הלוהלו! אחלו גיוס קל לסיוונואל, בפקודה! (איפה תומר, לעזאזל, מה אני מבינה בדברים צבאיים?)
L lollapalooza New member 2/1/06 #1 הלוהלו! אחלו גיוס קל לסיוונואל, בפקודה! (איפה תומר, לעזאזל, מה אני מבינה בדברים צבאיים?)
מ מורי לנצח New member 2/1/06 #2 סיפני ../images/Emo99.gif מה כבר נשאר לי לומר לך אה כן, השקם הוא ידידו הטוב ביותר של החייל, תזכרי את זה גיוס קל בובה
סיפני ../images/Emo99.gif מה כבר נשאר לי לומר לך אה כן, השקם הוא ידידו הטוב ביותר של החייל, תזכרי את זה גיוס קל בובה
א אני רואה כפול New member 3/1/06 #5 ../images/Emo99.gifסיוונואלית! פףף, לא היה לי זמן אתמול להתקשר אליך, אני אתקשר מחר לראות איך הולך לך. בכל אופן, גם ככה את בבה"ד הכי שכונתי בארץ בערך, אז אני ממש לא דואגת אני מקווה שהשירות יעבור הכי מהיר וקל שיכול לעבור
../images/Emo99.gifסיוונואלית! פףף, לא היה לי זמן אתמול להתקשר אליך, אני אתקשר מחר לראות איך הולך לך. בכל אופן, גם ככה את בבה"ד הכי שכונתי בארץ בערך, אז אני ממש לא דואגת אני מקווה שהשירות יעבור הכי מהיר וקל שיכול לעבור
א איף New member 4/1/06 #6 אופס,קצת באיחור סיוון בובה! מקווה שיהיה (בעצם כבר היה) לך גיוס קל! לדעתי זו ה-עונה להתגייס בה. אם יורד גשם אז מוותרים על כל מיני דברים וכאלה. שיהיה בהצלחה ותשתדלי להנות כמה שאפשר (ואפשר הרבה!).
אופס,קצת באיחור סיוון בובה! מקווה שיהיה (בעצם כבר היה) לך גיוס קל! לדעתי זו ה-עונה להתגייס בה. אם יורד גשם אז מוותרים על כל מיני דברים וכאלה. שיהיה בהצלחה ותשתדלי להנות כמה שאפשר (ואפשר הרבה!).