הלוגו החדש של הפורום "נצרות משיחית "

יפה ג'ורג'

תמונה יפה מאוד, הייתי מוסיף שיראו את כל הגוף של ישוע, אבל גם כך מדובר בתמונה יפה מאוד.

salt of earth

New member
אתה מוכשר מאוד ../images/Emo9.gif

תמונה פשוט מדהימה, הייתי ממליצה לך להזיז את החתימה שלך לצד כי היא קצת מפריעה לתמונה המרהיבה
אלה כמה פסוקים על הצליבה שאתה יכול להוסיף: 1- مت 10 : 38 و من لا ياخذ صليبه و يتبعني فلا يستحقني 2- ب1 كو 1 : 18 فان كلمة الصليب عند الهالكين جهالة و اما عندنا نحن المخلصين فهي قوة الله 3- אפשר משפט אישי:د صلب من اجلي יעטיק אלף עאפיה ובאמת אתה מוכשר

lion 7

New member
אולי הגיע הזמן לשים לוגו חדש

לפורום .. ‏ומה שהבאת נראה יפה מאד , ומעניין ..

lion 7

New member
לדעתי

תמונה יפה , בס.. אם תשים את המלים שלמעלה או למטה , עם הקטנת הפונט .. מספיק 3-5 מלים , אני הוא אור העולם , לדוגמא , וכדאי אם באנגלית או עברית .בכדי להבין משמעות התוכן .. בהצלחה .

nOway1

New member
הממממם!

יעני ! למחוק את כל המילים ! ו לכתוב רק את : אני אור העולם ... באנגילת בעברית ו בערבית !!

nOway1

New member
הלוגו החדש של הפורום "נצרות משיחית "

יעני מן בעד אזנקון ..... איפה יש טעויות ....איפה צריך ??? תגידו לא להתבייש !

nOway1

New member
איפה צריך לשנות *****

עדיין אני רעב ..... "שכחתי כמה מילים "

lion 7

New member
/tapuzforum/images/emo46.gif

יוצא מן הכלל ,פשוט ענק , מבחינתי אני נותן ציון 9.8 , כמעט מושלם .. אחלה אהבתי ...

nOway1

New member
../images/Emo140.gif תודה !!

אבל אל תהיה עצבני ... אני מבקש ! אני שמח מאוד שאהבתה .. אני מקווה שתואהב ... את התמונה ....שעשיתי לך !! התמונה שייכת רק ל ליון <<חחחחחח>> מי שרוצה תמונה יגיד לי אני מוכן לעשות לו או לה :p

lion 7

New member
אופם... עכשיו שמתי לב ... מדהים

תודה רבה רבה אתה ענק וגם אדם מיחד. צנוע ואהוב... ויש לך עתיד זוהר בתחום הגרפיקה או מה שקוראים לו ... ישוע יברך אותך אחי היקר.........

ואו באמת מדהים

אתה כל פעם מוציא תמונה יותר יפה מהשניה אהבתי כל הכבוד

nOway1

New member
אתה המדהים !!

תודה לך ! מקווה שתואהב את התמונה שעשיתי לך!!
הלינק למאטה !

למעלה