הלהקה של אחים שלי

הלהקה של אחים שלי

כן זה דיי קשור לאואזיס.....ולבריטפופ בכללי... ל5 שנים אחים שלי התחילו עם להקה....אח שלי אחד מתופף....אח שלי שני גיטריסט וסולן...ועוד 2 חברים שלהם באסיסט ועוד גיטריסט.... בארץ הם בעיקר הופיעו במועדונים בחיפה...סיטי הול בעיקר..... ה4 הנ"ל לא עשו צבא כדי לנסות ולהגשים את חלומם....מכיוון שלא נתנו לאחים שלי ויזה לארה"ב אז הם טסו לאנגליה והתמקמו במנצ'סטר.... בהתחלה הם כתבו שירים באנגלית והתחילו להופיע במועדונים קטנים ביחד עם להקות שהיום מוכרות כליברטינס ועוד כמה מפורסמות ששכחתי את שמן.... אחרי כמה חודשים עיתונאי מעיתון מוסיקקה גדול בכל אנגליה שמע את הלהקה...שדרך אגב קראו להם too late.... באחד מהמועדונים במנצ'סטר ועשה כתבה עליהם...בין השאר הוא שיבח את המוסיקה שלהם וכתב עליהם במילים המדוייקות האלה- the next oasis.......הכל הלך לטובה אלא....שהבאסיסט חזר לארץ לשבוע ולא נתנו לא לחזור לאנגליה לא זוכר למה....הם הביאו באסיסט במקום ואז התחילו מריבות בין אחים שלי לבין חבר שלהם והבאסיסט האנגלי שהם מצאו שם....וגם הכסף הלך ואזל..... והם דיי התייאשו ורצו לחזור לארץ..... ואז פתאום החברת הקלטות הכי גדולה באנגליה רצתה להציע להם חוזה ל3 דיסים תמורת כסף גדול...אבל הם כבר העיפו תבאסיסט האנגלי והתכניות היו לחזור לארץ לכמה שבועות להתארגן ולחזור לאנגליה....כשהם הגיעו לארץ הם רבו עם הגיטריסט השני והתפרקו.....פאק הייתי יכול להיות מיליונר עכשיו. זה כל החפירה....כרמל רצתה תאשימו אותה..... דרך אגב קוראים לי עופר אם אתם לא יודעים.

LetThereBeLove

New member
חחח ../images/Emo3.gif וואי סיפור יפה!

וואו איזה מחמאות, the next oasis! הלוואי עלי
אז עופר, בן כמה אתר? מאיפה אתה? ספר קצת על עצמך..

sok777

New member
נשמע טוב.

מבאס, אבל קורה. עזוב אותך הכסף, ההנאה. מה אכפת לי מיליונר שמיליונר. אני חי, יש לי קורת גג, יש לי אוכל, יש לי מה שאני צריך ברוך השם וזה מספיק. הם יכלו להיות בתהילה וכד'. חבל שהם ויתרו על זה. אבל הם עוד יכולים לעשות משהו עם עצמם. יש לך חומרים שלהם לשלוח במקרה? נשמע מעניין. ד"ש לאחים גלאגר הבאים (;

בנוגע לחומרים

הם הוציאו דיסק דמו שיש בו 6 שירים והם הביאו כמה עותקים גם לאר שהם חזרו....אבל נאבד לי...אני ינסה להשיג מהמשפחה הקרובה שלי ונראה........ בנוגע לזה שיעשו עם עצמם משהו....כרגע הם פתחו מסעדה בתל אביב והולך להם טוב....עם המוסיקה אני מקווה שהם יחכו אחרי שאני יגמור תצבא וישתפשף קצת על הגיטרה שאני לומד כבר שנה..... כרגע גם אחד מהם לומד בBPM שזה אוניברסיטה של מוזיה...לומד שם איך להפעיל אולפן הקלטות והוא רוצה להקים בעתיד הקרוב אולפן הקלטות בבית שלנו....יש לנו חדר גדול פנוי שהם גרו בו לפני שהם עזבו.

sok777

New member
אה, מגניב

שנה אבל זה מעט ללמוד, יחסית.. זה רק הבסיס שנה. כאילו, אם הם היו ברמה של להופיע עם הליברטינז כבר תצטרף אליהם ברמה הזאת? :O מגניב. אולפן הקלטות ביתי הכי שווה. בהצלחה!

