הלוואי

הלוואי

חלמתי בלילה שעשינו אהבה .. חלמתי אותך מפנק בחיבה , חלמתי אותי ואותך בחדר שלי על הריצפה המזרון מכוסה בשמיכת משי ומסביב בחדר קטורת של ריח שושנים ונירות מכל הגדלים והסוגים דולקים להם מרקדים לקול האנחות חלמתי על מוסיקה שקטה מוסיקה מרגיעה חלמתי על בקבוק יין לבן קר .. חלמתי על שני גביעים על רגל אחת חלמתי עליך מפשיט אותי לאט לאט חלמתי עליך מנשק כל חלק בגופי חלמתי עלינו עושים אהבה ... חלמתי עלינו שוכבים ביחד במיטה וסתם מביטים לתקרה מחובקים ביחד .. מסרבים לעזוב .. מפחדים להפרד חלמתי עלינו מתנשקים נשיקה חושנית מרוב תשוקה חלמתי עלינו ישנים ביחד בלילה וקמים בבוקר למחרת מחובקים עדיין .. מסרבים לעזוב אחד את השניה חלמתי עלינו חיים ככה כל יום חלמתי עלינו שאנחנו ביחד ... הלוואי וכל זה לא היה חלום ... הלוואי וזה יתגשם ... הלוואי ... הלוואי ...

blue love

New member
להתעורר לידך..

אחרי לילה שבו גופך נמס מתשוקה.. אחרי שידיי טיילו על גופך החשוף.. אחרי שהייתי במקומות הכי קמוסים בגופך..וגיליתי את הקסם שבתשוקה.. אחרי שטעמנו את פרי האהבה..נרדמנו. התעוררנו חבוקים..כגוף אחד... עורך החלק ליטף את גופי ...ואור הנר עדיין היבהב בחדרך.. רכנתי לעברך וראיתי זוג עיניים חולמניות..וחיוך מתוק בשפתייך.. וידעתי...שחלומות יכולים להתגשם. blue

כמו לקום מתוך חלום ..

הזרועות שלך עדין מחבקות אותי .. הריח שלך עדין עלי מתמתחת על המיטה מחבקת את הכרית שלך עוצמת עיניים ומשחזרת את אתמול אתמול .. איך נישקת אותי אתמול .. איך חיבקת אותי אתמול .. איך עשית איתי אהבה אתמול .. היינו אני ואתה ביחד .. רחוק מהעולם , רחוק מכולם עוצמת את עיניי ורואה אותך שוב פעם בדימיוני רואה אותך מתפשט מולי רואה אותך כל כך יפה , כל כך מושלם רואה אותך מתקרב אלי רואה אותך מלטף את פניי רואה רואה .. מרגישה .. וחשה ... לישון איתך בלילה , להתעורר איתך בבוקר לשתות איתך נס קפה להתקלח איתך לנסוע איתך לעבודה .... זה כמו לקום כל יום בבוקר , לקום מתוך חלום .... וכמו שאמרת .. מי אמר שחלומות לא מתגשמים ?????

ידיך על גופי

ידיך על גופי מעבירות בי צמרמורת ידיך על גופי נותנות לזמן לרקוד מסביב לרגע וכאשר את מלטפת אותי בנוצת זמן שלא מכיר בהמשך משאירה גלי פסיפס של תשוקה ורגש על גופי אך הדבר הכי מרגש,הדבר שגורם לי להחסיר פעימה ולרעוד מעונג הוא שכשאנו מתעוררים את עדיין שם בין זרועותיי

למעלה