הלוה!

dandiel

New member
הלוה! ../images/Emo110.gif

אוקיי... אני הייתי אחד מראשוני הפורום עד כמה שזכור לי, ואז המון המון זמן (אני מניח שמעל לשנה) פשוט נעלמתי. אז החלטתי לחזור! בכל מקרה, אני מתאר לעצמי שאף אחד לא זוכר אותי, אז אני אציג את עצמי: אני דניאל, בן 20 וקצת - חייל. וכן, גם אני שומע קולדפליי. שיהיה לכולנו יום מרנין!!

WhiteShadows

New member
הוו ווה! היעדרות רצינית!

שמחה שחזרת
[למרות שלא הכרתי אותך ממש אף פעם] מקווה שתיהנה ^^ יש לנו מנהלת!

dandiel

New member
היעדרות רצינית?

טוב, עכשיו בדקתי את ההודעות הישנות שלי. מסתבר שהצטרפתי בדצמבר 2003... שזה קצת יותר משנה
ובהצלחה למנהלת!

dandiel

New member
מה, באמת!?!?

הופתעתי לחלוטין... מתי הוא נסגר ונפתח שוב?

MarishA M

New member
../images/Emo221.gifמתישהו ב-2003 אם אני לא טועה

אל תתפסי אותי במילה אבל

הלווהה חבוב!../images/Emo175.gif../images/Emo216.gif

ברוך שובך אני הצטרפתי איפהשהו בתחילת 2005 אז.. לאדעת חח

Roy1232

New member
אני לא זוכר

ואני פה שנה וחצי
אבל בכל מקרה ברוך השב

dandiel

New member
כן, אחרי בדיקה

מסתבר שהצטרפתי בדצמבר 2003... כמו שרשמתי למעלה. אילו עוד להקות עושות "בריט-רוק"?

Roy1232

New member
בעיקרון אין ז'אנר "בריט רוק"

כשפתחתי את הקומונה של בריט רוק הכוונה הייתה ללהקות רוק בריטיות באשר הן (פינק פלויד, לד זפ, ולידן גם אואזיס, רדיוהד, טראביס קולד וכו'). קיים תת ז'אנר שנקרא בריטפופ... לא מדובר על פופ, אלא על רוק, והוא זרם ברוק הקל שנוצר במקביל לגראנג' האמריקאי (בשנות ה90'). קראתי איפשהו שזה היה ה"תשובה הבריטית לנירוונה
" אואזיס, בלר, פאלפ, רדיוהד (מה שליאור אמרה כבר לפני) היו מתחילות הז'אנר אחרי OK COMPUTER של רדיוהד הז'אנר ננטש. טראביס ב1999 הייתה הראשונה להחיות אותו באקוסטיק רוק, אחריה הגעה קולדפליי ועוד זרם של להקות שמושפעות מרדיוהד קולד וטראביס (כמו סטראופוניקס)

Roy1232

New member
../images/Emo45.gif

שייכת למיטב ידיעתי לגל החדש... למרות שאני לא זוכר כמה שנים הפרש יש בין האלבום הראשון לנוכחי

קודם כל בוא לפורום קין ../images/Emo3.gif

לינק בחתימה שלי ^_^ ודבר שני, רועי אני חולקת עליך לדעתי יש בהחלט בריטרוק, זה פשוט נורא פופולרי לכן נופל טיפה בהגדרה של בריטפופ... כבר דיברנו על זה פעם, לא?

Roy1232

New member
חח דיברנו...

אבל בכל מקרה בריטרוק הוא לא ז'אנר שמכירים בו, ואם משייכים את אואזיס לבריטפופ והם ממש לא "פופ".. לראייה, חיפוש בריט רוק בגוגל מעלה את הקומונה שלי ואת העולם האישי שלי בתפוז כתוצאות ראשונות
בדקתי בויקיפדיה, אבל לא מצאתי שם נימוק... אני משער שכולן נקראות בריטפופ כי מתחילות הז'אנר ניגנו פופ ומכאן והלאה המוצא קשר את הלהקות האלו ביחד. "בתחילתו ובמהותו היה זרם הבריטפופ תנועת ריאקציה לסגנונות מוזיקליים שונים, שפרחו בסוף שנות ה-80 ובתחילת שנות ה-90. מחד גיסא, יצא הבריטפופ כנגד המוזיקה ששלטה דאז במצעדים הבריטיים: מוזיקה אלקטרונית, מונוטונית-משהו, שהתמקדה במקצב ובמשקל קבועים, בלופים ארוכים, פסיכדליים, חוזרים ונשנים תוך הפניית עורף לרוק הגיטרות הקלאסי. מאידך גיסא, היווה הבריטפופ אנטיתזה לסצינת הגראנג' האמריקאית, ששלטה באותם ימים בשוק המוסיקה העולמי. אנטיתזה זו היא בעלת סגולות מיטונימיות, כיוון שהבריטפופ לא יצא רק נגד המוזיקה האמריקאית, אלא גם כנגד התרבות האמריקאית שהלכה ופעפעה אל תוך התרבות הבריטית הפופולרית." וגם: "למרות סיווגן הז'אנרי כבריטפופ, להקות אלו לא עשו בהכרח מוזיקת פופ, ורבות מהן היו בעלות צליל שונה זו מזו." בד"כ תפסו את הבריטפופ כמיושן ולא מחדש, אבל כשמסתכלים על העובדות - הז'אנר עצמו מגוון מאוד, והוא בעצם סוג של רוק אלטרנטיבי.

steelwater

New member
בלופ

"לראייה, חיפוש בריט רוק בגוגל מעלה את הקומונה שלי ואת העולם האישי שלי בתפוז כתוצאות ראשונות" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!

Galadriel 3000

New member
גו טראויס, מחיית הבריטפופ...

רייגע... אז אם בריטפופ הוא לא פופ, איך זה שיש לו "פופ" בשם? (בריטפופ שמים לב?)

למעלה