הלהיטים של פעם

Bad N Stuff

New member
הלהיטים של פעם

שלום לכולם אני בן 16 ולאחרונה שיר או שתיים מהילדות תפסו לי את האוזן ואני רוצה להשיג עוד כאלו שירים למשל: בואי גלי בואי גלי לי אם תזכרי אותי סיוון זה הכול בשבילך דון קישוט שיר של יום חולין וכו' חיפשתי בגוגל ולא מצאתי אתרי מצעדי שירים מפעם אתם מכירים אתר כזה ? (ואם לא, גם לזרוק שם או שתיים של שירים כאלו מפעם יהיה נחמד) תודה מראש

Aviv6

New member
קבל המון מהסגנון .... חלק 1

אדם - בלדה בין כוכבים אילן ואילנית - חופשי ומאושר אילנה אביטל - שובי לים אילנית - אהבה היא שיר לשניים אילנית - אי שם אריק אינשטיין - אני ואתה בנזין - יום שישי את יודעת גבי שושן - להשתטות לפעמים גבי שושן - שש עשרה מלאו לנער גילי וגלית - דרך המלך גלי עטרי - יש לך שמש הכל עובר חביבי - עודני ילד חדוה ודוד - אני חולם על נעמי זקני צפת - שישי שבת יגאל בשן - יש לי ציפור קטנה בלב יגאל בשן - מה שהיה ירדנה ארזי - אתה לי ארץ משינה - רכבת לילה לקהיר עופר לוי ולאה לופטין - הכל פתוח עפרה חזה - חי עפרה חזה - אמן למילים רותי נבון - חשמל בכפות ידיך ריטה - תני לי להחליט

Aviv6

New member
חלק 2

אופירה ורוית יוספי - לשמוח ולרקוד אחרית הימים - יש לי יום הולדת אטרף - יום סבבה איזולירבנד - מלודי אילנה אביטל - אבא אמא וארץ ישראל אילנה אביטל - בוא אל החגיגה בנזין - התחלה חדשה גלי עטרי - סתיו ישראלי דני סנדרסון - שיר הגלשן יאיר ניצני - האשם תמיד יוסי בנאי - אני וסימון ומואיז הקטן כוורת - אלף כבאים כוורת - למה ליבך כמו קרח כוורת - נחמד להקת הנחל - שיר הלהקה מנגו - בת שש עשרה הייתי עוזי חיטמן - אדון עולם ענת עצמון - בחלום עפרה חזה - יד ביד צביקה פיק - נאסף תשרי צביקה פיק ורותי נבון - הרקדן האוטומטי ריטה - בגידה ריטה - רגע פרטי ריטה - שביל הבריחה רמי קליינשטין - אהביני שלמה ארצי - פתאום כשלא באת תיסלם - לראות אותה היום תיסלם - רדיו חזק תיסלם - עוד פגישה
זהו. תתחיל להוריד

Tru Man

New member
אם אתה הולך לקנות את הדיסקים...

תצטרך לקנות הרבה מאוד. ראה את הרשימה המצורפת:
וזו רק רשימה חלקית...

Tru Man

New member
גם לא תמצא

כי לרשת ג' אין ארכיון, לא לועזי ולא עברי. וכך גם לגבי גל"צ.

למעלה