הלהקה הישראלית הכי דומה

Latisia

New member
../images/Emo121.gifמופע הארנבות של ד"ר קספר

קספר מתאחדים.זה ממש כיף!!! לא הייתי אומרת שהם דומים לרד הוט הם שונים. אבל הקספרים כן הושפעות מהרד הוט צילי פפרז מאוד! אני ממש מאושרת מי זה. אני מחכה לזה כבר שנתיים וזה סוף סוף קורה. דרך אגב אורן ברזילי הגיטריסט של הלהקה כתב בפורום והוא ביקש מהמעריצים לתת לו פליי ליסט של השירים שאנחנו רוצים שהם ינגנו בהופעות:) איזה חמוד!

כן.. שמעתי על זה מגניב ../images/Emo13.gif

הם להקה מצויינת אבל לא הייתי אומרת שהם דומים כל כך לרד הוט...

Latisia

New member
נכון..

הם בכלל לא דומים לקספר ואי אפשר להשוות אותם ללהקה מחול. קספר היא להקה ישראלית. אבל כמו שאמרתי לפני זה הם הושפעו מהסיגנון של הרד הוט צילי פפרז.

נירוונה??? הו לא... ../images/Emo2.gif

מממ...הייתי אומרת שהם מזכירים להקות מנצ'סטר של תחילת הניינטיז. למשל charlatens, stone roses, אולי קצת primal scream... מין רוק עם קצב "קלאבי" וריפים הזויים של גיטארות. הדיסק השני(הכחול) של קספר הוא הכי טוב לטעמי. גם הכי אפל.

the papercut

New member
מאדצ'סטר לייק דה האפי מאנדיז"?

שזה דאנס\קלאב עם נגיעות של פאנק מנצ'סטרי..

גיל מ

New member
זה מה שהתכוונתי..

שהם הושפעו הרבה מאוד מרד הוט ואפילו יש להם שורה משיר שיר ההפלגה: "וכשאחזור אקח אותן ואסתכל אל תוך הים אני אביט בפילפלים האדומים החריפים הכי גדולים בעולם"

Latisia

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif

כן זה שיר מאוד יפה. עד כמה שאני הבנתי שסאן שיין הוא שם של טריפ... אני מתה על השיר שילה!! הכי טוב לדעתי.

נכון

זה טריפ שהיה "חזק" בזמנים ההם(אוף אני נשמעת לעצמי כזאת זקנה פתאום). והבסיסט שכתב את השיר הזה חזר בסוף בתשובה...

Latisia

New member
../images/Emo4.gif

כן נכון אולי זה היה טוב שהוא חזר בתשובה... זה הציל אותו. כמה חבל שהוא לא ינגן עם שי להב ואורן ברזילי באיחוד מפני שאסור לו להופיע לפני קהל מעורב... כנראה הוא באמת כזה דתי! לדעתי הוא היה בסיסט נהדר!!

למעלה