הלוואי

Rtitan

New member
../images/Emo249.gif../images/Emo249.gif../images/Emo249.gif../images/Emo249.gif../images/Emo249.gif

ye44

New member
הנושא סגור

כשנתניהו חותם הוא חותם
למזלנו הוא זה שמתקן אח כל ה"חרא" שהממשלה הקודמת בראשות אולמרט את ליבני האכילה אותנו

זה בכלל לא ביבי...

זו שרה. אגב ביבי - הוא עוטף את החרא שהוא מאכיל אותנו בעטיפות צלופן ורודות. חייבים להסתכל פנימה לפני שנותנים ביס.

ye44

New member
כנראה

שדחפו לך יותר מידי גז לעין
כשהראיה שלך תשתפר אתה תראה שהוא מאכיל אותך "סטייק פילה "

עדכון בזמן אמת...

בראגותי וסאדאת במשוחררים המתווה זהה לזה משנת 2006 חמאס לא התקפל אלא ממשלת ישראל בקיצור - ביבי מריח <מסריח...> בחירות אח שלי - שמור על זכות השתיקה... ואני באמת בעד שחרור גלעד שליט וחושב שהיו חייבים מזמן לשחרר אותו - רק שיגידו לנו את האמת.

ye44

New member
קבל תיקון

הם מחוץ לשטחים סה"כ 450 איש של החמאס והיתרה עפ"י בחירתנו כמחווה למצרים . עכשיו אם גלעד בלי גלעד עם המתמחים בלי המתמחים נתניהו ימשיך להיות ראש הממשלה שלך
ועוד מילה אני אדאג שהוא יבריח את טריפל D
ויביא לך מתמחה חובשת

תגיד...

לא היית מעדיף לחיות כמו מלך באיזו מדינה מאשר בעזה? בסתר ליבם הם מבסוטים. אני רק מתפלא עליך שאתה ממשיך להאמין לסיפורי המחוות למצרים - המתווה הזה היה כשהיו רק גרמנים בשטח. וטריפל D תעשה לי מסאז'ים אחרי בדיקות של מומחים - רק המובחרים ביותר רשאים לגעת בי

ye44

New member
תקדים את הביקורת משהו לא בסדר

איתך, בראגותי וסאדאת לא במשוחררים אז מי התקפל ? אח שלי - שמור על זכות השתיקה...
רק 15 מהכבדים ישוחררו למדינות אירופה ואז פתאום תאונת דרכים קלה והם משוחררים לעולם שכולו טוב
תפנים "ממשה ועד נתניהו לא יהיה כמו נתניהו "

שאלות סקר אליך...

א. בתור איש ארץ ישראל השלמה, למי תצביע אם שני המתמודדים לראשות הממשלה יהיו: 1. ביבי 2. חגי בן-ארצי ב. כמה נלהב היית אם היה זה יוסי שריד שחותם על עסקת שליט? <הרי ידוע שיש דברים שיעברו רק אם הימין יבצע אותם> 1. מאוד 2. שריד מסכן את המדינה בשחרור המחבלים

rrredshay

New member
אחלה תשובה!!../images/Emo13.gif

אני רק הייתי מוסיף שאם החמאס היו רוצים גם את ברגוטח וסעדת הם היו משתחררים מזמן. זה יותר אינטרס שלנו מאשר שלהם שהם יהיו בעזה, החמאס לא רוצה אותם מפחד של תחרות.

ye44

New member
עונה גם עונה

א 1.כהנא
ב 2 בהחלט מסכן, כל עוד המנהיגים שלהם נשארים בכלא אני בהחלט יכול לחיות עם העיסקה הזאת
אז תפרגן לא תמות מזה שנתניהו מתקן את כל "החרא" שהשאירו לו אדון אולמרט וגב' "וילון\שטיח " ציפיטפוט
אני מאד ריאלי, כך שחגי בן ארצי לא יהיה ראש ממשלה לעולם , אז לרוב רק אנשי השמאל חיים בלה לה לנד כל החיים שלכם אתם במצב היפוטטי
מבחינתי ארץ ישראל זה מעיראק ועד מצריים
אך מכיוון שאני לארג' אני מסתפק באזור השומרון . ועכשיו תתחיל לשנן " ממשה ועד נתניהו לא קם מנהיג כנתניהו "

יערית

New member
זה שתהייה חלופת שבויים

אני בטוחה לגמריי, הפחד מה נקבל אנחנו... כולי תקווה לגלעד שלם חי ונושם. מחזיקה אצבעות, לא מוצאת את האייקון.

ye44

New member
מה נקבל ?

כמו שקיבלנו בעיסקת טננבאום
כמה פיגועי "לייט " או מגה פיגוע נקווה שצה"ל ידע להתמודד אין ספק שזה היה חלון ההזדמנויות האחרון לראות אותו בחיים ,אז מה שצריך לקרות יקרה ונקווה לטוב !

למעלה