הלוואת הבינ"ל on-line

irisam

New member
וואוו משהו פה מגזים...

במקום לכתוב דברי שטויות אולו תענה לו ?!! אתה יודע את התשובה או שאתה יודע רק לגדף.. תזדהה .. אנחנו רוצים לדעת מי אתה... גיבור גדול... אין לך מה להגיד חוץ מלהוריד את הרמה של הפורום.. היתי מצפה שפשוט ינקו את הערות שלך ואותך מהפורום הזה.. כי שום דבר למעט דברי השמצה לא תרמת לפורום הזה. אתה .. (כולם יכולים להשלים לפי השיר המפורסם)

יואינג

New member
הלוואת הבינ"ל on-line

באתר ה-internet של ה-bank הביB"ל ה-1 קיימת אפשרות לקבל הלוואה של עד 100,000 ש"ח. מישהו יודע על תנאי ההלוואה - למשל, מי זכאי לכמה, בהתאם לאילו criterions, בכמה תשלומים, האם ההלוואה צמודה, האם הריבית קבועה/משתנה ובכל מקרה מהו שיעורה? לפי איזה לוח סילוקין פורעים את ההלוואה - תשלומים קבועים (כמו עסקת "Credit") או תשלום קרן קבוע וריבית יחסית עליו (שהולכת ופוחתת עם הזמן) וכו´?

הלוואה וירטואלית

יואינג שלום למיטב ידיעתי ההלוואות דרך אתר האינטרנט אינן ניתנות לכל לקוח אלא מחייבות, בכל מקרה, אישור מוקדם של הסניף, חתימה על טפסים והעמדת ביטחונות מתאימים. אני מציע שתפנה לבנק לבירור הפרטים שכן, יש להניח, שהתנאים משתנים מלקוח ללקוח. למשל - הריבית גבוהה יותר ללקוחות "חלשים" מבחינה כלכלית וכיו"ב. בברכה אילן גולדנברג, עו"ד

יואינג

New member
בגלל זה אני בדיוק שואל...

אני איני לקוח הבינ"ל ה-1 ולכן אני מעוניין לקבל מידע על עלות השירות ותנאי הזכאות (המשתנים) שלו - מניסיון, אין שום סיכוי שבעולם שאוכל לקבל גילוי נאות לגבי עניין זה, מהסיבה הפשוטה ש-banks בד"כ לא נוטים לתת מידע וגילוי נאות בכל הנוגע לאשראי ופוטרים את המתעניין הפלוני-אלמוני במשפטים סתומים כמו "משתנה ממקרה למקרה" וכו´ - בעוד אני רוצה לדעת מה משתנה, מהם המקרים! מכיוון שהבינ"ל ה-1 לא המציא את הגלגל, ואם קצת תושייה אני כן מכיר את הנושא (על תנאי הזכאות המשתנים ושיעור הריבית) והצלחתי לדלות את הנתונים ב"אשראי-ישיר" של הפועלים, "לאומי Express" ו"קו הזהב" של המזרחי, כולם הלוואות ישירות, אני בסה"כ מעוניין במידע השוואתי...

irisam

New member
האם אתה מצפה שמנהלי הפורום

יבצעו את הסקר במקומך ? ואם ביצעת כבר סקרים תוכל לשאול את השאלות המדוייקות ולדרוש שיענו לך לעניין ובמדויק, שאם לא כך לא תיקח מהם את ההלוואה !! עצם ההסבר יכול לשמש אותך בראייה כיעוץ ולא נראה לי שתזכה לתשובה כזאת כאן אלא למשהו כללי יותר כמו , מה לעשות ואיך לברר. אם אתה רוצה לשאול שאלה כזאת אתה צריך לפנות ישר אל נותן ההצעה כמו כל דבר בחיים. ודרך אגב, הם מחוייבים לגילוי נאות, מה זאת אומרת לא יענו במדויק.. אז באמת תתלונן למפקח על הבנקים בישראל. גילוי נאות, כולל את שיעור העמלה שיעור הריבית והאם היא קבועה או משתנה לכמה זמן ואיך ההחזרים וכו´.. על כל אלה הם מחוייבים לענות.

יואינג

New member
../images/Emo4.gifאני חלילה לא מצפה...

מאף אחד שיעשה את העבודה במקומי, וזה ממש לא נשמע לי "הטון" לכאורה שבו התבטאת כלפיי. כל מה שרציתי, זה להנות, אולי - אם קיים, מידע שכבר ישנו אצל מישהו המבקר ב-forum, בדיוק כמו שהייתי שמח בעצמי לחלוק מידע שלי אם מישהו היה מעלה פה שאלה שהיתה לי עלייה התשובה (ואם תסקרי דפים קודמים תראי שאכן עשיתי כך). ההודעה שלך נותנת לי הרגשה לא נעימה כאילו ה-forum לא יכול להוות מקום בו אנשים יכולים להחליף מידע בנקאי, הכולל כזה קונקרטי. לעניין חובת הגילוי הנאות, את לא באמת משלה את עצמך שאנחנו חיים בעולם מושלם בו הבנקים חייבים בגילוי נאות ואכן מוסרים אותו, לא? הם בקושי מציינים ב-propects שיווקיים של כרטיסי אשראי שהם מנפיקים את עמלת הדמי-חבר/דמי-ניהול/דמי-תפעול (תלוי בחברה), אז את באמת חושבת שהם יענו לי ברצינות? הם אולי יתנו לי גילוי נאות כשמדובר בעלות דמי-רישום פעולה או בכל דבר שנכנס תחת הכותרת של "לוח עמלות לפעילויות עיקריות" אבל לא יותר מזה. אני מקווה שאני לא באמת נשמע כמו מישהו שלא מודע לזכויותיו...

למעלה