הלב שלי...

צומיש

New member
הלב שלי...

כבר מתפרק... באמת הוא לא מסוגל להכיל את הכאב... שוב הוא החליט שלא מתאים לו.. שוב אני בוכה... דיי כל כך קשה לי ואני כל כך מנסה.. באמת לא לחצתי הרפתי נתתי את החופש הכי בעולם... והכל שוב התפרק... רוצה לחזור לישן שגם הוא כבר לא טוב...

אם תמשיכי איתו

זה רק יגרום לך לסבול עוד יותר. אז למה לא לגמור עם זה פעם אחת ולתמיד? זה יכאב, אבל זה יהיה כאב חד פעמי במקום שזה יהיה כאב לאורך תקופה. תראי, היה לי חבר שנפגעתי ממנו לאורך תקופה, אבל לא רציתי לעזוב אותו (ואל תשאלי מה מצאתי בו כי באמת אין לי תשובה). עשיתי את אותה הטעות כמו שאת עושה ומשכתי את הקשר עוד ועוד. יום אחד החלטתי שאושזה משתנה או שאני לא יכולה לסבול יותר. תאמיני לי שכאב לי נורא להגיד לו שזה נגמר ביננו. בימים הראשונים כאב לי נורא ורציתי רק להגיד לו שאני מצטערת ואני רק רוצה שיהיה איתי. אבל גם זה עבר. אני מאמינה שלא צריך להתפשר ועם מישהו גורם לך לסבול, תעברי הלאה. יש עוד הרבה דגים בים... ממש לא מגיע לך שיפגעו בך ככה

בריט23

New member
ואוו אני לא יודעת מה בדיוק קרה

לך אבל אני מבינה שגם את התאכזבת, ואני ממש מזדהה איתך ומחזיקה לך את היד. תתחזקי, באמת, תתעודדי. אף אחד לא שווה את הכאב!!!

צומיש

New member
ניסתי..

אמרתי כבר שלא רציתי אותו בהתחלה רק ניסיתי איתו.. ואז הוא נכנס עמוק ללב.. עכשיו אני פשוט אנעל את הלב.. ואת המפתח ישליך.. כואב לי כבר להרים את עצמי.. וקרן.. באמת שאני מנסה לבד.. זה לא שאני לוקחת כל אחד.. אבל מה לעשות.. "נפלתי חזק.."

מה הקשר ללקחת כל אחד?

תחליטי שעכשיו חודשיים את נשארת לבד. מסרבת לכל התחלה. פשוט בשביל עצמך. הרי גם אם תתחילי עכשיו קשר עם אדם נפלא את מתחילה אותו ממקום בעייתי. אני מאמינה שאדם שלא לומד להיות גם לבד מכניס את עצמו יותר מאחרים לסיטואציות בעייתיות בקשרים.

תני לעצמך חופש-

ואני אומרת את זה לא סתם, אלא מניסיון כי כולם פה עדים לכמה רצתי מקשר לקשר, וכמה נכשלתי שוב ושוב כי עשיתי את אותן הטעויות, לא למדתי מהקשר שנגמר ורצתי קדימה כדי ליפול שוב. תני לעצמך מנוחה, תחליטי על הפסקה ולא משנה כמה חמוד יהיה הבחור הבא שתפגשי, אל תסכימי כי את לא באמת מוכנה לקשר, עובדה שכל הזמן הזה שהיית בקשר החדש, לא הפסקת לכתוב על הישן וכמה קשה לך עם זה.. זה נראה לך בריא להיות בקשר חדש כשאת עדיין לגמרי בישן מבחינה מחשבתית ורגשית?? את חייבת ללמוד איך זה להיות לבד ולא לפחד מזה.

למעלה