פרטים עלי

אני בן 17.5 מעתלית ליד חיפה...דיי חור המקום הזה... מנגן גיטרה כבר שנה....וניגנתי תופים 4 שנים לפני שהפסקתי מחוסר רצון להמשיך.... אני לאל חדש פה...יעני קורא כאן דיי הרבה ופעם ב...הייתי מגיב אבל עכשיו אני יתחיל להגיב כאן בקביעות. סגנון מוזיקה מועדף:כמעט כל סוג רוק אפשרי...מרד הוט (למרות שהם אוברייטד בטירוף אתם מסכימים איתי???) לאואזיס...ולשאר הבריטפופ....לד זפלין,גאנס,מיוז,נירוונה,המי,ועוד ועוד...אני פשוט מת על רוק חוץ מהרוק הדרעק...ניקלבק וכאלה. המוטו שלי לחיים-ניקלבק הם דרעק!

כן לד זפלין

מעולים אין ספק..אם אחד הגיטריסטים הכי טובים אי פעם....אולי אפילו השני,אחרי הנדריקס.

RoySupernova

New member
גם אני אוהב אותם מאוד

אבל רק רציתי להוסיף שאני חושב שרוברט פלאנט עשה את הלהקה לא פחות מג'ימי פייג'..

ניקלבק,סינגריה,לינקין פארק... כזה חרא.

למרות שהייבריד ט'יאורי של LP הוא חזק ביותר. ומסכים לגבי רד הוט. הם מצויינים, אבל לא עד כדי כך כמו שעושים מהם.

../images/Emo45.gif

סינרגיה רק תראי זה אני שיר טוב...... לינקין פארק רק אין דה אנד ונאמב ביחד עם ג'יי זי (שדרך אגב מהראפררים הוא אחד הגדולים),וגם החדש לא רע. רד הוט הלהקה שנשמעת אותו דבר כבר 20 שנה. והם עשו 2 דיסקים טובים(בלוד שוגר.....וקליפורניקיישן)וכל השאר הידוע בינוני+

sok777

New member
אני לא מת על רד הוט

כאילו, אני לא מת על הסגנון. אבל בכל זאת מדי פעם אני שומע. בשביל מה שהם עושים הם עושים את זה מעולה. יש להם סגנון ייחודי ומגניב. ברור שיש גם שירים ודברים ממוסחרים, אולי הם קצת אוברייטד בכל מיני מקומות. אבל בכלליות, למרות שאני לא מת עליהם, הם אחלה.

YOasis

New member
וואי אני מזה לא סובלת את הלהקות האלו.

חוץ מRHCP שבאמת יש להם כמה שירים יפים מהאלבומים הישנים...

YOasis

New member
מגניב לאללה...

תשיג חומרים שלהם ותעלה, נשמע מעניין! ואחלה היכרות איתך עשית לנו (כרמל והרעיונות הגאוניים שלה...
) ניקלבאק בהחלט דרעק! אחת הלהקות המעצבנות!!!

rabeat

New member
פשוט מגניב!!../images/Emo99.gif

הם בטח ממש טובים! פאק. שישלימו מחדש את הלהקה, עם הבאסיסט הישראלי והכל. פשוט חבל. ותסגרו את המסעדה ההיא.
(
) שיהיה מיליונים בהצלחה!!!=] הם באמת נשמעים גדולים!! אגב, מצטרפת לבקשה- תעלה קטעים שלהם אם אתה יכול

ואו... אני בשוק פשוט! :-O

תגיד להם שישיגו באסיסט וגיטריסט חדש ויזיזו את התחת הגדול והשמן שלהם חזרה למנצ'סטר!!! אם הם יעשו את זה מספיק מהר הם עוד יופיע בחגיגות האליפות של היונייטד

הם היו כבר במשחקים

של מנצ'סטר יונייטד...כמובן גם מכבי נגד מנצ'סטר ב5-2 המפורסם באולד טראפורד....היו בהופעות של אואזיס,רדיוהד וכו'...... לכל השאר...אם היו לי קטעים שלהם הייתי מעלה כבר...אבל אין לי כרגע אני ינסה להשיג.....

למעלה