הלוגו החדש

הלוגו החדש../images/Emo88.gif

חחח טוף.. אני לא החלטתי כמו שאתם רואים.. אבל תודו (לפחות אני חושב ככה) שהיה שווה לחכות! איך הלוגו החדש? למעשה הלוגו הוא קולאז' של משחקי הסים השונים (המובחרים) ואני חושב שהוא יפה! אז תגידו מה דעתכם!

ori 15

New member
פשש ../images/Emo45.gif אחלה לוגו...רק ../images/Emo26.gif

המילה "משחקי"" לא צריכה להיות למעלה
כי אם קוראים אז קוראים כאליו קודם את המילה sim ורק אח"כ את המילה "משחקי" אבל זה לא ממש קריטי...אחלה לוגו האמת שאני אהבתי את הלוגו הקודם שעשית

ashkeloni

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אהבתי!!!!

למרות שזה יפה מאוד (../images/Emo45.gif), קשה לי

להכניס את זה כלוגו, משום שהוא לא מכיל את המאפיינים של לוגו תקני. הלוגו הקומפקטי הוא יותר הכיוון, אבל טעון שיפור לטעמי. את הראשון שלך הכי אהבתי

shmulik15

New member
מה עוד אפשר לשפר עמוס?

אשתדל להכין משו יותר יפה
או פשוט לשפר את הנוכחי...

עמוס אניאוהב אותך אתה פשוט../images/Emo25.gif

חח סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם נדבקתי לשיר ההוא! טוב תקשיב! לא אמור להיות לוגו.. כאילו אנחנו קוראים לזה לוגו.. זה מן תמונת-קולאז' שמאפיינת את הפורום. מדברים כאן רק על סימס ועל סימסיטי ויש מקרים בודדים ונדירים שנפתח שרשור על דברים דומים. אם תשים לב, לרוב המוחלט של הפורומים אין לוגו! למשל בפורום של מדונה סתם תקעו תמונה שלה, גם אווריל לבין וכדומה. נכון! עירבבנו מונחים כמו לוגו.. זה מיני-לוגו LOL לאדע! מי שנכנס לכאן צריך לדעת במה מדובר ואני חושב שהיצירה האחרונה שלי מסמלת את זה. אם אתה רוצה אני אנסה לשפר את הסמלון הראשון שמוצא חן בעינייך ואז נבחר, כאילו אתה תבחר או וואטאוור. מה דעתך?

elcool

New member
אני דווקה מעדיף את הלוגו הראשון

זה.. איך להגיד.. יותר מידי עמוס (לא עמוס מנהל הפורום. עמוס יענו כמו ההסעה הביתה מהבית ספר ביום שישי) יש יותר מידי פרטים וצריך להסתכל מקרוב כדי לזהות את כל האריזות. בראשון איך שראיתי את הירוק, זיהיתי את סים גולף. איך שראיתי את הרכבת, זיהיתי את רולר קוסטר

אבל אתה מפספס את

הקונספט! לא צריך לאמץ את העיניים ולזהות אריזות ולחפש שייכות.. אמממ זה הוטדייט1! אממ יאאא זה ווקיישן! בכללללל לא! מזהים שאלה הם עטיפות של הסימס וסימסיטי ורואים שבעצם כולם בתוך אריזה אחת גדולה שקוראים לה משחקי סים! הבנת? ממש כמו פרסומת! לאדע.. הלוגו הראשון שעשיתי פתאום לא ניראה לי! ואני לאדע איך לשפר אותו.. גם בגלל שגודל התמונה מוגבל זה יותר קשה להבליט דברים מסויימים.. טוב ניראה!

Miss Dream

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo151.gif../images/Emo151.gif../images/Emo151.gif../images/Emo151.gif

לפי דעתי זה חייב להיות הלוגו של הפורום!!!!! זה פשוט מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

double O S

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

יפה מאוד|!!!!!!|

למעלה