הלהקה של דייב

גזונטה

New member
הלהקה של דייב

למי יש את ההקלטות של סקרימ (SCREAM) ??? זאת היתה הלהקה של דייב לפני נירונה ואני מת להשיג את זה...כדי לראות אם הוא היה מאפן או מעולה... יש שני אלבומים

RaSTA La Vista

New member
אם כל כך קשה להשיג את זה

אז סביר להניח שזה די מסריח, הוא בטח העלים לזה זכר כי הוא לא רצה שזה יהרוס לו ת'קריירה בפו פייטרס. ואם אתה שואל אותי, דייב גרוהל היה צריך להשאר מאחורי התופים.

גזונטה

New member
הממםם

אחי, סתם שתדע דייב היה עם גיטרה עוד לפני שהוא היה עם התופים. הפו פייטרז הראשון פשוט מצוין וכן זה קצת התמסחר עם השנים אבל זה תמיד נשאר טוב. ולא, הוא לא העלים את החומר הזה כי אני יודע שזה ניתן להשגה.

prophet1

New member
כל כך צודק......

כל כך כל כך צודק..... חבל על דייב מתופף בכזאתי רמה היה כזה מהיר ומפציץ משו מיוחד למה לעזאזל הוא ויתר על המקלות...... ועוד בשביל להקה כל כך דפוקה אני המום ממנו....

גזונטה

New member
טוב נו ...לא ציפיתי להרבה

אתם פה מה זה צפויים בדעותיכם אם אתה אוהב אותו על התופים...אז רוץ קנה לך את פרובוט (הרכב שדייב הקים הכולל כל מיני מטאליסטים של פעם- די חדש) הוא כמובן מנגן באלבום האחרון של קוויןZ אוב דה סטון אייג', וגם באלבום המדהים האחרון של קילינג ג'וק (KILLING JOKE) שזה בטח אחת היציאות הטובות של השנה . ויש עוד איזה אלבום שהוא הוציא לפני איזה כמה שנים טובות בערך מהתקופה שיצא האלבום השני של הפו'ז ששם הוא כתב את כל המוזיקה וזה נראה לי לסרט או משהו..

Master Neta

New member
בדיוק! מי אמר בכלל שהוא וויתר על

התופים? יש לו את פרובוט ולפני הוא גם תופף עם QOTSA.. וגם כמו שכבר אמרו הוא התחיל עם גיטרה בכלל... אבל לא ידעתי שהוא תופף עם טניישס די
אבל זה מסביר את היחסי קליפים שיש ביניהם: ג'ק היה בקליפ "learn to fly" דייב היה השד ב: "tribute" ממש מצחיק כי לפני שידעתי את זה תמיד הרגשתי משהו מוכר בו..
תמיד תהיתי מה הקטע עם היחסים הטובים ביניהם... ומה זה KILLING JOKE?

Master Neta

New member
וגם

להגיד שהוא עזב את המקלות עבור הפו פייטרס זה לא הכי מדוייק כי הפו פייטרס זה דייב! את הדיסק הראשון הוא הקליט הכל בעצמו והוציא את זה תחת השם פו פייטרס כי הוא פחד מהביקורות של קריירת סולו...

HabitOfWaste

New member
Scream

סקרים לא הייתה "הלהקה של דייב גרוהל", למעשה דייב היה מחליפו של קנט סטאקס, המתופף הראשון שהיה להם, וחבר אל הלהקה בשנת 87. עובדה ידועה ומוכרת היא שאחת הסיבות שקורט רצה את דייב בלהקה, הייתה לאחר שהוא ראה הופעה של סקרים וקלט את התיפוף האינטנסיבי והאנרגטי של דייב. אבל כמובן שמילים לא יכולות לדבר במקום המוזיקה, אז תקשיב לזה בעצמך וחפש איפשהו (סולסיק, קאזהה ושות') את האלבום No More Censorship ואת Fumble בטוח תמצא מישהו שיש לו את האלבומים האלה על המחשב...

למעלה