הלהקה המושלמת

shay or eli

New member
הלהקה המושלמת

מהו לדעתכם הרכב הנגנים שיצור את הלהקה המושלמת? לדעתי זה יהיה: גיטרה מובילה - בריאן מאי גיטרה אקוסטית - קרלוס סנטנה גיטרת קצב - דייויד גילמור גיטרת בס - רוג´ר ווטרס תופים - רוג´ר טיילור סולן - לאונרד כהן (יכול ליהיות גם פרדי מרקורי או דייויד בואי) קול שני + כתיבה - פול מקארתני וג´ון לנון

metal head

New member
הלהקה הבאמת מושלמת...

סולן-יוכאין קאנס גיטריסט ליד\ריטם-לוקה טורילי גיטריסט ריטם\ליד-יינגואי מלמסטין ועוד גיטריסט לאוסף-אלכסי (בשביל שיהיה יותר מלודי :) ) בסיסט-ג´אוי דימאיוי מתופף-וולטר ואן קורטנברג (איינצ´נט רייטס)

untitled

New member
אני הייתי

שם גם את בלקמור בתור גיטריסט אבל את ווטרס הייתי מוציא, כי הוא היה משתלט על ההרכב (שזה לא בהכרח רע, רק לדעתי אם אנשים עובדים כולם ביחד הכל יכול להיות יותר טוב)

Bodom-child

New member
אבל בלהקה צריך

ששכל הנגנים ינגנו פחות או יותר אותו סגנון ושלכל אחד יהיה תפקיד מוגדר. אתה לא יכול להכניס שלושה גיטריסטים דומיננטים כאלה לאותה להקה.

deeper

New member
שני הרכבים

הראשון: סולן - דויד קוברדייל גיטארה - אינגווי מלמלשטיין תופים : דני קארמאזי (אם קוזי פאוול היה חי הוא היה על התופים) בס: סטיב הריס קלידים: דון איירי (קוליסאום ריינבו בלק סאבאת) השני: סולן: דיו גיטארה: בלקמור תופים: איאן פייס קלידים: גו´ן לורד בס: ג´מי ביין אבל ההרכב הטוב ביותר הוא ללא כל צורך במישמש ובצרופים מלאכותיים - דיפ פרפל וזהו.

הבעיה עם מאלמשטין

זה שאתם לא יכולים לתקוע אותו בלהקה, הוא לא יתן לשאר הלהקה לנגן, הם סתם ילוו אותו, ואנשים בכזה קאליבר של סופר גרופ שכזה לא יסכימו לעשות את זה...

wiz

New member
אבל זה ברור.....

כל הלהקות שהוצעו כאן לא יכולות להתקיים במציאות, והן בגדר חלום לחלקנו... זה רעיון נחמד להכין להקה כבקשתך, אבל זה לא עובד ככה... חבל...

JOE KALIBER

New member
אההמ ננסה...

סולן-איאן אנדרסון (ושיחלל גם סבבה מצדי) גיטרות- בלקמור ופטרוצ´י תופים- איאן פייס באס- שוב בעיה, אני חושב שFLEA אן גלן קורניק וזהו אני חושב.... והייתי מכניס גם את

פלונטר

New member
בבקשה

סולן - מייק פאטון קולות רקע - כריס קורנל גיטרות - מייק מקרידי+ג´רי קאנטרל (בסדר הזה) באס - פלי תופים - מייק פורטנוי

חולוני

New member
בבקשה הנה שלי

סולן - פרדי מרקורי ( עדיפות שניה - אקסל רוז. ) גיטרות - בריאן מאיי + ג´ימי פייג´ בס - ג´ון דיקון תופים - טד קירקפטריק ( טורניקט ) קול רקע - פיל קולינס ( במידת הצורך בלבד..) זהו..

wiz

New member
אוקיי.... שלי תהיה ככה...

ד"א, אני מרכיב להקה אינסטרומטלית, אז...
סולן - אין אבל אם חייבים אז שיהיה ג´יימס לה-ברי תופים - וירג´יל דונאטי או מייק פורטנוי באס - דייב לה-רו או בילי שיהאן גיטרות - ג´ון פטרוצ´י, סטיב ואי, סטריאני קלידים - ג´רדן רודס או קווין מור

ed547

New member
בוא נראה..

סולן- ליין סטאלי גיטרה מובילה- ג´ייסון בקר ריתם- דייב מסטיין תופים- מייק פורטנוי קלידים- ג´ורדן רדנס זה מה שעלה לי בראש כרגע..

ed547

New member
אוי שכחתי בס..

בס- פלייה או סטיב האריס.. או סטו האם

ed547

New member
ממ.. אולי נחליף את הקלידן..

אני לא רוצה יותר מדי הזדהות לדרים. אז ריי מנזרק במקום

wiz

New member
אממ.... כנראה....

אני פשוט מעריך מאוד את כל הנגנים האלה (שלא כולם מדרים) וחשבתי על חיבור ביניהם, שייתן להקה אינסטרומנטלית אדירה! משהו שמושך לכיוון של ה-G3, אבל לא כמופע, אלא יותר כלהקה בסגנון...

הממ

סולן וגיטרה - מיקאל אקרפלדט גיטרה - פיטר לינדגרן באס - יוהאן דה-פארפאלה תופים - אנדרס נורדין אוקיי אוקיי, אני לא אבחר את אופת´.... אבל נראה לי שאני ארכיב הרכב יותר מטאלי מכם. סולן וגיטרה - מיקאל אקרפלדט (אופת´) גיטרה - אנדרס נייסטרום (קטטוניה) באס - דאן סוואנו (הוא בעקרון יכול למלא כל תפקיד בלהקה, פשוט פה היה לי חור) תופים - הלהאמר\יאן אקסל ואן בלומברג (אותו בנאדם, מייהם, ווינדס, ארקטורוס ועוד) קלידים וכינור - מארטין פאואל (קריידל, אבל מה שבאמת חשוב חשוב, מיי דיינג ברייד) אם משעמם, אפשר להוסיף את ג´ון נודטויידט (דיסקשן) על עוד גיטרה. זה נראה לי כמו הרכב שינגן משהו שנע בין בלאק, דום, ופרוג, בכל מקרה זה יהיה מעניין ואיכותי, מה גם ששלושה מחברי הלהקה (אנדרס נייסטרום, מיקאל אקרפלדט ודאן סוואנו) כבר עבדו יחד בעבר, והלהאמר עבד בכל כך הרבה פרוייקטים שהוא לא ישים לב.

נו טוב, ננסה...

על התופים: מייקל גיילס (המתופף הראשון של קינג קרימזון) או איאן פייס (וג´ון בונהם או קית´ מון, אחרי תחיית המתים...) קלידים: ריצ´רד רייט גיטרות: דיויד גילמור או ג´ימי פייג´ או ריצ´י בלקמור בס: פול מקרטני שירה: פול מקרטני (או פרדי מרקורי, כשיחזור מהמתים, ויוכל לנגן גם על הפסנתר) ונראה לי שזהו...

למעלה