הלוואות

מצב
הנושא נעול.
הלוואות

הלוואות
בבנק יש לנו מסגרת עד 15,000 ש"ח הבנק איפשר לנו להגיע למינוס של 23,000 ש"ח.. ( אינני יודעת איך?) בבנק הזה נתנו לנו לקחת הלוואות על בסיס המשכורת של הבעל שנכנסה לחשבון. כשהתחלנו בהליכים, הבעל הוציא מהבנק את המשכורת והעביר לבנק אחר לחשבון נפרד. מנהלת הבנק דורשת מאיתנו לחסל את כל ההלוואות שנטלנו מכיוון שאין ת,משכורת יותר בחשבון. אני סטודנטית ולא עובדת והבעל עובד בשירות הביטחון. מה עליי לעשות? הרי הוא הוציאאת המשכורת שלו ומפקיד בחשבון אחר על דעת עצמו ללא כל התחשבות בהלוואות. ( את ההלוואות נטלנו עד שנת 2005 בערך) האם קיימת לגביי אפשרות העירעור? מה עושים במקרה כזה?

הגיע הזמן להגיש תביעה למזונות

הלוואות
בבנק יש לנו מסגרת עד 15,000 ש"ח הבנק איפשר לנו להגיע למינוס של 23,000 ש"ח.. ( אינני יודעת איך?) בבנק הזה נתנו לנו לקחת הלוואות על בסיס המשכורת של הבעל שנכנסה לחשבון. כשהתחלנו בהליכים, הבעל הוציא מהבנק את המשכורת והעביר לבנק אחר לחשבון נפרד. מנהלת הבנק דורשת מאיתנו לחסל את כל ההלוואות שנטלנו מכיוון שאין ת,משכורת יותר בחשבון. אני סטודנטית ולא עובדת והבעל עובד בשירות הביטחון. מה עליי לעשות? הרי הוא הוציאאת המשכורת שלו ומפקיד בחשבון אחר על דעת עצמו ללא כל התחשבות בהלוואות. ( את ההלוואות נטלנו עד שנת 2005 בערך) האם קיימת לגביי אפשרות העירעור? מה עושים במקרה כזה?
וכן לסעדים נוספים, ביניהם נושא תשלומי החזר ההלוואות. לכי להתיעץ עם עו"ד. יעוץ ראשוני תוכלי לקבל בנעמת או ויצו.

../images/Emo4.gif יש בעיה

וכן לסעדים נוספים, ביניהם נושא תשלומי החזר ההלוואות. לכי להתיעץ עם עו"ד. יעוץ ראשוני תוכלי לקבל בנעמת או ויצו.
יש בעיה
פניתי לעו"ד פרטי אך בנושא החזר ההלוואות הוא טוען שיש לחלק בין שנינו. האמנם? האם תוכל בבקשה לפרט מה עליי לעשות בנושא תשלומי החזר ההלוואות, כמו בקרה זה בו מכיוון שהבעל הוציא את משכורתו מהחשבון, משכורת שהיא עירבון להלוואות, המנהלת דורשת כי נשלם את כל ההלוואות... אנא עיצה!

חצינ נכון

יש בעיה
פניתי לעו"ד פרטי אך בנושא החזר ההלוואות הוא טוען שיש לחלק בין שנינו. האמנם? האם תוכל בבקשה לפרט מה עליי לעשות בנושא תשלומי החזר ההלוואות, כמו בקרה זה בו מכיוון שהבעל הוציא את משכורתו מהחשבון, משכורת שהיא עירבון להלוואות, המנהלת דורשת כי נשלם את כל ההלוואות... אנא עיצה!
חצינ נכון
ניתן לחלק החוב ביניכם, רק בהסכמת הבנק. אחרת החוב כולו הוא על כל אחד מבעלי החשבון בנפרד.

מבחינת הבנק ...

יש בעיה
מבחינת הבנק ...
אכן, מסכימה כי מבחינתו של הבנק שניכם בעלי החשבון ולכן שניכם צריכים לשאת בתשלום ההלוואה.אבל אינני בטוחה שנקודת המבט של הבנק היא נקודת המבט המהותית כאן, שכןעולה מדברייך כי במהלך הנישואין רק לבעלך היו הכנסות והוא זה שכלכל את משק הבית ואותך. לכן, אני הייתי מנסה בכל זאת לדרוש שהבעל ישלם את החוב בבנק, שהרי חוב זה נוצר בגלל שהבעל לא שילם לך מזונות למחייתך, כמגיע לך כאשה נשואה. מכל מקום, אין מנוס : תצטרכי להגיש תביעה.

planeta

New member
תביעת מזונות

הלוואות
תביעת מזונות
הגישי תביעה למזונות אישה וקטינים אם יש ולגבי חובות הוא חייב גם בחובות הבנק כך שאין לך מה לדאוג אלא הוא צריך לדאוג לשלם יש לבנק מה לעקל לו משכורת ועוד במעמד תביעתך למזונות בקשי פירוק שיתוף ועיקולים זמניים על כל החסכונות משכורת ופקדונות שונים שיש לו וביטוחים ומס הכנסה ועוד בהצלחה

מצב
הנושא נעול.
למעלה