הלב

הלב

אני כותב דברים אלו מתוך המיית הלב, הלב שלי לא נותן לי מנוחה, אני יודע שאם הייתי יכול הייתי נולד מחדש למרות שאם הגעתי עד הנה אני כמובן יכול לתקן. אבל אהההההה, לפעמים אני רוצה לצעוק, העולם הזה הוא בצורת סימן שאלה, אנחנו לא יודעים כלווווווום!!!!!!! אנחנו כל כך צריכים לבקש בכלות הנפש רחמים על כל עם ישראל שיבוא משיח, שנראה דברים אחרים, עולם חדש ובהיר. שתהיה אהבה גדולה אעצומה בינינו לבין עצמינו ובינינו לבין ה' יתברך. אני רוצה באמת לאמיתה לראות את משיח צדקינו עוד היום, אני רוצה לראות אותו עוד בחיי!!!!!!!!!!!!!! העולם הז באמת מלא ייסורים וכאבי לב, עד מתי תפארתך ביד צר????????

Lavender Moon

New member
אחי../images/Emo23.gif

בס"ד אני מרגישה אותך! העולם הזה כבר מאוס ויותר מזה! להיות כאן זה ממש סבל!כאב עמוק שמפלח דרכו בגופנו נפשנו ונשמותינו... כל בוקר לקום מהסיבה היחידה-התקווה שהיום הוא ישוב אלינו... רק נותר לנו להחזיק ביחד בקשר אהבה חזק להתפלל ולחכות... בעז"ה...הוא עוד מעט יבוא!!! הוא ירחם...הוא יושיע... אוהבת אותך אחי!!! שולחת אהבה וברכות! שק' יברך אותך! את כולכם!!! אריאל,טל,כהניסט....אוהבת אותכם!!!

כהניסט

New member
אחי היקר, תמשיך לשפוך ת'לב. אנחנו כאן בשבילך!

אצלי זה שונה. אני גם כ"כ משתוקק שהמשיח יגיע. אבל אני לא מרגיש שאני מוכן לקראתו. רק לא מזמן התחלתי להתקרב ויש לי עוד הרבה עבודה בשיביל להיות מוכן. אז אחי היקר, תתחשב בי קצת:) תן לעם ישראל את הזמן לחזור בתשובה, ואז הוא יגיע וכולנוווווווו נשמח.

למעלה