הלהקה

danizip

New member
הלהקה

שלום שמי דני ואני מת על הלהקה אבל שני האלבומים האחרונים שלהם מזה איכזבו אותי KID A , AMNESIAC ואני שואל מה מיוחד ב אמניסיאק שכולם מתלהבים ממנו אני מבין OK COMPUTER היה גאוני אבל מה טוב בשני האחרונים תעזרו לי לפתור את הבעיה שלי

Her Circulation

New member
.

אני לא רואה את הבעייה. אם אתה לא אוהב את האלבום, תשמע יותר את הישנים. אני גם מעדיף בעקרון את האלבומים הראשונים, אך שני האחרונים הניבו שירים שאני אוהב מאוד כמו HOW TO DISAPPEAR Idioteque Motion picture soundtrack In Limbo Eygption song Dollars and cents Like spinning places and more did u ever listen to some live versions of it ?

~*~gaL

New member
אני דווקא אהבתי את Amnesiac

אין לי עוד את קיד איי, ואני לא בטוחה אילו שירים בדיוק שייכים לשם מהמחשב שלי ואין לי כוח לבדוק.. ו.. אני בעתיד עוד אקנה את הדיסק..

Airbag

New member
בעיה?

אין לך שום בעיה אם אתה לא אוהב משהו שמי שאוהב אותו מתלהב ממנו. אבל בכל זאת אם אתה שואל אני מבינה את הבעיה שלך- האלבומים החדשים הם שינוי סגנון ואווירה די קיצוני, במיוחד בגלל שעבר די הרבה זמן עד יציאת קיד איי לאחר אוקיי קומפיוטר(למרות שאפשר לראות שהלהקה כתבה את החומרים עוד בזמן אוקיי קומיוטר- מי שראה את הסרט "meeting people is easy" מבין) אבל זאת פשוט התפתחות, התבגרות וכל מה שנכתב פה כבר. אני אוהבת את השניים האחרונים אולי אפילו יותר מ- the bends במיוחד בגלל שזה שונה ובגלל זה מעניין יותר. אני באמת מבינה למה התאכזבת אבל אם יש לך את הדיסקים תנסה להקשיב להם כמה פעמים ותראה שהם לא פחות מקסימים. ואם לדעתך הם עדיין מאכזבים, אין מה לעשות, פשוט תקשיב לקודמים ותקווה לרטרו של הלהקה :)

למעלה