הלוואי ש.....

הלוואי ש.....

אני אצא מהחדר לבושה, מאופרת ומבושמת ואתה תשרוק לעברי שריקת התפעלות ותחמיא לי שאני נראית נפלא. תחבק אותי ככה סתם תגיד לי שאתה אוהב אותי בלי שום סיבה תפרגן לי תעודד אותי תשוחח איתי על דברים ברומו של עולם תפתיע אותי תרגש אותי תסקרן אותי תסתכל עלי לא תצעק עלי לא תתעלם ממני תכבד את הרצונות שלי תתפתח איתי לא תהיה כל כך פרימיטיבי תהיה רומנטי מדי פעם תהיה כמו שהכרתי אותך אני אבין סופסוף שלעולם זה לא יקרה יהיה לי הכח להכיר בעובדה שזה לא זה אני אקום ואלך.

משאלת ליבי שהיתה........./images/Emo4.gif

אני לעולם-לא איבדתי את התקווה! עוררת אצלי את הישנים בארון... ידעתי בסתרי ליבי שגם אם הוא לא יעשה את זה-תמיד יהיה אחר שיראה/שיידע/שירגיש/שיבין/שיפתיע/שייגע.... למה????-כי מגיע לי!!! מגיע גם לך הילה!!!

אוף כמה שאת צודקת !!!

אבל איך עושים את זה? אני כל כך מפחדת. הלוואי והוא היה אלים או שתיין או אלוהים יודע מה שהייתי יכולה להעיף אותו לעזאזל. אבל הוא לא הולך. הוא לא מסכים ללכת. ונמאס לי. אני רוצה לבכות. אני רוצה לעשות סטופ ולהפסיק את הכל. אני לא רוצה להיות שירלי ולנטיין לעזאזל

האלי

New member
דווקא כדאי לך

כי שירלי וולנטיין (כמה שאני זוכר) כשנמאס לה לדבר אל הקיר, קמה ונסעה ליוון ובסוף פתחה אחלה טברנה. ואם היא עשתה את זה, למה שאת לא? ואם היא לא עשתה את זה, למה שאת לא? שלך, האלי.

כשאני אומרת שאני לא רוצה

להיות שירלי ולנטיין אני מתכוונת שאני לא רוצה להתעורר בגיל ארבעים חמישים. אני מעריצה את מה שהיא עשתה. היא ענקית. הלוואי ויהיה בי הכח עכשיו.

האלי

New member
יש לך אותו עכשיו

את רק צריכה לפקוח את העיניים ולראות. אני מצרף תמצית של משהו שקיבלתי במייל הבוקר (תודה שושן אדום). התפוז לא מסכים לקבל קבצים של פאוור פוינט (מי זה המנהלת פה??) אז עשיתי משהו קטן יותר, מקווה שיעלה. שלך, האלי.

galgalit

New member
צודקת...הרבה יותר קשה לקום וללכת

כשאין סיבה נראית לעין. השאלה עד כמה חזק הקושי, עד כמה הוא בלתי נסבל, כי אם הוא כזה...אז זה יגיע, זה רק עניין של זמן. בינתיים אולי תנסי לשפר ולו במעט את חייך, ככה רסיסים למען רסיסים ולא למען אף אחד אחר... מה את אומרת?

dona flor

New member
למה?

למה אנחנו מצפות ,מקוות ומחכות שזה יבוא מהצד השני? למה אנחנו לא מוכנות לגדול להבין ולקבל את עצמינו לעצמינו לאהוב את עצמינו ושלמות עם זה...למה? למה אנחנו צריכות את החיזוקים מהצד השני? אנחנו לא מספיק יודעות מה טוב לנו ומה אנחנו רוצות? dona flor חושבת בקול רם

neuron

New member
באמת- למה???

למה אתן צריכות לשמוע את זה כל הזמן מאיתנו? למה אתן לא יכולות פשוט להנות מלחיות במחיצת הגבר שלכן בלי שהוא יזין אתכן ללא הפסק במחמאות ישירות לתוך הוריד? למה אתן לא יכולות לקבל על עצמכן שלצד השני זה לא תמיד מתאים להחמיא (כי אולי זה יתפס מעושה או לא כנה, ומהו מקומי אצלה לעזאזל)? בשורה התחתונה- אם הוא פשוט נמצא שם אתך, אז הוא אתך

אני מבקשת מראש סליחה מבעלי

אבל גם הכלבה שלי נמצאת שם איתי. אז? היא לפחות מקבלת את פניי בשמחה, מקשקשת בזנב, מלקקת אותי, שומרת עלי, משעשעת אותי. לא ביקשתי שיחמיא לי כל הזמן. אין צורך. אני גם ככה לא אוהבת את זה כל הזמן. אני מבקשת הערכה. כבוד. פרגון. אמות מידה של נימוס מינימליסטיות בין אדם לחברו ולאו דווקא בין אדם לבן / בת זוגו. זה הכל. אני לא חושבת שזה כל כך הרבה. ואתה יודע מה? מגיע לי !!! ולא בגלל שאני בן אדם. אלא בגלל מי שאני. שאני באמת רעיה ובת זוג ומאהבת ואמא טובה מאוד. אולי אני לא בן אדם כל כך טוב ולא חסרים לי פאקים אבל מה שציינתי לעיל אני עושה מעולה !!

אטיוד5

Active member
נחשי ...

מה הכי מצא חן בעיני שאת עושה טוב?
סתם, סתם. נו טוב, לא כל כך סתם, סתם. עכשיו טוב לך? באמת מגיע לך, נפלאה אחת. }{

galgalit

New member
אני חושבת שמישהו שאני מכירה

וקורא את זה עכשיו, מהנהן לעצמו בהנאה...נכון שאתה מבסוט עכשיו
?

