הלהקה גאנז אנד רוזס הוציאה הודעה על התאחדות לאחר שמחשת האנשים מההרכב המקורי כבר דיברו על כך
A axlbarlev New member 23/2/07 #1 הלהקה גאנז אנד רוזס הוציאה הודעה על התאחדות לאחר שמחשת האנשים מההרכב המקורי כבר דיברו על כך
A AurelieG New member 23/2/07 #2 די נו למה?? הם היו אחלה להקה .. התפרקו. זהו. זאת אחת הלהקות שלא שווה שתתאחד הם סתם יהרסו את השם של הלהקה. סתם תהפוך לבדיחה. בדיוק כמו אקסל...
די נו למה?? הם היו אחלה להקה .. התפרקו. זהו. זאת אחת הלהקות שלא שווה שתתאחד הם סתם יהרסו את השם של הלהקה. סתם תהפוך לבדיחה. בדיוק כמו אקסל...
K Kissed By A Vampire New member 23/2/07 #5 בהחלט.. ../images/Emo115.gif מספיק הבושות שהוא עשה לעצמו בVMA עם הוואנאבי צרחה ההיאXD
A AurelieG New member 24/2/07 #7 רק הצרחה?! מה הקטע של הפאה .. ושל המתיחת פנים וכל הניתוחים שהוא עשה?!?!
S sha na na revol New member 25/2/07 #15 ולא היה לו מין גיטריסט מוזר בתחפושת או משהו?... היה משהו כזה, לא?
S sha na na revol New member 25/2/07 #18 מה השאלה../images/Emo35.gif... ../images/Emo3.gif לא נוח לו עם זה שהוא כבר לא צעיר.
S sapir lee New member 23/2/07 #3 מז'תומרת? כאילו הלהקה המקורית? עם סלאש ודאף וכל השאר? זה יהיה מגניבבב
C CitizenErased New member 24/2/07 #6 לא ../images/Emo10.gif הם אני לא רוצה שתאחדו דווקא. מרייג' אגיינסט דן משין שמחתי כי הם נעלמו מוקדם מדי... אבל גאנס זה דיי מגוחך... מילא אם הם יעשו את זה בלי אקסל
לא ../images/Emo10.gif הם אני לא רוצה שתאחדו דווקא. מרייג' אגיינסט דן משין שמחתי כי הם נעלמו מוקדם מדי... אבל גאנס זה דיי מגוחך... מילא אם הם יעשו את זה בלי אקסל
C CitizenErased New member 24/2/07 #10 אני יודעת אבל גם על הקול של סקוט... אני לא מתה חוץ מזה שאני בכללי מעדיפה את השירים של גאנס, פשוט הייתי רוצה שמישהו אחר ישיר אותם חחחחח
אני יודעת אבל גם על הקול של סקוט... אני לא מתה חוץ מזה שאני בכללי מעדיפה את השירים של גאנס, פשוט הייתי רוצה שמישהו אחר ישיר אותם חחחחח