הלהקה rage aginst the machine

• פותח הנושא xflil
  • פורסם בתאריך

xflil

New member
הלהקה rage aginst the machine

אהלן קוראים לי רוני אני חבר של מתן והייתי רוצה לדעת אם יש פה מישהו או מישהי שמכיר את הלהקה rage aginst the machine ואפילו אוהב אותה סך הכול לדעתי להקה סבבה אני מת עליהם בתודה מראש רוני

oy oy oy...

אתה הולך להקטל עכשיו קשות... החבר´ה פה, איך נאמר זאת בעדינות, אוכלים אנשים חיים ששואלים שאלות כאלו... בהצלחה וילדודס, be gentle... The Bicycle Thief נ.ב. אה, ואיך שכחתי- רייג´ אגנסט לא לטעמי ממש...

sharon_bn

New member
למה להקטל? אחלה להקה- טוב לרקוד

למוסיקה שלה כשעצבנים

MetaL HooD

New member
דווקא עכשיו לא...

קודם כל RAGE AGAINST THE MACHINE או RATM בקיצור מפורסמים...ושמו מלא שרים שלהם כל היום בMTV...והם יותר טובים מלימפ ביזקיט אז אני לא הולך לרדת עליהם...ויש להם גיטריסט ממש טובה עם סולואים מהירים שלא כולם יכולים לנגן ככה...וזה מה שמבדיל אותם מכל הלהקות NEW METAL המסריחות...

Distorted...

New member
איך זה מבדיל אותם....

מלהקות NEW METAL אחרות אם הם בכלל לא תחת הז´אנר הזה??? אתה לא יכול להשוות אותם ללימפ ביזקיט או ללינקין פארק.... אין אפילו טיפת בסיס להשוואה.

Steel-Dude

New member
הוא בטח התכוון ש...

הם לא עוד אחת מלהקות הMTV האלה כמו לימפ ביזקיט...ברור שהם לא מטאל...

Wyld stallyn

New member
nu pop

סתם בלי קשר, זה שהם יותר טובים מקישקושי פופ\רוק תת תת רמה כמו לימפ ביזקיט או לינקין פארק לא אומר שהם להקה ששווה יריקה בכלל

Distorted...

New member
אולי...

אבל פה דיברו על השוואה בין להקות, והשוואה יכולה להיות רק בתוך הז´אנר עצמו. באותה מידה הוא היה יכול להשוות את לימפ ביזקיט ל- cardigans. והם כן שווים יריקה, אפילו שניים.

בןלי

New member
ratm

הם מההלהקות היותר טובות שקמו. כן כן. יש להם אחלה מוזיקה ויותר מזה אחלה מילים. כשמם כן הם - זעם זעם ועוד זעם - המון מחאה ומחאה זה טוב בעיקר נגד המימסד והחברה שלנו.

floyd

New member
קצת ישן...

rage זו להקה נחמדה שאפשר להקשיב לה מדי פעם כשרוצים "להתפרק" אבל לא הייתי מגזים וקורא לה להקה טובה... בכלל-רק האלבום הראשון שלה טוב(זה עם הנזיר הבוער על העטיפה)וכל השאר זאת פשוט חזרה על כמה חרא בעולם.... בקיצור-להקה שכדאי לשמוע אם אתה בן 15-16 שכועס על העולם ורוצה להיות "מורד".

.Metal_F

New member
הקץ לעצלנות

תפסיקו לכתוב רייג´! כתבו את השם המלא של הלהקה או RATM. זה מבלבל.

floyd

New member
לא עצלנות...

זה פשוט יותר נוח וקל,וחוץ מזה הלהקה ידועה גם בשם רייג´ ולכן כל מי שמדבר עליה יודע מה הכוונה בזה....

למעלה