קורין1

New member
למה?

כי כך ברא אותנו אלוקים או הטבע.... אנחנו זקוקים לחיזוקים ולמחמאות כדי לדעת שאנחנו עושים את זה נכון, זה רק מעודד ומדרבן אותנו. אנחנו זקוקים לשמוע בקול כשאוהבים אותנו, גם אם אנחנו יודעים שאוהבים אותנו, מה לעשות, כך נוצרנו...

galgalit

New member
ככה...כי אנחנו יצורים חברתיים

וככאלה אנחנו זקוקות לחום, לחיבוק ולחיזוק מהסביבה. זה לא אומר שאנחנו לא מספיק טובות בזכות עצמנו, אנחנו פשוט צריכות לשמוע את זה מדי פעם...

אני אישה קטנה ומטומטמת

זה מה שאני. אישה קטנה ולא מאושרת. אישה שכלפי חוץ היא גדולה וחכמה ונהדרת ובתוך תוכה היא פאסיבית ומטומטמת עד כדי בחילה. ונמאס לי מעצמי. ונמאס לי שאני לא עושה כלום. ועוד יותר נמאס לי שאני יודעת שאני לא אעשה כלום. למה? כי אני אישה קטנה פחדנית ומטומטמת. אז יופי אני מוציאה כאן קיטור ואני מדברת איתו - אלוהים והוא עדי כמה שאני מדברת איתו. ואמרתי לו ה כ ל. כל מה שאני מרגישה וחושבת וחסרה. ונתתי דוגמאות. וצעקתי ובכיתי וביקשתי והדגמתי ועשיתי מיוזמתי וכלום. גורנישט. נאדה. נשבר לי מעצמי. זה לא הוא אשם. זו אני. אני המטומטמת כאן שכבר שנתיים עם הפרצוף בתוך האדמה ולא מזיזה את התחת שלה כדי לעשות משהו. למה? כי אני פחדנית עלובה. וחבל שאני מטריחה אתכם. וחבל שבכלל תגיבו כי אני ממילא לא אעשה כלום. אני שקועה בדמעות שלי בשיקולים שלי בהתחייבויות שלי ולא עושה שום כלום למען עצמי. פשוט כלום. למה? כי אני פחדנית עלובה. ובא לי לתת מכות עכשיו למישהו. פשוט להוציא את כל העצבים שלי אבל גם זה לא יקרה. ואני אמשיך לשמור את הכעס והדמעות בפנים והכאבים בחזה ימשיכו ואני אמשיך והכל ימשיך הלוואי והייתי שירלי ולנטיין כי גם זה אני בטח אפחד לעשות.

אני צריכה ללכת לפאב

לשתות 3 סאות´רן קופמורט להרגיש יפה להרגיש חכמה להרגיש מאושרת לא לחשוב לכמה שעות לשכוח הכל רק לרקוד ולרקוד ומצידי שכולם יסתכלו עלי ומצידי שאני אחשוב לעצמי שכולם חושבים שאני משהו למרותש אני יודעת שבסך הכל מרביתם מחפשים רק את הזיון ללילה. העיקר שאני יודעת שהם לא יקבלו את זה. מה אכפת לי לקבל קצת תשומת לב מה שלעזאזל אני לא מקבלת בבית.

הי-הי-הי את רחוקה מלהיות.....

אישה קטנה ומטומטמת!!!(אני יודעת-ראיתי ושמעתי אותך!) את פשוט מפחדת-וזה הכל!!! כמו רבות אחרות-כמוני!(לא נחמה=פשוט עובדה!) לקח לי תשע שנים-ופגיעה קשה באמון-בשביל לאזור אומץ ולנער מעליי את"עונשו של זה"!!! את יודעת מה? -אומנם זאת לא גבורה גדולה-אך לעיתים ובמיוחד כשלי רע-אני חושבת עליו, מוכנה אפילו להתפשר-ורק להשיב אותו אליי בחזרה!!! גחמה של רגע קט-אבל עדיין נמצאת במחשבה! בשלב מסויים בו איבדתי עצמי לדעת(בזמן הזוגיות)כבר החלטתי להתפשר-ואמרתי לעצמי:זה האיש-וזה מה יש! את רצית-את בחרת-תתמודדי! אבל לא! זעקתי לשמיים בצעקה גדולה-אני רוצה יותר!!!מגיע לי יותר!!! לא מוכנה יותר להתפשר!! הילה-לא אייעץ לארוז מזוודה וללכת-כי זה לא פרקטי!(לפחות לא כל כך מהר) ויש אנשים שזקוקים לטלטלה עצומה-בכדי להבין מה הם עלולים להפסיד! אולי גם אישך כזה? ייעוץ זוגי/אישי יכול גם לסייע-ולתת כלים והדרכה להתמודדות! והאמונה בעצמך-תביא לך את התובנה-שאת פשוט לא אישה קטנה ומטומטמת-סתם מפחדת מהלבד!!! היום בראיה של אחרי-אני מצטערת רק על דבר אחד- למה לעזאזל לא היה לי האומץ לעשות זאת קודם!!! אבל עכשיו אני חכמה-מצאתי לי אהבה חדשה ממלאת ומעניקה!

redredole

New member
לרסיסים של אושר

דברים קשים כתבת בפורום לבי לבי אתך אבל מהמעט שהכרתי אותך לעולם אל תגידי אני פאסיבית כמו שאת מקרינה החוצה שאת חזקה תאמרי כל יום וכמה פעמים ביום אני חזקה מגיע לי רק טוב קחי את גורלך בידיך ותלחמי על חייך איתו או בלעדיו אבל תלחמי אל תוותרי.

למעלה