הלוואי אצלנו

סלים וארזה

New member
מנהל
הלוואי אצלנו אוהד ויאריאל שזרק בננה לעברו של דני אלבס הורחק לכל החיים מהמגרש. על אקט גזעני מגיבים בהרחקה לכל החיים. זה לא רק בכדורגל. הבעלים של לוס אנג'לס קליפרס שהתבטא בצורה גזענית (לא בראיון פומבי, אלא בשיחה אישית שהוקלטה), גם יאלץ להיפרד מקבוצתו והוא חטף גם קנס של 2.5 מיליון דולר. למרות שהוא בעלים שמחזיק את הקבוצה, הוא ייזרק החוצה מה-NBA. אפס סבלנות לגזענות גורם לספורט להתנקות מכל מיני גורמים שליליים.

הלוואי שגם אצלנו דברים כאלה יקרו. על כל התנהגות גזענית או התנהגות שנחשבת כהסתה, הרחקה. לי אישית נמאס מכך שאוהדים מרגישים חובה להגן על התנהגות נאלחת של פרטים מהקהל שלהם כחלק מסולידריות מזוייפת, וזה לא משנה זהות המועדון. ראינו כבר מקרים שאלימות מילולית קשה גרמה לאלימות פיזית. אולי צריך שהאוהדים השפויים יותר יקיאו ויוקיעו את המזיקים.

הלוואי למרות שלדעתי העונש שקיבל הבעלים של הקליפרס היה חסר פרופורציה לאור העובדה שזה היה בשיחה פרטית.

droriko

New member
בדיוק! ותקרא מה כתבתי למטה,זה מתחבר יופי למשפט האחרון שלך

droriko

New member
אתה צוחק נכון? ברור שהוא יצא להגנת השחורים. הם מהווים 90 אחוז מהליגה שלו. בלעדיהם אין לו ליגה,ב-NBA הם לא מיעוט מדוכה אלא הביג בוס.

עכשיו אם איזה מנהל קבוצה יגיד דבר גזעני על צוענים,אז סילבר היה זורק אותו את המנהל בגלל שהוא פגע בשחקן וחצי שמשחק בליגה שלו?

האמת שרציתי להביא בתור דוגמא את עמרי כספי ואם סילבר היה זורק בעלים רק בגללו אבל אז נזכרתי שסילבר בעצמו יהודי וגם יש לובי יהודי אז אני אשאר עם הדוגמא הצוענית.

סלים וארזה

New member
מנהל
לא, אני לא צוחק אני מסכים שיש אישיו גדול יותר כיוון שמדובר בשחומי עור, אבל עדיין אני נגד כל גילוי של גזענות, גם נגד צוענים.

ואם מי שזורק בננה למגרש מורחק לכל החיים, אז בטח כל מיני אירועים של הקהלים השונים בארץ היו יכולים לספק עבודה לבתי המשפט.

droriko

New member
דעתך מובנת מההתחלה אני פשוט לא חושב שסילבר הוא הגיבור הגדול שעושים ממנו בתקשורת.

למעלה