אהלן קוראים לי רוני אני חבר של מתן והייתי רוצה לדעת אם יש פה מישהו או מישהי שמכיר את הלהקה rage aginst the machine ואפילו אוהב אותה סך הכול לדעתי להקה סבבה אני מת עליהם בתודה מראש רוני
אתה הולך להקטל עכשיו קשות... החבר´ה פה, איך נאמר זאת בעדינות, אוכלים אנשים חיים ששואלים שאלות כאלו... בהצלחה וילדודס, be gentle... The Bicycle Thief נ.ב. אה, ואיך שכחתי- רייג´ אגנסט לא לטעמי ממש...
קודם כל RAGE AGAINST THE MACHINE או RATM בקיצור מפורסמים...ושמו מלא שרים שלהם כל היום בMTV...והם יותר טובים מלימפ ביזקיט אז אני לא הולך לרדת עליהם...ויש להם גיטריסט ממש טובה עם סולואים מהירים שלא כולם יכולים לנגן ככה...וזה מה שמבדיל אותם מכל הלהקות NEW METAL המסריחות...
אבל פה דיברו על השוואה בין להקות, והשוואה יכולה להיות רק בתוך הז´אנר עצמו. באותה מידה הוא היה יכול להשוות את לימפ ביזקיט ל- cardigans. והם כן שווים יריקה, אפילו שניים.
הם מההלהקות היותר טובות שקמו. כן כן. יש להם אחלה מוזיקה ויותר מזה אחלה מילים. כשמם כן הם - זעם זעם ועוד זעם - המון מחאה ומחאה זה טוב בעיקר נגד המימסד והחברה שלנו.
rage זו להקה נחמדה שאפשר להקשיב לה מדי פעם כשרוצים "להתפרק" אבל לא הייתי מגזים וקורא לה להקה טובה... בכלל-רק האלבום הראשון שלה טוב(זה עם הנזיר הבוער על העטיפה)וכל השאר זאת פשוט חזרה על כמה חרא בעולם.... בקיצור-להקה שכדאי לשמוע אם אתה בן 15-16 שכועס על העולם ורוצה להיות "מורד".