הלוואה......כן או לא?

לקקני691

New member
הלוואה......כן או לא?

שלום לכם. לאבא שלי היה פעם עסק והוא נפל... הוא לקח הלוואה מהבנק והיה לו איתם בעיה. משמע...... אבא שלי עכשיו מסומן בבנק! הוא לא מקבל כרטיס אשראי ולא צקים. זה היה מזמן... לפני כמה שנים. כרגע הכל בסדר ואין חובות ואבא שלי עובד ויש לו משכורת מ2 עבודות. משכורת קבועה. אבא שלי רוצה לפנות לבנק השבוע לבקש הלוואה של בסביבות 20 אלף. לקניית אותו. האם יש סיכוי שיתנו לו? או אולי אם נמשכן את האוטו שאנחנו קונים. או שאבא שלי יתחייב לפתוח תוכנית חיסכון או משהו? בבקשה תעזרו לנו. אנחנו חייבים את ההלוואה.

לקקני691

New member
...

זה דיי דחוף..... אז אם מישהו יכול לעזור... או לתת לנו עצה או טיפ איך לקבל את ההלוואה... תודה רבה לכם.

תשובה

הבנק אינו חייב לתת הלוואות לאף לקוח. הכל בשיקול דעתו של הבנק. אם אביך ימציא בטוחות לרבות מישכון הרכב לא צריכה להיות בעיה. בברכה אילן גולדנברג, עו"ד

ettt

New member
בטוחות

זה בעצם נכס כלשהו שאתה מציג לבנק גנגד ההלואה. למשל משכון הרכב זוהי בטוחה, חסכון שיש לאבא שלך בחשבון זוהי בטוחה. אבל הבנק לא פרייאר- בזמן שהנכס מהווה בטוחה יש לך הגבלות כלשהן (לפי מה שהבנק קובע) על מימוש הבטוחה. למשל- לא תוכל למכור את האוטו ללא הסרת השיעבוד, לא תוכל לשחרר את החיסכון לפני פרעון ההלוואה וכו' בטוחה יכולה להיות בית, רכב, חסכונות, ערבים ועוד

למעלה