הלוואי ויכלת לקרוא את זה

מאי@

New member
הלוואי ויכלת לקרוא את זה../images/Emo14.gif

לא ביקשתי אותך.אתה ביקשת אותי. לא חיפשתי את קרבתך.אתה חיפשת את קרבתי. לא חשבתי איך לכבוש את ליבך.אתה חשבת איך כובשים את ליבי. לא רציתי להכנס אל נשמתך.אבל אתה נכנסת אל נשמתי. מצאת אותי,את קרבתי,כבשת את לבי.חדרת אל נשמתי. בזמן כל כך קצר. אחרי כל כך הרבה פעמים שנשברתי,שהצבתי חומות וגבולות.שנשבעתי שאיש לא יוכל לי,שאיש לא יפגע בי עוד. ואתה אמרת,אני לא נעלם לאף מקום.בכל הכנות שבעיניי הבטתי בך ואמרתי כי נמאס לי מאנשים שנשארים ליומיים.וצחקת,הבטחת שאתה תשאר ותשאר ותשאר. לא,לא יומיים.שבועיים.זה הספיק. פתאום,זה לא מתאים יותר.זה לא בשבילך.ואני,כל מה שרציתי,זה רק את מגע ידך על שלי.חיבוק.חום שמזמן לא חוויתי.רכות שכבר שכחתי. אתה היית זה שרצה אותי.שבא בעקבותיי.וגם היום כשאנחנו זה בצד זו,בעבודה או לפני,אני מרגישה את מבטך חודר.את עינך בגבי. ואני רוצה לצעוק לך,שאתה לא הוגן כלפיי,ששיקרת,שברחת,ואפילו לא נתת לי הסברים.הבטחת שלא תפגע בי.ופגעת.יותר ממה שחשבתי שתפגע. איבדתי כבר את האמונה,בך,ובאנשים שכמותך. וכולם אומרים לי,שזב בגלל שאתה בעצם אוהב,אוהב יותר מידי.ואתה מפחד שאפגע בך.ואני לא מסוגלת לקבל את ההסבר,גם כי הוא לא בא ממך וגם כי קשה לי להאמין שתכנע לפחד שכזה. הלוואי והיית יכול לקרוא את זה,לענות לי על כל השאלות.להציב סימני קריאה במקום סימני שאלה. אני כבר משתגעת עם עצמי.

אז תדאגי שיקרא את זה..

מכתב נוגע ללב כל שורה זועקת אהבה, ו...כאב. אני מקווה שבכל זאת, איכשהו, הוא יקרא את המכתב, יבין, יפנים ויעשה מעשה. ולמרות הכל, אל תאבדי את התקווה אל תאבדי את האמון בהצלחה

האלי

New member
בעצם מאי,

שני דברים: אחד זה שהפחד מפגיעה הוא זה שמכין את המקום להפגע בו. הדברים שלך דומים אולי לסיטואציה שאני נמצא בה. אבל במקום לכתוב כאבים למגירה (כאבים שלשנינו יש) אנחנו אומרים אותם אחד לשני. אבל עוד לפני שאומרים, מקשיבים. וצריך בשביל זה המון אומץ וכוח, להעיז לשמוע מה שיש לו להגיד לך, בלי לפחד, בלי להפגע. אני חושב שהסוד הוא להבין שכשהוא מדבר, הוא מדבר על עצמו ולא עליך. ולכן אין מקום להפגע ממה שהוא אומר, אלא לתת לו את האמפטיה שחסרה לו (וכמובן שגם הוא אמור להיות קשוב אליך באותו אופן) הדבר השני הוא להשאיר מרחב לבן הזוג. לא לשאוב ממנו את כל האנרגיות. לא להיות מחוברת לו לוריד 24 שעות ביממה. לתת לו מרחב לנשום. להיות עם עצמו... לחיות. גם בשביל זה צריך כוח וסבלנות. אבל אם לא תדעי למצוא אותם בעצמך, אני חושש שצפויות לך עוד אכזבות רבות. שלך, האלי.

םייח

New member
הזמן הוא רק מביא הקלה

שלום מאי הזמן הוא לא רופא הוארק מביא הקלה ומה שלא הורג אותך מחשל אותך מבלי לראות אותך מבלי לשמוע אותך את טיפוס שפשוט נותן אמון באנשים מהר מדיי אנשים הם חיות תדעי לך תמיד אבל תמיד כבדהוא וחשדהוא אני אומר את זה עם דמעות בעיניים וממש חבל כי יש אנשים טובים בעולם הזה ויש הרבה חלאות גם כן צריך לדעת להתמודד אל תפתחי ציפיות ואל תאמיני לכל מה שאומרים לך מדברייך את פגועה ולא פעם אחת והבחור ידע בדיוק על מה ללחוץ על אותם דברים שאת פחדת מהם את פשוט צריכה לדעת להפנים את מה שמפריע לך בקשר ותני לאדם ממול לחשוב שהוא יודע מי ומה את כך תוכלי לדעת את צעדיו ותוכלי ממש כמו בדומינו להיות זה שאוכל במהלך הבא סליחה התכוונתי דמקא בהצלחה

הזמן אף פעם לא למד רפואה

הוא לא רופא ולא מביא הקלה. נכון, לוקח זמן כדי לרפא ולהביא הקלה, אך לתת לזמן לעשות את שלו זה לטמון את הראש בחול, בדיוק כמו בת היענה. לכן דרושה עבודה עצמית, לחזק את הנקודות החלשות, לפחד פחות ולאזור אומץ, להשתנות ולהשתפר. אך לזה צריך לאמר "יפה שעה אחת קודם" ולא "הזמן יביא הקלה"

הייתי חייבת להגיב

דבר כזה קרה לי לפני כמה שבועות- מישהו שחיזר אחריי ולא הפסיק לומר לי כמה שהוא נמשך אליי ורוצה להיות איתי ושהוא בטוח שנהיה ביחד הרבה זמן, נעלם פתאום... אני אפילו לא קיבלתי שום הסבר ושום שיחת פרידה. פשוט הפסיק להתקשר ונעלם. ואני לא זאת שחיפשתי אותו, להפך- בניתי חומות מסביב כי לא רציתי להיפגע ודווקא כשהתחלתי להיקשר אליו- הוא נעלם, ולא היה שום סימן שמשהו לא בסדר, והוא לא גרם לי אפילו לרגע להרגיש שהוא שינה את דעתו ולא רוצה אותי יותר. השאיר אותי טובעת בסימני שאלה ותהיות. וגם לי כל זה קרה בשבועיים. מה אפשר לעשות? איך אפשר להיפתח בפני אנשים כשאפילו אחרי שהם מציפים אותך במחמאות והבטחות ואת כבר בטוחה שהוא יהיה שלך כי הוא כל כך רוצה, הוא נעלם?

איכשהוא, אני בדיעה המיושנת ש...

"מה שבא בקלות - באותה הקלות ייעלם"... - בעיניי, יש משהו מפחיד במערכות יחסים המתפחות באינטנסיביות כמטאור....

למעלה