הלב

הלב

הלב לא מרשה את השהות כאן הלב לא מרשה הלב לא מרשה את הגרוי סתם לא עושה לו את זה הלב לא נותן לנו לחיות כמו חיות רוצה יותר הלב לא מסכים לחיים של עושה וקם מבקש לו את המהות, את הרגש את הנשאר הלב לא מאפשר את הפלירטוט הסתמי לא מגשר בין הווירטואלי למציאות וכל פלירטוטיי הרשת, כל הסייברים שבעולם לא עושים את זה לא מספקים את הסם סם החיים. הם לא אני, ואני לא הם הלב לא מרשה

אהבתי את זה מאוד.זה כלכך נכון ויפה.

וזה עצוב אך עדיף מגע וחיבוק ללא אהבה מאשר בדידותהלב וריקנות הנפש

הלב ה- ../images/Emo14.gif

אלמנה כחולה, קודם כל שתהיה לך שנה טובה, שבה כל משאלות ליבך יתגשמו, והלב ימצא וגם ידע לבחור את הטוב עבורו. כל כך מסכימה איתך, כל כך מבינה אותך, ואת ליבך. גם אני מרגישה כך, בתוך כל הוירטואליה הזאת, אשר נותנת לנו המון גירויים, מביאה אותנו לסתם פלירטוטים, סוחפת אותנו לכל הסייברים, ולא מכחישה, הם באמת מדליקים ומרגשים, במיוחד כשמעבר לצג, נמצא גבר היודע את המלאכה, ומביא אותנו לכזאת הרגשה, לכזאת תחושה, של רצון אדיר לצאת מהוירטואליות, ולחוות את כל התחושות הנפלאות האלה במציאות, ולהיסחף ....עד בלי קץ.... ואולי ... גם קצת להתאהב. ואז מגיע השלב המציאותי, והחשש ממנו הוא כל כך אמיתי, וההתלהבות רבה, והתקווה גדולה, והלב סוחף, והגוף רועד, והרגש מצפה.... אבל מציאות היא לא וירטואליות, ויש בה פתאום תקלות, ומתרחשות כל מיני הפתעות, בלתי צפויות. והלב מקבל פתאום סטירה, לא מבין מה קרה, והלב - פגוע, עדיין שואל....מדוע?????

הייתי רוצה לאמר לך משהו.

אני עוזר לנפגעותתקיפה מינית.שמעתי סיפורים שלא האמנתי שבני אדם...

יכולים לפגוע כך אחד בשני ועוד בגלל

משהו כמו מגע.בנות נוטות להתאהב במילים אבל יש הבדל בין מילה למעשה

לא, יודעת

הלב שלי אינו פגוע הלב שלי לא נגוע הלב שלי לא מתרגש שום דבר לא מתרחש הכלום הביס אותו הווירטואליה לא ריגשה אותו לא נגעה בתוך תוכו הלב לא מרשה את הכלום הזה

אפשר לבקש משהו?

אל תדברי בשפה סיפרותית.דברי פשוט.אם אוכל להבין אדע להגיב.נסי.

אלמנה, זה נכון

רק וירטואליה באמת לא מרגשת רק וירטואליה = לכלום. אמת. והבנתי למה שהתכוונת בכתיבתך, פשוט מאד היתה לי הזדמנות להשתפך, ולכתוב , משהו קצת שונה, אבל מה שחש הלב.

לך אלמנה יקרה

הלב רוצה לאהוב הלב רוצה להרגיש הלב רוצה לחוש משהו אמיתי משהו מוחשי.. ואולי כשהמציאות מתנגשת עם הוירטואליות הלב לא עומד בזה.. כי הלב צריך יותר מזה מאחלת לך מכל הלב שלי מכל הנשמה שתחושי את האמת ואת האהבה שלך...חוקרת

למעלה