הלואה!!!!!

angel79

New member
הלואה!!!!!

שלום לכולם, בהנחה שאתם רואים את זה ומרמלד לא מחק את ההודעה שלי שוב ויתן לי להכנס לפורום הזה סוף סוף, אז נעים מאוד. אני חדש פה (כבר ישן בגלל מרמלד) והייתי רוצה להכנס לתא המשפחתי הזה כפי שהוגדר על ידי יקירי גריןבירד. הייתי די סגור עד לא מזמן והפורום הזה עזר לי להפתח....אלף תודות למי שעזר לי בייחוד לגריןבירד החתיך הדגול והמופלא, תמשיך להיות מקסים כמו שאתה. קשה לי להאמין שעברתי כל כך הרבה חוויות בחודש האחרון, וזה לא היה קל, אבל זה כיף אדיר. פשוט זה בזבוז לא לנצל את החיים. להיות מי שאנחנו, אז גם אם זה קשה עם ההורים והסביבה עדיין לא צריך לתת לזה להרוס לנו את החיים ואני אומר את זה מנסיון.... אז שיהיה לכולנו קיץ משגע וחושני!!!!

../images/Emo24.gif שמח שהחלטת להצטרף !!! ../images/Emo140.gif

ואני מאחל לך המון אושר והמון כיף מהסוג שאתה גרמת לי. אני מניח שהקפה יגיע בשלב זה או אחר (לירונר ! חופשת הקיץ התחילה ? תתעורר !!). אני והשאר נמצאים פה בשבילך וגם בשביל אחרים שרוצים אך מפחדים,חושבים אך לא מעזים, מפנטזים אך לא מממשים, וגם אלו שכבר עברו (הכל?)
.

לירונר

New member
הלו שם ~../images/Emo70.gif~

ציפי יקירי... חופשת הקיץ התחילה, זה נכון ואין פלא שאני לא מתעורר- כי יש חופש !!!!! אפשר לישון סופסוף ולבחורון הנחמד שהצטרף - ברוך הבא , קבל
, אלא אם כן מתחשקת לך
... אז מה אם אני עוד לא בן 18, כל עוד אני רק מגיש לא יכולים לעשות לי כלום

DROR22

New member
תמיד אפשר .....

לצבוט את המלצרית ב... לחי
דרור שחוזר בעוד 5 ימים

angel79

New member
סוף סוף

אז קודם כל תודה למרמלד שעשה צעד נבון ולא מחק את הודעתי. תודה געד, קראתי לא מעט עליך פה. רק על עצמי לספר לא ידעתי.....מה אני יספר אני סטודנט בן 23 מהמרכז. הייתי ממש סגור עד היום בתוך בועה (החדר שלי), לא יצאתי, לא ביליתי ואפילו לא ראיתי זאת כאפשרות, פשוט היית בעולם אחר מנותק מהמציאות. ואז הגיע הרגע שבו החלטתי להפסיק להיות פסיבי ורק לקרוא הודעות של אחרים ולהתחיל לעשות משהו בעניין (ואני ממליץ לכל מי שעשה משהו, שיעשה ומהר). פרסמתי מודעה, ויצא שבמקרה אדם מקסים, סקסי, חושני, מפתה, אוהב, ומה לא ענה למודעה שלי. אם הבנתם מי זה אחלה, אם לא אז תתאמצו. בקיצור, חוויתי את הסקס הראשון שלי שהיה מדהים, משהו שלא אשכח לעולם (שיחקת אותה אהובי).... אז לכל הסגורים שביננו שרק קוראים את זה, קומו צאו ותעשו משהו עם החיים שלכם, כל יום שעובר זה בזבוז. אני מאושר זה כל מה שאני יכול להגיד, האור בקצה המנהרה נראה באופק סוף סוף

biman

New member
../images/Emo3.gifברוך הבא והנמצא

מסכים עם תאוריית החיים שלך! חיים רק פעם אחת! ולכן צריך להתנסות בהכל,וכמה שיותר... וסתם סיפורון- אתמול בלילה הייתי במסיבה,ורוב החבר´ה היו,איך לא,גייז.טוב,זאת הסיבה שהלכתי לשם בעצם... הקיצר,הברמן שם היה הרסן אמיתי,ואיך שנכנסתי אמרתי לעצמי-הוא שלי. קצת שתלטני?,כזה אני... כל מי שנכנס,קיבל תלוש אחד שאפשר לנצל אותו או לגזוז או לפרוסת עוגה. אני והתלוש ניגשנו אל הברמן,ושאלתי אותו בשיא התמימות והחתיכות- "מה מקבל מי שיש לו תלוש כזה?"(כאילו שאני לא יודע...) וההרסן ענה - "נשיקה בחצות." עניתי לו-"אל תבטיח מה שלא תוכל לקיים..." וההוא חייך חיוך לבן ונקי,מאוזן לאוזן,בדיוק כמו שאני אוהב... נו,זה היה קל מדי... ובחצות,מצאתי את עצמי ואת ההרסן אחד בתוך הפה של השני. אוף,איזה שווה... הריח שלו היה משגע... ריח בכלל משפיע עליי חבל"ז.

angel79

New member
תשאיר משהו

גם אני רוצה!!!! רק התחלתי להפתח וכבר אני רוצה כל גבר אצלי במיטה...אידיוט שכמותי למרות שהבנתי מגלעד שאני מוציא שם רע לקהילה כי אני פחות מאמין בסטוצים אבל נראה לי שכדאי שאתחיל להאמין אחרת אני יפספס על ימין ועל שמאל. איזה כיף להיות חופשי ומאושר, להיות מי שאני....בא לי (תשלימו את החסר)יום וליל..

Liroy25

New member
אין לך מה לדאוג! הוא גר בחו"ל!

קח שתרגיש חופשי לטעום מן המבחר המשובח שיש לנו כאן! (כן בסדר..)

עודד 24

New member
קודם כל, ברוך הבא... ../images/Emo24.gif

ושנית, ציין שגריןבירד חתיך ומקסים, אז אני דורש הוכחה (תמונה), אחרת לא אאמין לך.

תמונה ? אני חושש ש....

אשתו של גריןבירד לא תעלוז לגלות את עליזותו של בעלה כשמישהו יגלה לה שתמונתו מסתובבת במחוזות הומוסקסואליים. וחוץ מזה , אני לא צריך לספר לך שהאהבה היא עוורת.

עודד 24

New member
התכוונתי באופן פרטי, כמו אימייל ...

חוצמזה, שאפשר לסמוך עליי, אני שומר חשאיות.

angel79

New member
מי חתיך שלי?

חתיך זו מילה קשה להגדרה, זה משהו שונה מאדם לאדם. בעיני גריןבירד חתיך ויכול להיות שבעיניך עודד24 הוא לא יהיה, אז כך שאם תראה תמונה לא הכי תתלהב זה לא ישנה את העובדה שהוא חתיך בעיני. אני אגלה פרט קטן, יש לו עיניים ירוקות משגעות, שרק מלהסתכל לתוכם אפשר ליפול מחושניות יתר.

angel79

New member
ירוקות

רק אתמול אמרתי לו שאם זה היה תלוי בי התמונה שלו היתה בדף הבית של וואלה , אבל אין זה תלוי בי ואם תרצה לראותאותו תצטרך לבקש ממנו. מה שכן אל תצפה לחתיך הורס מאיזה פלייבוי, הוא אדם חתיך בעיני ועוד יותר חשוב מקסים מבפנים עם נפש שלא מוצאים כל יום...

למעלה