו מפתיע...פעם לפני שנתיים יצאתי עם גבר שנראה טוב...ומתברר לי שהוא היה בכלל נשוי...זה הכעיס אותי מאוד. אני ממש לקראת סיום האריזה בבית לקראת המעבר אני מטפלת במשהו בעזרת עו"ד מקווה שיצא טוב...אל דאגה לא נגדי לטובתי...אספר ברגע שזה יגמר. וזהו בסך הכל מרוצה מחיי!

extream

New member
ת'אמת אני בעבודה רוב הזמן

יש לי קצת רצון להריץ שם דברים חדשים וזה + העבודה השוטפת לוקח לי המון מרץ ומחשבות זה לא ממש מניח לי לקחת זמן לעצמי אז גם פה אני לא ממש מבלה הרבה

למעלה